Neprospané noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
20.5.11 12:44

Neprospané noci

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli máte s něčím podobným zkušenost…můj 18měsíční chlapeček má už od narození problémy se spánkem, ale přijde mi, že čím je starší, tím je to horší..není to každý den, ale určitě tři dny v týdnu - chodí spinkat kolem pul 8hod, většinou se za hodinku vzbudí a chce napít, jenže pak nastane 22hod a malej vydrží třeba 4hodiny v kuse fňukat, pobrekávat až se to strhne ve velkej vztek a já už si opravdu nevím rady…nejdřív mě napadlo, jestli nemá hlad, ale o jídlo nestal, rostou mu zoubky, ale to jsme teď měli ošetřené tím, že jsme davali na noc panadol a calgel..když se ho ptám, jestli ho něco bolí tak mi říka „nene“. vidím na něm, že je unavený ale lehne si na chvilku a zase se posadí a kňučí. Když už je to takhle 4hodiny v kuse, tak ani já nedokážu být klidná.jsme všichni nevyspalý a druhý den se to samozřejmě na tom všechno staví.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
20.5.11 12:50

Zjistila jsem, že jsem mu prospěje zkrátit spánek přes den. Pokud spí vícekrát, tak na roce a půl už by mohl jen jednou. Ale měli jsme to podobně…spal tedy špatně vždycky, ale každý druhý den ještě hůř :zed: Ale rozsekla jsem to až koupí Pediakidu , který nám jako jediný ze všech zkoušených metod a preparátů, pomohl. Doufám, že to nebude bráno jako reklama :oops: Trápila jsem se s nočím buzením dost dlouho a na tohle jsem narazila až letos někdy v únoru nebo březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 13:00

to jsem právě zkoušela ho nedávat přes den, ale usnul mi třeba už v šest na sedačce a nebo šel spát normálně a vstaval třeva v půl šesté ráno a to se nedalo ho nedat spat..:-/my to právě máme také dlouhodobě, když byl ještě hodně maličky, tak měl problémy s prdíkama, takže jsem to ještě tolik neřešila, ale teď už to vážně zachází do extrému.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 13:02

tak ted koukam na ten pediakid a vubec jsem o tom neslysela, mam chut pro to jeste zajet do lekarny, snad to u nas maji…u vas se to zlepsilo po uzivani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.5.11 13:07
dajdulka25 píše:
tak ted koukam na ten pediakid a vubec jsem o tom neslysela, mam chut pro to jeste zajet do lekarny, snad to u nas maji…u vas se to zlepsilo po uzivani?

Pro jistotu jsme využívali 2 lahvičky. První známky lepšího spaní proběhli už po týdnu, to mi poprvé prospal celou noc…já byla jak na trní, protože jsem na to nebyla zvyklá. Ale trefili jsme užívání do období růstu stoliček, takže i přesto se mi sem tam budí, ale je to max. 2× za noc a zase rychle usne. A to jsem zkoušela různé bylinky do čaje, bylinky do večerní koupele, spec. sprcháče pro lepší usínání, homeopatika a fakt všechno docela naprd.

Za pokus to stojí, není to zase tak drahé a u nás to fakt zabralo super. Tak bych přála min. podobný výsledek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.5.11 13:08

Dajdulko, a co jiné vlivy = „dráždivé“ goepatogenní zóny v pokoji, TV v pokoji, mobil v pokoji, špatné umístění postele. Spousta faktorů může mít vliv na spánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.5.11 13:09

ono se zase nemá ty prcky nechávat úplně bez spaní, jsou z toho nakonec přetažení a nemůžou usnout tím, že jsou unavení moc
já měla taky nespavce, jako mimi běžně vstával v jednu v noci a do pěti jsem s ním pochodovala po bytě a nedá se říct, že by přes den nějak moc spával (to naše druhé mimi spí celou noc a přes den rozhodně víc než ten první)
taky jsme to dopracovali do fáze, kdy přes den vůbec nespal a večer vysílením vytuhnul v 7 a po dvou hodinách (které byl zvyklý dřív spávat přes den) se vzbudil a nemohl zabrat
po našich zkušenostech bych ho zkusila dávat spát po obědě, na ty +- 2 hodiny (pravidelně ve stejný čas) a potom dát spát večer zase v určitou hodinu (třeba v osm), třeba po tom obědě hned neusne, nebo to zkus s kočárem venku, ale já myslím, že po pár dnech by si na nový režim mohl zvyknout a určitě se to zlepší :mavam:

Příspěvek upraven 20.05.11 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.5.11 13:09

Jo, ještě bych dodala, že už měsíc neužíváme a pořád se to drží…měla jsem strach, že jakmile vysadíme, tak jsme zase zpátky, ale kupodivu i po nemoci z minulého týdne (kdy tedy fakt nespal), zase od pondělka spí slušně…jen 1-2 vzbuzení…z nemoci rozmazlený, že k němu musím lehnout :lol: , ale dnes to šlo jednou už i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 13:10
Katrinka píše:
Dajdulko, a co jiné vlivy = „dráždivé“ goepatogenní zóny v pokoji, TV v pokoji, mobil v pokoji, špatné umístění postele. Spousta faktorů může mít vliv na spánek…

telku uz jsme dali pryc, je pravda, ze telefon mam pod polstarem, zkusim ho tedy na noc vypnout, ale meli jsme i prospane noci a telefon mu nevadil, tak nevim..navic manzel se podle telefonu budi..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 13:12
katek78 píše:
ono se zase nemá ty prcky nechávat úplně bez spaní, jsou z toho nakonec přetažení a nemůžou usnout tím, že jsou unavení moc
já měla taky nespavce, jako mimi běžně vstával v jednu v noci a do pěti jsem s ním pochodovala po bytě a nedá se říct, že by přes den nějak moc spával (to naše druhé mimi spí celou noc a přes den rozhodně víc než ten první)
taky jsme to dopracovali do fáze, kdy přes den vůbec nespal a večer vysílením vytuhnul v 7 a po dvou hodinách (které byl zvyklý dřív spávat přes den) se vzbudil a nemohl zabrat
po našich zkušenostech bych ho zkusila dávat spát po obědě, na ty +- 2 hodiny (pravidelně ve stejný čas) a potom dát spát večer zase v určitou hodinu (třeba v osm), třeba po tom obědě hned neusne, nebo to zkus s kočárem venku, ale já myslím, že po pár dnech by si na nový režim mohl zvyknout a určitě se to zlepší :mavam:Příspěvek upraven 20.05.11 v 13:10

on přes den spí max.hodinu a kdyz vstava pro neprospale noci v 8hod rano, tak ho po obede nemam sanci uspat.zkusim urcite ten pripravek, je to prirodni, tak vycitky mit nebudu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.5.11 13:14
Kakika píše:
dajdulka25 píše:

Pro jistotu jsme využívali 2 lahvičky. První známky lepšího spaní proběhli už po týdnu, to mi poprvé prospal celou noc…já byla jak na trní, protože jsem na to nebyla zvyklá. Ale trefili jsme užívání do období růstu stoliček, takže i přesto se mi sem tam budí, ale je to max. 2× za noc a zase rychle usne. A to jsem zkoušela různé bylinky do čaje, bylinky do večerní koupele, spec. sprcháče pro lepší usínání, homeopatika a fakt všechno docela naprd.

Za pokus to stojí, není to zase tak drahé a u nás to fakt zabralo super. Tak bych přála min. podobný výsledek :hug:

děkuju moc, určitě to vyzkoušíme, já moc zkoušet jiné metody nemůžu, malý trpí na ekzém, takže koupeme jen v linole..měli jsme i problémy, že když se probudil, tak jsme se nemohli hnout na krok, to lehce ustalo, někdy nám to ještě připomene…ale uspávat ho musím, že jsem vedle nej, to by se jinak zblaznil…to mi az tak nevadi, vzdycky si tam na chvilku odpocinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.5.11 13:18
dajdulka25 píše:
Kakika píše:
dajdulka25 píše:

Za pokus to stojí, není to zase tak drahé a u nás to fakt zabralo super. Tak bych přála min. podobný výsledek :hug:
děkuju moc, určitě to vyzkoušíme, já moc zkoušet jiné metody nemůžu, malý trpí na ekzém, takže koupeme jen v linole..měli jsme i problémy, že když se probudil, tak jsme se nemohli hnout na krok, to lehce ustalo, někdy nám to ještě připomene…ale uspávat ho musím, že jsem vedle nej, to by se jinak zblaznil…to mi az tak nevadi, vzdycky si tam na chvilku odpocinu :lol:

Jéé, tak to mě mrzí, že máte ještě takové problémy. Tak tam jsou samé bylinky, takže snad by mu nic nemělo ekzém zhoršit a přinejhorším vysadíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.5.11 13:20

Mobil pryč z ložnice :twisted:
Děti velmi citlivě vnímají, snaží se ve spánku uniknout negativním zónám, zkus změnit místo postele, nebo jen otočit jinak.

Z postele by mělo být dobře vidět na vstupní dveře, postel by měla být dobře přístupná z obou stran, NE hlavou pod oknem nebo nohama proti dveřím ( :wink: poloha smrti)Pozor je třeba dát i na rozmístění zrcadel, neměla by být nikdy proti posteli, proti dveřím ani proti oknům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.5.11 14:22

Ahojky.tak náš malej taky spí hodně špatně.Usne krásně ale budí se.Chtěl spát jedině u prsa a po odstavení na mě což jsem musei utnout kvůli těhotenství a spí ted v postýlce a je to lepší.Budí se později a když tam s ním spí manžel a ne já tak mu stačí že mu podá pití a hned zase spí.Když tam spím já tak ječí daleko víc a chce ke mne.Jo a přes den spí taky mizerně.Stačí abych si ve vedlejším pokoji šáhla pro skleničku a je vzhůru.a to ani nemusí cinknout.Jen tam vejdu potichu. :twisted: Jinak máme kvůli tomu dost problému se sousedy, protože je ten jeho brekot ruší.Taky mi přijde že mu rostou zuby a on je prostě citlivější celkově takže když mě nejde utišit tak dám na bolest a pí pak pěkně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.5.11 14:26

Dajdulko jinak máme to hodně podobně.Jo a staší spal na tom samém místě a spal celou noc,ve dne doted 2 hodiny. Mobil mám jinde. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí