Neprospané noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
7.6.11 16:12

tak na nás holky asi nezabírá nic, už to bereme 14dní a moc velké zlepšění teda nevidím…ale budu trpělivá a pokračovat v tom, snad se štěstí usměje i na mě :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.6.11 18:40

Holky, zrovna jsem chtěla psát. U nás zatím taky nic, budí se furt stejně a to jak v noci tak ráno. Zatím ho berou snad necelé dva týdny, tak uvidíme. Ale mám pocit, že nám už nepomůže asi nic. Musím koupit další lahvičku a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
7.6.11 19:33
Laaja píše:
Holky, zrovna jsem chtěla psát. U nás zatím taky nic, budí se furt stejně a to jak v noci tak ráno. Zatím ho berou snad necelé dva týdny, tak uvidíme. Ale mám pocit, že nám už nepomůže asi nic. Musím koupit další lahvičku a doufat.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
7.6.11 19:33
Laaja píše:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.6.11 12:08

Ahoj,
tak už vám to zabralo?
U nás nic a spí stejně mizerně jako dřív. Teď jsme byli na víkend u manželových rodičů a je to snad ještě horší, tam se mi totálně rozhodili. Ach jo, začínám být dost skeptická. A to nemluvím ani o tom, že do nich ten sirup dostanu tak způlky, sakra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.6.11 14:38

no, u nás, zdá se, že to trošku zabralo, nebereme to ale dlouho, jen tak 3 dny. On Honza vždycky dobře spal, ale jak začal teď drandit ve spánku po postýlce, tak se budil a trvalo mu dýl než zabral. A takhle to bylo třeba co hodinu, že jsme k němu vstávali. Teď se sice v postýlce vrtí a cestuje, ale nebudí ho to a když, tak stačí pochovat a hned usne. Ale těžko říct, jestli pomohl ten sirup. Jinak odměřuju mu to kapátkem z Nurofenu a dávám 5 ml taky kapátkem, jinak bych to do něj též nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
17.6.11 21:52

ahoj laajo a holky ostatní.smím se zeptat o jakém ‚spacím sirupu‘ je řeč ? já to nemám bohužel čas vše číst.mám dvojčátka ,už tříleté a nespala jsem ještě ani jednu noc.dětičky moje zlaté nespí totiž od narození,spánek jim nejspíš vůbec nechybí… už jsem z nich zralá akorát tak na doktora chocholouška :mrgreen: :mrgreen: …dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.6.11 22:38

jmenuje se to PEDIAKID. Tak vyzkoušej :kytka: (chutná to jako griotka) samože bez alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
18.6.11 06:01

ahoj mmartino

moc dík za info,zkusím ho a snad pomůže.je k dostání normálně v lékárně nebo spíš tak,kde se prodávají bylinky …hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
18.6.11 08:18
GAMMARAY píše:
moc dík za info,zkusím ho a snad pomůže.je k dostání normálně v lékárně nebo spíš tak,kde se prodávají bylinky …hezký den

Ahoj,
ten Pediakid je k dostání bez předpisu, ale ne v každé lékárně ho mají. Mě ho většinou objednávají na vyžádání. Tak si tam třeba předem zavolej. A moc jsi mě s těmi dvojčaty nepotěšila. Já pořád doufám v lepší zítři a že budou spát a když to tak čtu, tak bych se tohoto snu asi rychle měla vzdát.
Jo a u nás pořád nic, ale je fakt, že stále rostou ty debilní trojky. už nevím kolikátý týden malý řve a řve a budí malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.6.11 09:30

holky u nás se to taky kazí. Má takový nervózní usínání a i takovej neklidnej spánek. Naposledy, když jsme tohle měli, tak dost vyrostl. Honzík roste skokově, dlouho nic a pak třeba 3 cm. Měli jste to někdo taky tak, že rostl a blbě spal, nebo už hledám důvody proč kurnik nespí jako dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
18.6.11 20:37

holky dík za info,snad sirup pomůže,hned v pondělí ho jdu shánět.no ikdyž…těm mým nespavcům myslím nepomůže ani svědcená voda.jsou to :cert: :cert:

laajo,já nechci děsit,možná se ti děti ještě nejak uklidní a naučí se,co se v noci dělá.ti mí bohužel spí jen po obědě hodinu a v noci je to děs a to už fakt od narození.všichni kolem mě uklidnovali,že to přejde.nejdřív to prý byly prdíky,pak zase zuby,pak že do bude trvat jen do dvou let no a pak jim už asi došly nápady…za chvíli jim budou tři a furt velký ho… :mrgreen: budí se pořád cca co hodinu,když ne kluk tak zase holka,je to na fakt na mašli,hlavně přes den když jsem z nich vyčerpaná.no snad to bude ve čtyřech lepší..cha cha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.11 09:15

holky, tak mi už bereme docela dlouho, ale mám pocit, že na nás opravdu nic nezabírá…když jsme zkoušeli na roce estivillovu metodu, která má zabrat na 92% dětí, tak my jsme jasně ten zbytek..už jsme zoufalá, dneska jsme se vůbec nevyspali…už ani nezabírá, když si ho vezmeme k sobě.. :evil: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.6.11 11:28

Ahoj,
tak u nás taky pořád nic. už jim to dávám skoro měsíc, načnula jsem třetí lahvičku a nic. Takže dobereme tohle balení a končím, prostě spát nebudou a nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.11 12:24
Laaja píše:
Ahoj,
tak u nás taky pořád nic. už jim to dávám skoro měsíc, načnula jsem třetí lahvičku a nic. Takže dobereme tohle balení a končím, prostě spát nebudou a nebudou.

já můžu říct, že už jsem se dostala do silné deprese ještě když se do toho přidaly problémy s manželem… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí