Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@j.a.n.i1 píše:
@El-Brno Tak u nás říjen 2010 přijato…
Maličko OT, jak zvládáš to dojíždění, uvažuju o podobné vzdálenosti. Jezdíš autem?
teď jsem doma s dětma (a školku kupodivu nemáme 11/2010
), ale když jsem jezdila, jedině autem, hromadnou se to nedalo, to bych jezdila tak 2-3 hodiny ráno a stejně i odpoledne. nejhorší jsou samozřejmě náklady. a pak taky když je člověk unavený, tak třeba v zimě, když je přítmí, člověk unavený, tak je těžký udržet pozornost za volantem. já jsem naštěstí jezdila po dálnici, takže cca 45 minut, ale vím, že jako ženská, na které leží většina domácnosti, starost o děti apod. toto už nedám - tak si hledám práci blíž a aktuálně jsem přihlášená do výběrka 62 km daleko
![]()
@El-Brno To sis tedy pomohla
každopádně díky za zkušenosti, taky si říkám, že nejhorší budou ty náklady, no uvidíme jak dlouho se mi povede udržet v práci model, že tam nejezdím 5× týdně…
@j.a.n.i1 já vím, taky bych se zabila, jenže když blíž prostě taková práce není?
ale já doufám, že to překecám časem na stěhování ![]()
Zdravím, tak jsem založila diskuzi koukám 17 dubna a včera mi psala ředitelka mš, že mají volné místo a mám si přijít pro žádost:)jsem strašně štastná a můžu od září nastoupit do práce kterou mi zaměstnavatel drží. Byl to snad osud ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, tak jsem založila diskuzi koukám 17 dubna a včera mi psala ředitelka mš, že mají volné místo a mám si přijít pro žádost:)jsem strašně štastná a můžu od září nastoupit do práce kterou mi zaměstnavatel drží. Byl to snad osud
Počkej, jak tě tu nebudou mít některé rády. Jsi sice zaměstnaná matka, ale některá na tom může být i hůř, než ty, takže by jsi své místo ve školce měla přenechat potřebnějším…
Za mě - gratulace a obrovská. Odpočineš si od prcka a to je super. Já jezdím do práce i při RD, jinak by mi hráblo…
@maritimka píše:
Počkej, jak tě tu nebudou mít některé rády. Jsi sice zaměstnaná matka, ale některá na tom může být i hůř, než ty, takže by jsi své místo ve školce měla přenechat potřebnějším…Za mě - gratulace a obrovská. Odpočineš si od prcka a to je super. Já jezdím do práce i při RD, jinak by mi hráblo…
počkat, proč by mě měli napadat, když jsem samoživitelka beru 3800 měsíčně a dítě mi vzali, když choděj děti boháčů taky do školek? to nechápu není to logické…
@Anonymní píše:
počkat, proč by mě měli napadat, když jsem samoživitelka beru 3800 měsíčně a dítě mi vzali, když choděj děti boháčů taky do školek? to nechápu není to logické…
Já myslela, že máš ještě chlapa… Když si přečteš diskuzi, tak můj koment pochopíš… Tady se hanily maminy, které do práce vlastně nemusí a nebo chtějí dát dítě do školky jen tak pro pohodu. Ale to není tvůj případ, jsem nevěděla, že jsi samoživitelka…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.