Neprospané noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
15.8.11 22:05

nene zadne takove reci…mala bude urcite zlaticko a braska bude jen a jen pomahat…neni dobre se predem smirit s tim nejhorsim…hezky pozitivne :-) no nam se do toho pridalo obdobi vzdoru - az sama nekdy koukam, co v mem diteti je…ale bude urcite dobre..myslim si, ze tohle je pro nas prochazka ruzovym sadem oproti tomu, co nas jeste ceka! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 23:18
Kakika píše:
Tak my máme za poslední měsíc asi nejvíc změn :lol: Postěžovala jsem si, jak se nám to zase vrátilo zpátky, noční časté buzení atd. Od té doby se mi odplínkoval (poslední týden i v noci), noci opět prospí s jednou přestávkou na čůrání (dnes tedy spal non-stop 11 hodin 8-o ) a z ničeho nic začal usínat sám (prostě mě 2× po sobě poslal pryč z pokoje, tak jsem třetí den šla rovnou pryč :-P ) a musím říct, že je to hrozně moc super :mrgreen: Jenže se mi do tří týdnů narodí holčina a začneme zase hezky od začátku :lol:

a tak to já gratuluju k ještě nenarozené holčičce. Normálně jsem nikdy nebyla takhle na děti a vždycky mi ty matky co se rozplývaly nad miminama přišly divný, ale teď když máme Honzu, tak jak slyším nebo vidím, že někdo čeká nebo se mu narodilo miminko, tak mám slzy v očích. :potlesk: , no jo no, je to zázrak miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.8.11 07:41

Martino a není to skrytá touha mít další? :lol:

Dajdulko, když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem si ani nepřipouštěla možnost plačtivého a nespavého miminka a takového uječence svět neviděl :mrgreen: Tak se pro jistotu připravuji na nejhorší a nehrozí tak, že budu opět tak zaskočená, může to být jedině lepší :pankac: Ale zlatíčka to jsou oba už teď, i když občas by i toho nejmilovanějšího člověka na světě jeden nejradši přetrhnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.8.11 16:29

kakika, ani náhodou :-P , zatím na to nemám nervy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.9.11 17:26

tak už se nám to usínání trošku ustálilo a zatím je klid (NEZAKŘIKNOUT) no a včera jsem si k němu jen sedla, když pil mlíčko a normálně mě vyhnal, že mam jit pryc..zamaval mi a usnul :-D ty deti jsou vazne kazdym dnem jinym…a taky jsme zacali chodit na nocnik… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.9.11 20:44

gratuluju :potlesk: . A na nočník chodí že si řekne? Malej dostal nočníka k 1. narozeninám a čůrá do něj pokaždé, když ho na něj vysadím. Je to vidět, že ví co má dělat, soustředí se a pak krásně tlačí. Ale vím, že děti si začínají říkat až tak kolem toho 2. roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.9.11 07:13

Nene, on jde prostě sám, když potřebuje a pak mi řekne „a je to“ :palec: začal takhle sám od sebe :-) samozřejmě, že mu neustále opakuji, že až bude chtít čůrat tak do nočníku…ale včera jsme tady měli segru s jejíma dvěma holčičkama a před nima prostě nešel..tak nevím, jestli se styděl…a to usínání nás ještě bude čekat, až se přestěhujeme do baráčku a bude tam mít svůj pokojíček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.10.11 12:21

Zabral vám Pediakid?

Ahoj holky,
zabral vám ten Pediakid a spí vám prckové?
Přemýšlím, že bych ho zase koupila a zkusila ho dávat, u nás se furt nespí a děti se mi budí mezi 3-5 na mlíčko a vstávají v 6. Je to fakt na budku a už mi to docela začíná vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.10.11 12:26

u nás to zabralo na chvíli a pak jakoby si zvykl a budil se pořád. Teď už několik dní spí celou noc. Ale to jsem ho musela fakt naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 12:49
MMartina1 píše:
u nás to zabralo na chvíli a pak jakoby si zvykl a budil se pořád. Teď už několik dní spí celou noc. Ale to jsem ho musela fakt naučit.

moc by mě zajímalo jak se to dá naučít, už několik měsíců jsem se pořádně nevyspala… děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.10.11 13:01

no, já myslím, že je to u každého jinak. U nás to vygradovalo, když jsem k němu vstávala v noci co 1,5 hodiny. Pokaždé jsem ho musela zvednou, uspat, položit a za hodinu znova.
Takže když brečel, tak jsem k němu vstala, ale nezvedala, pořád jsem ho v postýlce pokládala a říkala hají, samože řval jak pardál, ale pak usnul. Druhou noc už nevstával, ale brečel v leže, takže jsem šla k němu, hladila po hlavě, zklidnil se, odešla jsem a prodlužovala intervaly chození k postýlce. Bylo to o to horší, že Honza když začne hodně brečet, tak se pobleje. No a pak jsem k němu jednou v noci nepřišla a on se převalil a spal dál :pankac: . A teď už spí celou noc. Začínají mu růst zuby, takže uvidíme jak dlouho mu to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.10.11 20:09

Nám asi zabral, dávala jsem mu ho dva měsíce…ale taky si myslím, že dost velkou roli v tom hrály zoubky…a to mi ještě jedno cele balení zbylo…nemáte někdo zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 21:36
MMartina1 píše:
no, já myslím, že je to u každého jinak. U nás to vygradovalo, když jsem k němu vstávala v noci co 1,5 hodiny. Pokaždé jsem ho musela zvednou, uspat, položit a za hodinu znova.
Takže když brečel, tak jsem k němu vstala, ale nezvedala, pořád jsem ho v postýlce pokládala a říkala hají, samože řval jak pardál, ale pak usnul. Druhou noc už nevstával, ale brečel v leže, takže jsem šla k němu, hladila po hlavě, zklidnil se, odešla jsem a prodlužovala intervaly chození k postýlce. Bylo to o to horší, že Honza když začne hodně brečet, tak se pobleje. No a pak jsem k němu jednou v noci nepřišla a on se převalil a spal dál :pankac: . A teď už spí celou noc. Začínají mu růst zuby, takže uvidíme jak dlouho mu to vydrží.

Děkuji za vyčerpávající odpověď, ale u nás je trochu problém se závislostí na flašce s čajem :cry: a nějak nám to nejde odbourat. Tak doufám, že se to časem trochu zlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.10.11 22:17
Pavlína M. píše:
MMartina1 píše:
Děkuji za vyčerpávající odpověď, ale u nás je trochu problém se závislostí na flašce s čajem :cry: a nějak nám to nejde odbourat. Tak doufám, že se to časem trochu zlepší :-)

všude je něco :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401