Nepůjde do školky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
18.4.13 22:53

@mari1912 je pravda, ze do tech peti odpoledne je to dlouho. Zrovna dnes jsem na piskovisti vyslechla hovor jedne maminky…jit domu po obede je brzo a treba ve tri je uz pozde :) asi jsou vsechny stejni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.4.13 22:57

@Bábi Zlopočasná
I to je individualni ;-) Za me do skolky klidne az v peti :D Myslim, ze u me je to separacni uzkost naopak :-D
A co jineho tem detem zbyde nez se prizpusobit, kdyz jim dojde, ze tam byt musi. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 23:01

@mari1912 prave ja si myslim ze mladsiemu to dojde lahsie… proste to vezme ako fakt, este nema ego na takej urovni, aby robil cavyky :nevim: A mojej to pomohlo, to bol taky mamanek, ze som si nemohla ani caj zaliat, nie to odskocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
18.4.13 23:26

To máš pravdu, ale kdykoli jsem začla, zareagoval úsměvem a zpozorněl; pak jsem mu říkala i další, ale to mu bylo jedno

@Lemuska píše:
@karolínka12 8o nezlob se na me ale ve 3mesicni miminko se opravdu nemuze naucit basnicku :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
karolínka12
18.4.13 23:27

Nevím, ale ve třídě s dvaceti dětmi se rozhodně nebude nikdy dělat to, co by bavilo všechny, to ta maminka spíš vyhoví víc; jednak svoje děti lépe zná a jednak jich nemá dvacet

@kate02 píše:
ale kolik takových případů je? Vždyť pokud má člověk do a stihnout všechno, co stihnout má, nikdy nevymyslí oběma dětem super program, vždycky to jednoho nebude bavit… A můj prcek kdykoliv věším prádlo na balkóně a děti ve školce jsou na zahradě brečí, že tam chce taky… Hřišti u školky se z toho důvodu radši vyhýbám úplně… :nevim: on prostě do školky chce a nechápe, že teď ještě nemůže… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
18.4.13 23:45
@karolínka12 píše:
Nevím, ale ve třídě s dvaceti dětmi se rozhodně nebude nikdy dělat to, co by bavilo všechny, to ta maminka spíš vyhoví víc; jednak svoje děti lépe zná a jednak jich nemá dvacet

Ale potreby starsieho a mladsieho dietata sa rozchadzaju podstatne viac ako potreby 30 rovesnikov v skolke. A navrch potreby mimina maju vzdy prednost, lebo ked reve ze je pokadene/hladne/poblite/unavene tak mu nevysvetlis ze teraz je rad na starsom a proste musi pockat. Hoci je to nefer, to starsie sa dozvie ze bohuzial, mimino ma prednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.4.13 07:48

soukromá školka

Anonymní zakladatelko, přeju šťastnou ruku při výběru té soukromé školky. Já mám trochu obavu, že ikdyž jsem důkladně nastudovala netové stránky, zjistila reference, školku navštívila a pohovořila s ředitelkou, školka má akreditaci MŠMT, že jsem přesto sáhla vedle. Dvě dopoledne jsem tam s malým byla na „zácviku“, ale právě ty slibované aktivity s dětmi jsem tam neviděla, žádné zpívání, básničky, společné hry pod vedením někoho, jen jednou si učitelka kreslila s holčičkama, kluky to nebavilo, tak celé dopoledne prolítali zanecháni svému osudu.. Je sice hezký, že díté bude mezi vrstevníky, ale on má logopedickou vadu, tak bych si to představovala krapet jinak..Zatím si to omlouvám nepřítomností ředitelky..ale stejně, dobrý pocit je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101657
19.4.13 07:55
@mari1912 píše:
@Lemuska
to ano, to ony tam chtějí, ale oni neví, že tam budou bez nás a dlouho… ;)
Vzpomínám první den malá a to jí byly čtyři roky plakala, že jsem pro ní přišla po obědě, že je to brzo.Tak jsem druhý den přišla odpoledne a to plakala, že je to dlouho
Je to těžké, asi nejvíc budu smutná já :lol:

Tak já mám malého v soukromé školce na 2 dny v týdnu… a to odchází domů jako poslední, protože dokud tam není sám a nezačne učitelka zhasínat, tak tam prostě lítá a jediná jeho slova jsou „domů ne“ tedy ještě občas „čůrat“ a „bobek“ nejlépe několikrát za sebou, protože tomu je vždy vyhověno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.4.13 08:03
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale potreby starsieho a mladsieho dietata sa rozchadzaju podstatne viac ako potreby 30 rovesnikov v skolke. A navrch potreby mimina maju vzdy prednost, lebo ked reve ze je pokadene/hladne/poblite/unavene tak mu nevysvetlis ze teraz je rad na starsom a proste musi pockat. Hoci je to nefer, to starsie sa dozvie ze bohuzial, mimino ma prednost.

tak to moment, ted jsou smíšené školky-myslím věkově :think: Mě osobně se to nelíbí, ale je to tak, takže i tady se potřeby budou dost rozcházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.4.13 08:04

@j.a.n.i1
:lol: úplně ho vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 08:16
@mari1912 píše:
tak to moment, ted jsou smíšené školky-myslím věkově :think: Mě osobně se to nelíbí, ale je to tak, takže i tady se potřeby budou dost rozcházet

Ano jsou smisene. Myslim si ze je to fajn. Vidis nase mala je lednova.Od 2,5let jsem neslysela nic jineho jak chce do skolky. Nastoupila jako 3,5 driv byla bez sance.Od zacatku nechce chodit dom :lol:.Takze chodime taky mezi poslednima.Jako mam ji stama brat nasilim?? Ne.Ted je teplo takze to resime ze jdem jeste na hriste a jsou tam deti ze skolky.To co se naucila tam se proste doma neneucila. Ty deckajsou proste vic strzeny kolektivm.
Karolino: mam z tebe pocit ze jsi zrovna jedna ta samozivitelka.
A kdyz jsme u tech duchodu tak jeste nejaky rok zpet se pobiral jak sirotci tak vdovsky.Do te doby dokud dite studovalo…A co vim tak treba jedna znama ho mela dost velky ve finale.Co vim tak an dceru brala nejakych 5 najedno dite tu castku nevim presne, mela dve plus neco na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.4.13 08:52

@kattkka
Já tím, že jsem ta jedna z těch starších mamin a to první už mám odrostlé tak se mi to druhé od sebe nechce dávat vůbec :jazyk:
Vím jak to uteklo a u první mám pocit, jako bych právě nebyla u těch důležitých věcí a byla u nich paní učitelka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 08:57
@mari1912 píše:
@kattkka
Já tím, že jsem ta jedna z těch starších mamin a to první už mám odrostlé tak se mi to druhé od sebe nechce dávat vůbec :jazyk:
Vím jak to uteklo a u první mám pocit, jako bych právě nebyla u těch důležitých věcí a byla u nich paní učitelka :think:

No moje dite skolku vyzaduje.Ale treba druhy prcek bude jiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
19.4.13 09:06

Tak ted z jineho soudku, kdyz uz jsme stejne odbocily. K cemu jsou ve skoulkach kartacky a zubni pasta? ja to nechapu. vzdyt rano si zuby vycisti a pak se tam cisti kdy? nebo taky cistite detenm zuby vickrat denne a ja neco zanedbavam? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 09:07
@inthense píše:
Tak ted z jineho soudku, kdyz uz jsme stejne odbocily. K cemu jsou ve skoulkach kartacky a zubni pasta? ja to nechapu. vzdyt rano si zuby vycisti a pak se tam cisti kdy? nebo taky cistite detenm zuby vickrat denne a ja neco zanedbavam? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cisti si je po obede.Pred spanim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin