Nerozumím tomu - přítel a jeho dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
23.2.13 14:59
@pst007 píše:
Mmch proč jí dává peníze tajně, když ona je nechce? Co tím chce dosáhnout?

to netuším právě :nevim: snad možná si myslím, že jí chce vynahradit zkažené dětství hádkama se svojí ženou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
23.2.13 15:04

Tak pokud z mikiny vypadla pětistovka a na sedadle byl vzkaz, nechápu, proč by měla dcera odnést, že něco řekla - vždyť co čeká, že budeš předstírat, žes nic neviděla? Mně na tom něco přijde divný. Celej ten přístup k tomu.

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 15:04
@Gladys píše:
no tak příležitostí jsi měla už dost, pětistovka vypadlá z mikiny, dvoustovka i se vzkazem, ten jsi vyhodila či co jsi s tím udělala? To jsi mu mohla strčit pod čumák hned a dcera by z toho vyšla v pohodě.

já to rychle schovala do kapsy a mám ten vzkaz i s penězma schovaný doma pod oblečením :oops: :oops: to není špatný nápad :palec: a kdyby se cukal, poukážu na tu 500Kč vypadlou z mikyny :palec: :potlesk: díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.2.13 15:07

No nevím, Mě přijde, že ten jeho vztah s bývalou rodinou je celý nějaký divný. Že si s manželkou povídá o tobě, že jim nakupujete, že dcera dostane vždy to samé co ty jen v jiné velikosti. No nezlob se na mě, fakt neznám chlapa, který by při nákupu dělal další nákup za své peníze pro bývalou rodinu. Že dceři strká peníze, to bych pochopila, protože má výčitky svědomí a kupuje si ji. Teď je na tom ovšem nejhůře ta dívenka, protože si může myslet, že za všechno může, že ty peníze neměla brát, že se kvůli ní hádáte atd. atd. Hospodaříte spolu? Pokud ano, tak bys měla vědět, za co on vynakládá peníze. Pokud jí to on dává ze svého kapesného, je to jeho věc. Pokud máte každý své peníze, může ti to být jedno. Já osobně bych dělala, že to nevidím, holce bych nemotala hlavu, ale už bych tak nepřemýšlela kde nutně ušetřit, protože když se rozdává jinde, tak já si to taky užiju. Teď to nějak srovnej s dcerou. Je v blbém věku a určitě je jí z vás dospělých smutno. :cert:

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 15:08
@pst007 píše:
Tak pokud z mikiny vypadla pětistovka a na sedadle byl vzkaz, nechápu, proč by měla dcera odnést, že něco řekla - vždyť co čeká, že budeš předstírat, žes nic neviděla? Mně na tom něco přijde divný. Celej ten přístup k tomu.

jo, myslí si, že to přejdu asi :nevim: on je dost flegmatik a myslí si, nejspíš, že když jsem mu nic neřekla, tak mě to asi nezajímá, nebo já nevím :nevim: nevím co se mu honí hlavou a proč to dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
23.2.13 15:12

Vzkaz neschovávej, je přece určený otci. Proč on chce, abys nevycházela dobře s jeho rodinou? Aspoň tak mi to přijde. Není tam něco, z čeho má strach že se to dozvíš?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.2.13 15:12
@pst007 píše:
Mmch proč jí dává peníze tajně, když ona je nechce? Co tím chce dosáhnout?

Ona si ty peníze brala, pokud se do toho nevložila zakladatelka. Ta dcera nechápe, že je něco špatně. Dcera má ráda všechny a najednou je mezi mlýnskýma kamenama tak raději nic nechce. Tak si myslím, že to je. Proč by nebrala peníze, když jí je taťka dává. To by snad bralo každé normální dítě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
pst007
23.2.13 15:14
@Kobliha51 píše:
Ona si ty peníze brala, pokud se do toho nevložila zakladatelka. Ta dcera nechápe, že je něco špatně. Dcera má ráda všechny a najednou je mezi mlýnskýma kamenama tak raději nic nechce. Tak si myslím, že to je. Proč by nebrala peníze, když jí je taťka dává. To by snad bralo každé normální dítě. :lol:

To není pravda, sama od sebe se je snažila odmítnout.

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 15:16
@Kobliha51 píše:
No nevím, Mě přijde, že ten jeho vztah s bývalou rodinou je celý nějaký divný. Že si s manželkou povídá o tobě, že jim nakupujete, že dcera dostane vždy to samé co ty jen v jiné velikosti. No nezlob se na mě, fakt neznám chlapa, který by při nákupu dělal další nákup za své peníze pro bývalou rodinu. Že dceři strká peníze, to bych pochopila, protože má výčitky svědomí a kupuje si ji. Teď je na tom ovšem nejhůře ta dívenka, protože si může myslet, že za všechno může, že ty peníze neměla brát, že se kvůli ní hádáte atd. atd. Hospodaříte spolu? Pokud ano, tak bys měla vědět, za co on vynakládá peníze. Pokud jí to on dává ze svého kapesného, je to jeho věc. Pokud máte každý své peníze, může ti to být jedno. Já osobně bych dělala, že to nevidím, holce bych nemotala hlavu, ale už bych tak nepřemýšlela kde nutně ušetřit, protože když se rozdává jinde, tak já si to taky užiju. Teď to nějak srovnej s dcerou. Je v blbém věku a určitě je jí z vás dospělých smutno. :cert:

ano hospodaříme spolu právě, že peníze dáváme na,,hromadu,,ale když vše poplatíme, tak nic moc :nevim: je pravda, že těma nákupama pro jeho rodinu je to finančně hodně znát, přála by jsem si něco ušetřit ale nějak moc to nejde :nevim: a to plánujeme miminko to jsem zvědavá, jak to jednou vše utáhneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
23.2.13 15:18

Tak mne by jako prvni napadlo, ze mi pekne keca ohledne vyse vyplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.2.13 15:21
@pst007 píše:

Možná si sedím na vedení, ale podle mě je začala odmítat po rozhovoru se zakladatelkou - druhý den. Kdyby si cola ničeho nevšimla, tak si myslím, že by problém ani nevznikl, protože by o ničem nevěděla, dcerunka by nevěděla, že brát peníze za zády zakladatelky je špatné, a byli by všichni spokojeni. Proč by si ty peníze nevzala? Podle toho, co zakladatelka o dceři píše, je to dítě normnální tím myslím psychicky nenarušené.

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 15:21
@pst007 píše:

ano ale odmítla je teprve tehdy, až se mě svěřila, že jí tatínek dává za mými zády peníze a nevědělě jak to je, jestli mu to nezakazuju trochu jí už znám a přišlo mě to, že tím vzkazem chtěla naznačit, že dokáže a začne hrát fér :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
23.2.13 15:25

Aha, a proč si teda nešla oblíknout tu mikinu do koupelny?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.2.13 15:26
@coca cola píše:
ano hospodaříme spolu právě, že peníze dáváme na,,hromadu,,ale když vše poplatíme, tak nic moc :nevim: je pravda, že těma nákupama pro jeho rodinu je to finančně hodně znát, přála by jsem si něco ušetřit ale nějak moc to nejde :nevim: a to plánujeme miminko to jsem zvědavá, jak to jednou vše utáhneme :nevim:

Když je to takhle, tak by za tvými zády neměl ty peníze rozhazovat, nehledě k tomu, že to není zvlášť výchovné. Holka třeba půjde jednou na školu a pak bude peněz potřeba. Alimenty asi normlálně platí, tak nechápu, proč bývalou rodinu zaváží jídlem. To si dobře rozmysli, než si s ním pořídíš dítě. Mě přijde, že si bývalou rodinku kupuje, aby měl kam odejít. Raděj to s ním pořádně prober ať s ním neztrácíš čas.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.2.13 15:28
@pst007 píše:
Aha, a proč si teda nešla oblíknout tu mikinu do koupelny?

Ježíšmarjá proto, že nevěděla že do ní dal taťka prachy asi. Já u toho nebyla, jen dedukuju. Neznám dítě, které by si nevzalo od tatínka peníze. Ty jo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky