Neprospané noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
10.8.11 08:59

Ahoj holky, tak jsem už nevěřila, že se dočkám pohodových, klidných večerů a teď si na to nemůžu nějak zvyknout :-D kubíček už měsíc pediakid nedostává a pořád hezky spinká…večer i přes den usíná sám (v to jsem taky už nedoufala) a když něco potřebuje tak neřve jak pavian ale zavola na me…sice se obcas budi, ale hned zase usne…pripadam si jak v pohadce, celkove se hrozne zklidnil, tak jsem opravdu stastna a doufam, ze nam to vydrzi.vam preju to stejne..alespon ja jsem se strasne moc zmenila, protoze jsem krasne vyspala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
10.8.11 17:17

bledá závist :mrgreen: :mrgreen: ,ale přeji,at vám to vydrží :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.8.11 18:34
dajdulka25 píše:
Ahoj holky, tak jsem už nevěřila, že se dočkám pohodových, klidných večerů a teď si na to nemůžu nějak zvyknout :-D kubíček už měsíc pediakid nedostává a pořád hezky spinká…večer i přes den usíná sám (v to jsem taky už nedoufala) a když něco potřebuje tak neřve jak pavian ale zavola na me…sice se obcas budi, ale hned zase usne…pripadam si jak v pohadce, celkove se hrozne zklidnil, tak jsem opravdu stastna a doufam, ze nam to vydrzi.vam preju to stejne..alespon ja jsem se strasne moc zmenila, protoze jsem krasne vyspala :-)

tak to fakt hodně závidím - v dobrém - a gratuluju, hlavně to usínání o samotě a buzení se bez ječení. A kolik je Kubíčkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.8.11 19:07

holky, to není na závidění, přeju to tak stejně i vám, je to možná i tím, že máme poslední zoubky za sebou a hlavně Kubíček už víc naslouchá a je pozornější, když k němu promlouvám…nevěřila jsem v to a přišlo to z ničeho nic a já věřím, že i vaše děti se umoudří…a hlavně, že nám to vydrží…každá maminka má právo na svůj klid-alespoň večer..Kubíčkovi je 21měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.8.11 10:05

jinak po tom co jsem se tady vcera rozplyvala nam zase nas prcek ukazal co umi :-) asi bych se z toho nemela vzdycky tolik radovat a chlubit se s tim..ale jsme ted po dovolene v Bulharsku a tam chodil spat s nami ve 23hod tak snad se mu to zase srovna… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.8.11 10:37

taky si myslím, že než najede zase na svůj režim. Dala si mi dajdulko trošku naději :mrgreen: , náš má teprve 13 měsíců, tak snad se to za nějakou dobu srovná. Jinak taky jedeme za chvíli na dovču, bude to jeho první spaní někde jinde, takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Naštěstí jedeme na chalupu na samotě, takže nebude když tak nikoho rušit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.8.11 11:56
MMartina1 píše:
taky si myslím, že než najede zase na svůj režim. Dala si mi dajdulko trošku naději :mrgreen: , náš má teprve 13 měsíců, tak snad se to za nějakou dobu srovná. Jinak taky jedeme za chvíli na dovču, bude to jeho první spaní někde jinde, takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Naštěstí jedeme na chalupu na samotě, takže nebude když tak nikoho rušit :lol: .

určitě, na tomhle věku jsme ještě dost škodili, pak to vážně přišlo z ničeho nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 18:30

tak holky, asi jsem opravdu prechvalila…malej si ted trosku zmenil rezim, chodi spat v 20hod, ale vstava tak v devet rano, samozrejme uz pres den nespi a noci jsou takove zajimave, sice hned usne, do pulnoci se probudi jen jednou na piti, ale tak kolem treti uz chce mleko a pak je takovej nespavej..slinta ted sice jako bernardyn, tak nevim, jestli to nebude mit neco spolecneho se zoubkama… :nevim: ty posledni stolicky nahore nam vyrostly ani jsem nevedela(zjistila jsem to, kdyz se vztekal pri uspavani v kocarku) ale ty dolni uz mame napuchle asi 3mesice a porad nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 18:44

tak já zas musím zaťukat, u nás se to velmi zlepšilo. Sám teda neusíná, ale to mi zase tak neva, ale už několikátou noc máme komplet prospanou, musím to hned zaťukat :wink: . Ale abych nebyla tak v pohodě, tak zase nežere :lol: :lol: , nejedlík no. Už jsem přemýšlela, že zkusím pro změnu ten pediakit na zlepšení chuti k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 19:15
MMartina1 píše:
tak já zas musím zaťukat, u nás se to velmi zlepšilo. Sám teda neusíná, ale to mi zase tak neva, ale už několikátou noc máme komplet prospanou, musím to hned zaťukat :wink: . Ale abych nebyla tak v pohodě, tak zase nežere :lol: :lol: , nejedlík no. Už jsem přemýšlela, že zkusím pro změnu ten pediakit na zlepšení chuti k jídlu.

a to mi rikala lekarnice, ze si pro to maminky hodne chodi, ze to pomaha… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.8.11 20:54

Tak my máme za poslední měsíc asi nejvíc změn :lol: Postěžovala jsem si, jak se nám to zase vrátilo zpátky, noční časté buzení atd. Od té doby se mi odplínkoval (poslední týden i v noci), noci opět prospí s jednou přestávkou na čůrání (dnes tedy spal non-stop 11 hodin 8-o ) a z ničeho nic začal usínat sám (prostě mě 2× po sobě poslal pryč z pokoje, tak jsem třetí den šla rovnou pryč :-P ) a musím říct, že je to hrozně moc super :mrgreen: Jenže se mi do tří týdnů narodí holčina a začneme zase hezky od začátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 21:06
dajdulka25 píše:
MMartina1 píše:
a to mi rikala lekarnice, ze si pro to maminky hodne chodi, ze to pomaha… :palec:

fakt? Tak že bych přeci do toho šla. Teď jsme začali Multisanostol, ale to je tak sladký, že se malej po tom nadavuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 21:13
MMartina1 píše:
dajdulka25 píše:
MMartina1 píše:
a to mi rikala lekarnice, ze si pro to maminky hodne chodi, ze to pomaha… :palec:
fakt? Tak že bych přeci do toho šla. Teď jsme začali Multisanostol, ale to je tak sladký, že se malej po tom nadavuje. :think:

opravdu mi tohle rekla, tak treba to zabere i na tveho prcka…za zkousku das tak 200,– a bud to vyjde nebo ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.8.11 21:14
Kakika píše:
Tak my máme za poslední měsíc asi nejvíc změn :lol: Postěžovala jsem si, jak se nám to zase vrátilo zpátky, noční časté buzení atd. Od té doby se mi odplínkoval (poslední týden i v noci), noci opět prospí s jednou přestávkou na čůrání (dnes tedy spal non-stop 11 hodin 8-o ) a z ničeho nic začal usínat sám (prostě mě 2× po sobě poslal pryč z pokoje, tak jsem třetí den šla rovnou pryč :-P ) a musím říct, že je to hrozně moc super :mrgreen: Jenže se mi do tří týdnů narodí holčina a začneme zase hezky od začátku :lol:

tak ty plinky mame pred sebou a to jeste nemluvim o dudanoj :pocitac: no nemuze to byt vzdycky jen prochazka ruzovym sadem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.8.11 21:26
dajdulka25 píše:
tak ty plinky mame pred sebou a to jeste nemluvim o dudanoj :pocitac: no nemuze to byt vzdycky jen prochazka ruzovym sadem :wink:

No, procházka to tedy není, ale tenhle měsíční zvrat mi vyrazil dech. O co se snažím celé dva roky jde najednou samo od sebe a ještě s bonusem navrch. Ale jak už to tak bývá, tak ho narození sestřičky patřičně vyvede z míry a budeme opět ve starých kolejích, takže si to užívám a počítám, že to stejně nevydrží dlouho :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí