Neprospané noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
20.5.11 15:52
Katrinka píše:
Mobil pryč z ložnice :twisted:
Děti velmi citlivě vnímají, snaží se ve spánku uniknout negativním zónám, zkus změnit místo postele, nebo jen otočit jinak.Z postele by mělo být dobře vidět na vstupní dveře, postel by měla být dobře přístupná z obou stran, NE hlavou pod oknem nebo nohama proti dveřím ( :wink: poloha smrti)Pozor je třeba dát i na rozmístění zrcadel, neměla by být nikdy proti posteli, proti dveřím ani proti oknům.

Postýlku už jsme přesouvali, ale nemělo to žádný vliv.mám jí hned u postele, ložnice je malá a není možné aby byla postýlka z obou stran přístupná.malý na dveře vidí :-) no tak bude muset manžel začit pouzivat budika, kdyz to pomuze, tak jenom dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 15:55
kralicinka1 píše:
Ahojky.tak náš malej taky spí hodně špatně.Usne krásně ale budí se.Chtěl spát jedině u prsa a po odstavení na mě což jsem musei utnout kvůli těhotenství a spí ted v postýlce a je to lepší.Budí se později a když tam s ním spí manžel a ne já tak mu stačí že mu podá pití a hned zase spí.Když tam spím já tak ječí daleko víc a chce ke mne.Jo a přes den spí taky mizerně.Stačí abych si ve vedlejším pokoji šáhla pro skleničku a je vzhůru.a to ani nemusí cinknout.Jen tam vejdu potichu. :twisted: Jinak máme kvůli tomu dost problému se sousedy, protože je ten jeho brekot ruší.Taky mi přijde že mu rostou zuby a on je prostě citlivější celkově takže když mě nejde utišit tak dám na bolest a pí pak pěkně. :nevim:

no na sousedy se vykašli, nás ze začátku naši sousedi dost rušili, dělali si mejdany, atd a malého to budilo…ted jim to zase „vraci“.ale nevim proc to vraci mne :-) no uvidime, snad se to po siruou zlepsi..kazda rada je pro me vzacna, nevyspala maminka neni vesela maminka :-)
jinak panadol davame taky, a chvili fungoval tak jsem si rikala, ze v tom je jadro problemu ale pak to zacal delat i kdyz dostal panadol a uz jsem uplne mimo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 15:59
Jéé, tak to mě mrzí, že máte ještě takové problémy. Tak tam jsou samé bylinky, takže snad by mu nic nemělo ekzém zhoršit a přinejhorším vysadíte.

no tak jsem si to vesele prinesla z lekarny a ted koukam, ze mi dala PEDIAKID na zklidneni a kdyz koukam na net tak je vice druhu..kdybych to te lekarnici nerikala na co to chci :pocitac:

Příspěvek upraven 22.05.11 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
21.5.11 12:41

Nám ted fakt nejvíce pomohlo že jsem v noci mimo jeho dosah.Spí vedle něj manžel a je skoro klid.Jak jsem tam já tak se budí a dožaduje se toho spát u mě. :-D Je to moje potvůrka.Takže já ted spím v obýváku kam za mnou v noci pro změnu chodí spát starší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
22.5.11 08:50
kralicinka1 píše:
Nám ted fakt nejvíce pomohlo že jsem v noci mimo jeho dosah.Spí vedle něj manžel a je skoro klid.Jak jsem tam já tak se budí a dožaduje se toho spát u mě. :-D Je to moje potvůrka.Takže já ted spím v obýváku kam za mnou v noci pro změnu chodí spát starší. :mrgreen:

no jenže tím, že manžel vstává do práce, tak nemůžu spát vedle, to by se nevyspal-je na vysoké pozici a musí se vyspat.jinak jsem mu včera poprvé dala pediakid a nečekala jsem samozřejmě, že zabere hned, tak snad zabere co nejdřív.ještě k zoubkům se nám přidali prdíky, tak snad už je tohle vyvrholení celé situace a za chvíli budou zoubky venku a bude klid :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.5.11 13:06

Nám právě taky vstává ,ale Marta si fakt zvykl a vzbudí se ted tak na minutku maximálně 2 krát.A hned zase spí.Takže se manžel vyspí pěkně.Fakt to hrozně pomohlo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.5.11 13:29
Kakika píše:
Zjistila jsem, že jsem mu prospěje zkrátit spánek přes den. Pokud spí vícekrát, tak na roce a půl už by mohl jen jednou. Ale měli jsme to podobně…spal tedy špatně vždycky, ale každý druhý den ještě hůř :zed: Ale rozsekla jsem to až koupí Pediakidu , který nám jako jediný ze všech zkoušených metod a preparátů, pomohl. Doufám, že to nebude bráno jako reklama :oops: Trápila jsem se s nočím buzením dost dlouho a na tohle jsem narazila až letos někdy v únoru nebo březnu.

A myslis,ze by tomohla uzivat i moje holcicka?Ma ale 7 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.5.11 20:19
LuckaK píše:
Kakika píše:
Zjistila jsem, že jsem mu prospěje zkrátit spánek přes den. Pokud spí vícekrát, tak na roce a půl už by mohl jen jednou. Ale měli jsme to podobně…spal tedy špatně vždycky, ale každý druhý den ještě hůř :zed: Ale rozsekla jsem to až koupí Pediakidu , který nám jako jediný ze všech zkoušených metod a preparátů, pomohl. Doufám, že to nebude bráno jako reklama :oops: Trápila jsem se s nočím buzením dost dlouho a na tohle jsem narazila až letos někdy v únoru nebo březnu.
A myslis,ze by tomohla uzivat i moje holcicka?Ma ale 7 mesicu.

Píšou, že je to až od roka. Ale jestli mi moje holčička, co se narodí v září, bude taky takhle zlobit se spaním, dám jí to nejspíš ještě před rokem (po domluvě s pediatrem), ale dle složení by jí to nemělo nijak ublížit. Myslím si, že max. by se mohla osypat :nevim: Homeopatka nám taky nasadila homeo, které se bere až od roka, někdy v 7,5 měs. :think:
Asi bych si vytiskla složení a ukázala dr. Přeci jen nejsem tak zkušená a takový střelec, abych od boku zkusila cokoliv :lol:

Dajdulko, ty jsi byla nakonec v té lékárně vyměnit? Ale je to fakt na palici, když jí ještě zdůrazníš, na co to chceš…ale asi se v tom tolik nevyzná, možná byla unavená, tak si myslela, že zklidnění rovná se spánek :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.5.11 11:15

KAKIKA
no obvolala jsem vsechny lekarny v Liberci a nikde to nemeli skladem, takze v jedne jsem si to objednala a do druheho dne to meli na sklade…dneska to bude 3den co to davame a jsem stále trpělivá :-) protože teď mi přijde, že je to čím dál tím horší…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.5.11 12:44
dajdulka25 píše:
KAKIKA
no obvolala jsem vsechny lekarny v Liberci a nikde to nemeli skladem, takze v jedne jsem si to objednala a do druheho dne to meli na sklade…dneska to bude 3den co to davame a jsem stále trpělivá :-) protože teď mi přijde, že je to čím dál tím horší…:-(

Ještě chvilku vydrž, taky jsme měli první dny beze změny a pak najednou bum a celá noc. Moc bych ti přála, aby jste měli stejný úspěch. Mluvila jsem dnes s kámoškou a ty se nějak zasekli na 4 vzbuzeních…ale říká, že to bude asi tím, že v noci stále kojí a malá se jí ze zvyku na to prso budí :think: , tak přemýšlí, že s tím nočním kojo sekne.

U nás to taky skladem neměli, musela jsem taky den čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.5.11 20:30

Ahoj,
holky tak jsem taky koupila Pediakid a dáváme asi 5 den a pořád nic. Naopak mám pocit, že spí snad ještě hůř než dřív. Je to možné? Už někomu zabral?
Já už bych tak ráda spala celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.5.11 22:17

No to mi neříkejte, že by vám nezabral :-( Já jsem z něho úplně nadšená, fakt mi od té doby spí líp (až dobu nemoci) a tak jsem věřila, že to opravdu musí pomoct snad každému, když my toho tolik vyzkoušeli.
Otázka…kolik dáváš? S kámoškou jsme to tuhle probírali, chválila si, že jí malá fakt spí líp, ale nějak se zasekli a už se nezlepšuje a ona dává 2,5 ml. Já dávala 5ml. :think:

Dajdulko, co u vás? Doufám, že máš potěšující zprávy, jinak budu asi chodit emiminovskými kanály, že to tolik chválím a nikomu jinému by to nezabralo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.5.11 08:02
Kakika píše:
No to mi neříkejte, že by vám nezabral :-( Já jsem z něho úplně nadšená, fakt mi od té doby spí líp (až dobu nemoci) a tak jsem věřila, že to opravdu musí pomoct snad každému, když my toho tolik vyzkoušeli.
Otázka…kolik dáváš? S kámoškou jsme to tuhle probírali, chválila si, že jí malá fakt spí líp, ale nějak se zasekli a už se nezlepšuje a ona dává 2,5 ml. Já dávala 5ml. :think:Dajdulko, co u vás? Doufám, že máš potěšující zprávy, jinak budu asi chodit emiminovskými kanály, že to tolik chválím a nikomu jinému by to nezabralo :oops:

Ahoj,
já doufám, že se to zlomí. Prckové teď doléčují nachlazení a do toho se jim prořezávají dolní trojky, tak to asi bude i tím.
Dávám 2ml, tak nějak mi to vyšlo s tou kávovou lžičkou, ale asi to teda navýším na ty 3ml. Nic se nestane, jsou to bylinky.
Pořád jsem trpělivá a budu čekat, snad se to konečně nějak s tím spaním upraví. Dětem je 18m a snad už bychom si s manželem zasloužili prospanou celou noc.
Když tak čtu nebo poslouchám jak všem děti spí a spí, tak se mi chce kolikrát i brečet nebo něco rozbít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
31.5.11 08:38

Laaja:
tak to co jsi napsala ty, tak bych mohla napsat taky..:-) ale pořád jsem trpělivá, rostou nám pořád ty poslední stoličky a ne a ne prorazit…takže si myslím, že to ani pediakidem nezaspi…máme doma citlivku, všechny zuby se dá říct jsme protrpěli…některé děti je ani nevnímají…

Kakika: určitě věřím, že to zabere, na každé dítko to určitě zabírá jinak…:-)budu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.6.11 14:49

Ahoj holky, tak jsem váš přečetla, dneska plánuji lékárnu a musím ten pediakid vyzkoušet. Malej splal vždycky krásně, ale poslední dva měsíce je to děs běs. Neberu, když mu rostou zuby, tak to chápu, ale podle všeho mu teď nic není, jenom sebou v noci strašně mrská, brečí, musíme k němu pořád chodit a je takovej jakoby ve spánku nespokojenej. Jo a má to takhle jenom v noci, přes den spí hezky. Takže, pomohlo Vám to? Děkuji :kytka: . Kakika vím, že ano, ta je můj světlý bod na konci tunelu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí