Neprospané noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
1.7.11 20:40
Vivik píše:
Ahoj, tak to tu tak pročítám, a napadlo mě doporučit „white noise“, včera jsem náhodou našla online generátor, dá se to tam poměrně dobře nastavit, a s prťavou jsme obě krásně chrupkaly… i když to může bejt teda jenom náhoda, za pokus to stojí. Pěkně to odruší i případný hluky z venku a podobně. 8-)http://www.simplynoise.com/

nějak jsem nepochopila, co to má být?nějaké zvuky moře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.7.11 21:28

Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.7.11 21:58
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… :-) [/c
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… :-)

no a jak je to s cenou a kde se to da sehnat?na netu se nejak nechytam.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.7.11 22:14
dajdulka25 píše:
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… :-) [/c
Vivik píše:
Prostě šum, malinkejm dětem to evokuje prostředí v děloze (šumění krve a tak), na jakým principu to funguje u starších, to nevím, ale i dospělem se líp spí, soustředí a tak… :-)
no a jak je to s cenou a kde se to da sehnat?na netu se nejak nechytam.. :nevim:

Ježiš. to ani nevím, jestli se to dá koupit… ale na tom odkazu, co jsem dala, tak tam to rovnou začne šumět na tý stránce… :mrgreen: už si to jenom nastavíš. A je tam odkaz na stažení, i když ten jsem nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.7.11 12:31

Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum :-P )

Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě :think: Třeba by to fakt zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.7.11 12:55
Kakika píše:
Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum :-P )Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě :think: Třeba by to fakt zabralo

Hej, fakt? Tak to se omlouvám, po mě to ale nic nechce… hlavně když je tam FREE, tak by mě nenapadlo, že to má bejt placený… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.7.11 13:37
Vivik píše:
Kakika píše:
Včera jsem na to koukala a za ten šum se platí. To už se vyplatí koupit si nějaké minirádio a rozladit (vlastně naladit bílý šum :-P )Budu to teď kupovat, až se malá narodí, ale vůbec mě nenapadlo zkusit to aplikovat na starší dítě :think: Třeba by to fakt zabralo
Hej, fakt? Tak to se omlouvám, po mě to ale nic nechce… hlavně když je tam FREE, tak by mě nenapadlo, že to má bejt placený… 8-)

Tak to se kouknu znova..no je fakt, že včera už bylo hodně pozdě :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.7.11 13:40

Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla :lol: , ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.7.11 18:42
Kakika píše:
Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla :lol: , ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky :palec:

Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.7.11 20:37
Vivik píše:
Kakika píše:
Tak jediná snad ta bouřka je zadarmo (nebo fakt blbě koukám). Ale i ta bouřka je v pohodě, myslela jsem, že to bude práskat jak z děla :lol: , ale co jsem chvilku poslouchala, tak by to šlo. takže stačí jen MP3 a bedničky :palec:
Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět? :lol:

Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.7.11 20:42
Kakika píše:
Vivik píše:
Kakika píše:
Já nevím, jsem jediná, co tam když tu stráku otevřu, má rovnou takovej velikej knoflík, kterej stačí posunovat a přidávat a ubírat hlasitost, a prostě když to otevřu, začne to rovnou šumět? :lol:
Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložnici :mrgreen:

asi tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.7.11 22:00
Kakika píše:
Vivik píše:
Kakika píše:
Já to tam mám taky, ale za A) nebudu mít kvůli tomu puštěný celou noc počítač a za B) stejně ho nemáme v ložnici :mrgreen:

Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.7.11 22:44
Vivik píše:
Kakika píše:
Vivik píše:
Kakika píše:
Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde. :mrgreen:

No jo, to se ti to pak ale machruje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.7.11 13:13
Kakika píše:
Vivik píše:
Kakika píše:
Vivik píše:
Kakika píše:
Jo, no, to je pravda… já mám právě mininotebook, tak to docela jde. :mrgreen:
No jo, to se ti to pak ale machruje :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem se hlavě bála, že si budete všechny myslet, že tu dělám reklamu nějakou… :lol: Jinak bych to tak neřešila…

BTW, zjistila jsem, že prťavá nejvíc nespí noci po koupání, doma se mi smějou, že to nemůže mít souvislost, ale když ze sedmi nocí probdíme tři, který jsou po koupání a zbytek krásně spí od půlnoci do šesti, tak nevím, co jinýho v tom může bejt… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.7.11 11:12

Ahoj holky,jsem v této diskuzi takový tichý pozorovatel :-) a zajímalo by mě,jak Vaše děti pokračují po sirupu Pediakid.Už Vám to začalo zabírat po čase?Mám stejný problém jako Vy,proto se zajímám,malý je imunní proti všemu a ten Pediakid je asi poslední věc,kterou nemám odzkoušenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí