Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vivik píše:
Ahoj, tak to tu tak pročítám, a napadlo mě doporučit „white noise“, včera jsem náhodou našla online generátor, dá se to tam poměrně dobře nastavit, a s prťavou jsme obě krásně chrupkaly… i když to může bejt teda jenom náhoda, za pokus to stojí. Pěkně to odruší i případný hluky z venku a podobně.http://www.simplynoise.com/
nějak jsem nepochopila, co to má být?nějaké zvuky moře?
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… ![]()
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak…[/c
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak…no a jak je to s cenou a kde se to da sehnat?na netu se nejak nechytam..
dajdulka25 píše:Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak…[/c
Vivik píše:no a jak je to s cenou a kde se to da sehnat?na netu se nejak nechytam..
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak…Ježiš. to ani nevím, jestli se to dá koupit… ale na tom odkazu, co jsem dala, tak tam to rovnou začne šumět na tý stránce…
už si to jenom nastavíš. A je tam odkaz na stažení, i když ten jsem nezkoušela…
Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum
)
Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě
Třeba by to fakt zabralo
Kakika píše:
Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum)Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě
Třeba by to fakt zabralo
Hej, fakt? Tak to se omlouvám, po mě to ale nic nechce… hlavně když je tam FREE, tak by mě nenapadlo, že to má bejt placený… ![]()
Vivik píše:Kakika píše:Hej, fakt? Tak to se omlouvám, po mě to ale nic nechce… hlavně když je tam FREE, tak by mě nenapadlo, že to má bejt placený…
Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum)Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě
Třeba by to fakt zabralo
Tak to se kouknu znova..no je fakt, že včera už bylo hodně pozdě
![]()
Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla
, ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky ![]()
Kakika píše:
Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla, ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky
Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět? ![]()
Vivik píše:Kakika píše:Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět?
Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla, ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky
Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložnici ![]()
Kakika píše:Vivik píše:Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložniciKakika píše:Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět?
asi tak ![]()
Kakika píše:Vivik píše:Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložniciKakika píše:Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět?
Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde. ![]()
Vivik píše:Kakika píše:Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde.Vivik píše:Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložniciKakika píše:Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět?
No jo, to se ti to pak ale machruje
![]()
Kakika píše:Vivik píše:No jo, to se ti to pak ale machrujeKakika píše:Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde.Vivik píše:Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložniciKakika píše:Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět?
![]()
Já jsem se hlavě bála, že si budete všechny myslet, že tu dělám reklamu nějakou…
Jinak bych to tak neřešila…
BTW, zjistila jsem, že prťavá nejvíc nespí noci po koupání, doma se mi smějou, že to nemůže mít souvislost, ale když ze sedmi nocí probdíme tři, který jsou po koupání a zbytek krásně spí od půlnoci do šesti, tak nevím, co jinýho v tom může bejt… ![]()
Ahoj holky,jsem v této diskuzi takový tichý pozorovatel
a zajímalo by mě,jak Vaše děti pokračují po sirupu Pediakid.Už Vám to začalo zabírat po čase?Mám stejný problém jako Vy,proto se zajímám,malý je imunní proti všemu a ten Pediakid je asi poslední věc,kterou nemám odzkoušenou ![]()