Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@bluemartina79 zdravím Vás, tak jak Vám dopadla ta dovolená přes Immensus?? Nám každý týden paní Pávová a i paní Ivkovic slibují potvrzení objednávky a stále nic. Kvůli výhodné ceně na Slevokingu jsme to objednávali již v lednu a oni od té doby vůbec nereagují, jen nás po telefonu ujišťují, že vše je ok v pořádku a že to do konce týdne pošlou. Děs běs, kdy neumí říct nic narovinu a pravdivě. Díky za reakci
Taky zdravím. My máme jet od 2.7. a situace je tedy úplně stejná jako u Vás. Řešila jsem to i přes Slevoking, tam mi řekli, že jim mám dát ještě čas a pokud to nevyřešíme, vrátí nám peníze. Ale štve mě to, máme to taky zaplacené už od ledna, děti se těší a já ani nevím jestli sjednávat pojištění, atd…Takže já moc nepomůžu. Snad se ozve někdo, kdo už s nimi letos byl… ![]()
Tak dnes konečně poslaly Vouchery. A teprve to budeme platit. Mohly říct narovinu, že to vyřizují týden předem a byly bychom víc v klidu. Tak alespoň zkušenost pro ostatní nervozní, vše dobře dopadne… zdravím a naviděnou v Chorvatsku
Také jsem měli od března rezervaci. Celkem 5 rodin. Paní Pávová z cestovky slíbila zaslání voucherů a smluv. Bohužel k tomu nedošlo, vždycky našla nějakou výmluvu. 14 dnů před odjezdem říkala, že už má vouchery a smlouvy připravené a odesílá je. Samozřejmě nic nepřišlo a zhruba 10 dnů před odjezdem nám řekla, že místo pro nás nemám. Takže CK IMMENSUS rozhodně zklamala. Již nikdy více s takovými amatéry.