Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
tak na nás holky asi nezabírá nic, už to bereme 14dní a moc velké zlepšění teda nevidím…ale budu trpělivá a pokračovat v tom, snad se štěstí usměje i na mě :-/
Holky, zrovna jsem chtěla psát. U nás zatím taky nic, budí se furt stejně a to jak v noci tak ráno. Zatím ho berou snad necelé dva týdny, tak uvidíme. Ale mám pocit, že nám už nepomůže asi nic. Musím koupit další lahvičku a doufat.
Laaja píše:
Holky, zrovna jsem chtěla psát. U nás zatím taky nic, budí se furt stejně a to jak v noci tak ráno. Zatím ho berou snad necelé dva týdny, tak uvidíme. Ale mám pocit, že nám už nepomůže asi nic. Musím koupit další lahvičku a doufat.
Laaja píše:
Ahoj,
tak už vám to zabralo?
U nás nic a spí stejně mizerně jako dřív. Teď jsme byli na víkend u manželových rodičů a je to snad ještě horší, tam se mi totálně rozhodili. Ach jo, začínám být dost skeptická. A to nemluvím ani o tom, že do nich ten sirup dostanu tak způlky, sakra!
no, u nás, zdá se, že to trošku zabralo, nebereme to ale dlouho, jen tak 3 dny. On Honza vždycky dobře spal, ale jak začal teď drandit ve spánku po postýlce, tak se budil a trvalo mu dýl než zabral. A takhle to bylo třeba co hodinu, že jsme k němu vstávali. Teď se sice v postýlce vrtí a cestuje, ale nebudí ho to a když, tak stačí pochovat a hned usne. Ale těžko říct, jestli pomohl ten sirup. Jinak odměřuju mu to kapátkem z Nurofenu a dávám 5 ml taky kapátkem, jinak bych to do něj též nedostala.
ahoj laajo a holky ostatní.smím se zeptat o jakém ‚spacím sirupu‘ je řeč ? já to nemám bohužel čas vše číst.mám dvojčátka ,už tříleté a nespala jsem ještě ani jednu noc.dětičky moje zlaté nespí totiž od narození,spánek jim nejspíš vůbec nechybí… už jsem z nich zralá akorát tak na doktora chocholouška
…dík
jmenuje se to PEDIAKID. Tak vyzkoušej
(chutná to jako griotka) samože bez alkoholu.
moc dík za info,zkusím ho a snad pomůže.je k dostání normálně v lékárně nebo spíš tak,kde se prodávají bylinky …hezký den
GAMMARAY píše:
moc dík za info,zkusím ho a snad pomůže.je k dostání normálně v lékárně nebo spíš tak,kde se prodávají bylinky …hezký den
Ahoj,
ten Pediakid je k dostání bez předpisu, ale ne v každé lékárně ho mají. Mě ho většinou objednávají na vyžádání. Tak si tam třeba předem zavolej. A moc jsi mě s těmi dvojčaty nepotěšila. Já pořád doufám v lepší zítři a že budou spát a když to tak čtu, tak bych se tohoto snu asi rychle měla vzdát.
Jo a u nás pořád nic, ale je fakt, že stále rostou ty debilní trojky. už nevím kolikátý týden malý řve a řve a budí malou.
holky u nás se to taky kazí. Má takový nervózní usínání a i takovej neklidnej spánek. Naposledy, když jsme tohle měli, tak dost vyrostl. Honzík roste skokově, dlouho nic a pak třeba 3 cm. Měli jste to někdo taky tak, že rostl a blbě spal, nebo už hledám důvody proč kurnik nespí jako dřív ![]()
holky dík za info,snad sirup pomůže,hned v pondělí ho jdu shánět.no ikdyž…těm mým nespavcům myslím nepomůže ani svědcená voda.jsou to
![]()
laajo,já nechci děsit,možná se ti děti ještě nejak uklidní a naučí se,co se v noci dělá.ti mí bohužel spí jen po obědě hodinu a v noci je to děs a to už fakt od narození.všichni kolem mě uklidnovali,že to přejde.nejdřív to prý byly prdíky,pak zase zuby,pak že do bude trvat jen do dvou let no a pak jim už asi došly nápady…za chvíli jim budou tři a furt velký ho…
budí se pořád cca co hodinu,když ne kluk tak zase holka,je to na fakt na mašli,hlavně přes den když jsem z nich vyčerpaná.no snad to bude ve čtyřech lepší..cha cha..
holky, tak mi už bereme docela dlouho, ale mám pocit, že na nás opravdu nic nezabírá…když jsme zkoušeli na roce estivillovu metodu, která má zabrat na 92% dětí, tak my jsme jasně ten zbytek..už jsme zoufalá, dneska jsme se vůbec nevyspali…už ani nezabírá, když si ho vezmeme k sobě..
![]()
Ahoj,
tak u nás taky pořád nic. už jim to dávám skoro měsíc, načnula jsem třetí lahvičku a nic. Takže dobereme tohle balení a končím, prostě spát nebudou a nebudou.
Laaja píše:
Ahoj,
tak u nás taky pořád nic. už jim to dávám skoro měsíc, načnula jsem třetí lahvičku a nic. Takže dobereme tohle balení a končím, prostě spát nebudou a nebudou.
já můžu říct, že už jsem se dostala do silné deprese ještě když se do toho přidaly problémy s manželem… ![]()