Neřekne si na nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
674
29.5.15 09:48

@Zacharova
Ahoj ;)
tlak okolí je někdy k zbláznění. :zed: Znám to moc dobře. Dřív se všechno dělalo jinak, na děti se tlačilo a co nešlo přirozeně, to se lámalo silou…
Není se tomu ani divit, dřív byly jen látkové plínky (kolotoč kolem nich dal docela zabrat) a chodilo se do práce daleko dřív, než teď ve třech letech dítěte.
Oprostila bych se od všech „rad“ a jednala podle svého pocitu.
Netlačila bych na synka za každou cenu. Nechala bych nočník na viditelném místě a nechala to na něm.
U nás to bylo tak, že když jsme pořád o nočníku mluvili, převědčovali… naše malá se zasekla. Tak jsme to nechali nějaký čas být. V létě chodila nahatá, začalo jí vadit, že ji něco teče po nožkách a na nočník si sedla sama. ;)
Vydrž a ať se všechno v klidu podaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.5.15 09:48

Ja malyho odplenkovala asi před 2ma měsíci. Taky bylo 3-4 dny vsechno pocurany!! Tak jsem ho zacla učit na velkej záchod a od te doby super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 09:49

@Zacharova ja bych jeste vytrvala. Co jsem se tak bavila s maminama, tak toto curaci obdobi mimo nocnik /do teplaku/ trvalo klidne i dva tydny. Nenadavat, ale zase dat najevo, ze to je spatne. A za trefu bych se mozna uchylila k male odmene…treba lentilku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.5.15 09:53

@Berousik u nás to období trvá už půl roku v kuse.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.5.15 09:59

@Zacharova Tři dny jsou nic, starší se takto počůrával dva týdny, než mu to secvaklo. Mladší „odolával“ skoro dva měsíce (ten ale dost málo pije, takže se počůral jen párkrát za den). V tomto věku bych mu už plínku rozhodně nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
29.5.15 10:15

Díky za reakce, pokusím se tedy vytrvat a plenku už nedávat a o víkendu koupíme stoličku a zmenšovací prkýnko na záchod a zkusíme to ještě takhle, jinak díky za rady a že vtom nejsme samotní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
29.5.15 10:31

A když to moc nepůjde v oblečení, tak já jsem dítka nechávala běhat jen v tričku a ponožkách. To zvládli po pár dnech. Jakmile už byly naučeni takto nahatí, postupně jsem přidávala oblečení - slipy a nyní už dávám i tepláky. Ale při přidání oblečení jsou zase chvíli nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 10:47
@Tamtama píše:
@Berousik u nás to období trvá už půl roku v kuse.. :zed:

Ja myslela jako intenzivni, total bez plen /pres den/. Tzn. topeni plny susicich se teplaku :mrgreen: taky pul roku?? To mi ani nerikej, nebo se k tomu nedokopu. Ja to zkousela nechat ji behat s holym zadkem, ale vyslek byly procurane backory :zed: mame dlazbu a plovoucky a bez backor mela brzo studene nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 10:51

@Zacharova hlavne nejsi sama v tom vecne poslouchat, jak jsi neschopna. Moje mamka resi pliny pri kazde navsteve a to je tu obden. Nedokaze pochopit, ze to mam jinak, ze nechci jit pres silu. Porad slysim, jak to neni normalni /dcera ma 22 mesicu/. Dela, jak kdyby ty pliny musela ona menit a kupovat. Strasne me to stve, kdyz ji neco reknu, tak se nafoukne, no tyjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 12:53

@Ya-ya a co ho nechat s holým zadkem? A dát mu ponožky a bačkory, jako kluk by si do bačkor načůrat nemusel ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.5.15 13:03

@Berousik plíny jsem mu sebrala před druhým rokem, pochopil to hned, nehodu měl jen výjimečně.. pak měl období asi 14 dní počůrávání a potom zas pohoda a takhle se mu to střídalo.. teď už se půl roku počůrává fakt 6-7× denně, čeká ho sono ledvin..
@Ya-ya čůrá jak kdy, někdy 7× a jindy 10× za den..
Vy máte doma všichni takový teplo? Já chodím v mikině, představa, že nechám mlaďase jen v triku, tak je marod.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 13:04
@Ya-ya píše:
no my máme vsude koberce, kdyby necural tak casto, asi bych to riskla a cistila, ale takhle nebudu delat nic jineho.nez vycistim jednu louzi, budou dalsi dve. pokud ho davam velmi casto na zachodstejne tam nic neudela a nasledne si pocura gate

jo koberce, tak to chapu…tak třeba až bude teplo, tak venku no…držím ať to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
29.5.15 13:06

@Tamtama tak já doma taky chodím v mikině, ale děti mi tu běhají v triku a v kraťasích a je jim teplo :mrgreen:. Holt mají vyhřívání po manželovi, ne po mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
29.5.15 13:07

@Tamtama máme 23 stupnů, rádi chodíme jen v tričku a kraťasech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
29.5.15 13:08
@Ya-ya píše:
no my máme vsude koberce, kdyby necural tak casto, asi bych to riskla a cistila, ale takhle nebudu delat nic jineho.nez vycistim jednu louzi, budou dalsi dve. pokud ho davam velmi casto na zachodstejne tam nic neudela a nasledne si pocura gate

Já když učila dcerku, tak jsem v místnosti, kde se zdržovala nejčastěji natáhla piknikovou deku (máme 2×2 metry). Když deku počurala, louži jsem vytřela a pak jsem vzala deku a jednou za 2 dny jsem ji prala. Na ten den, co se sušila, jsme šli třeba ven (s dostatečným množství oblečení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze