Nepřijmout těhotnou do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
13.5.25 21:05

Smlouva není podepsaná tak proč si dělat zbytečné problémy, ta i hledá práci jen aby šla na neschopenku. jinak by už se takhle neptala a jak bude mít smlouvu tak se jí udělá strašně zle, jinak by přece sama řekla že je těhotná což říkat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.25 22:08

Vyřešila jsem to ještě dnes odpoledne, zavolala jsem jí, aby v pondělí nechodila, omluvila se jí, ale že se necítím na to, abych někoho zaměstnávala, což je pravda, nebyla jsem s tím vnitřně vůbec v pohodě a zatím to nechám být, beru tohle jako určité znamení.

• Citovat
  • Upravit
33860
14.5.25 06:51
@Anonymní píše: Více

Co ti na to rekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.25 12:10
@arinecka píše: Více

Byla neuvěřitelně arogantní, že ji snad můžu přijmout, a když nebudu spokojená, tak klidně po týdnu propustit. Možná jen moje domýšlení, ale zdálo se mi, že hodně tlačí na smlouvu, utvrdila jsem se, že by obratem přinesla neschopenku, udělala jsem dobře a zatím nikoho brát nebudu.

• Citovat
  • Upravit
576
14.5.25 12:35

Gratuluji, tohle podle mě bylo jediné správné řešení celé té nepříjemné situace. Ale opravdu nech tu diskuzi smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
14.5.25 12:39

Tak to je jasny, pekne jsi ji prekazila plan. Myslim, ze to fakt chtela udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3920
14.5.25 16:56

Gratuluju! Opravdu to vypadá že ses vyhnula kulce. Jak v matrixu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
14.5.25 18:35

Udělala jsi dobře. A s tou výpomoci bych to neviděla tak černě. Možná bych ale nejdřív zkusila vzít někoho na dohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat