Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu chrupat, ještě nedorazil, tak to potřebuji stihnout než přitáhne domů
jestli teda vůbec přijde, třeba bude spát u bývalé a vylívat si srdíčko jak se k němu chovám špatně
mějte se hezky, díky a dobrou noc ![]()
@coca cola dobrou noc a zítra napiš. obdivuji tvojí trpělivost!
Obdivuju tvou trpělivost, očividně sis dovolila šáhnout mu na jeho rodinku, chudáčkovi
a to sis teda dovolila moc!!
nakopala bych ho do zadku, pokud je tak miluje, tak ať je s nima, ale aby defacto tebe (a vaši případnou rodinu) okrádal tím, že bejvalce kupuje dárky, plní jí lednici a ještě si dovolí bejt hustej, když na to přijdeš, no to by si něco vyslechl!!! o tom, že po tobě chtěl zabalit dárek pro ní už ani nemluvim, to je vrchol, očividně si tě neváží ani co by se za nehet vešlo…
já nejsem zastáncem „půl na půl“ a o zbytek peněz se nestarej, takže říct mi chlap, že zaplatí polovinu um. oplodnění a já ať si na to našetřím kde chci, tak bych do žádného oplodnění nešla, s takovým blbem…
Nečetla jsem diskusi celou, ale aby ses zakladatelko nedivila a dcera nebyla od maminky naočkovaná. Ještě ti vypráví, jak je maminka ráda, že se ho zbavila. ![]()
Chlap si k tobě dovolí to, co mu sama dovolíš.
Tak se vzchop a nenech se sebou orat.
No já bych hned po jedné hádce nedělala ukvapené závěry.. Prostě chlap se naštětil, p rotože se mu sahá na jeho peníze (někdo je chce mít pod kontrolou), tak nakvašeně kývne na návrh (který byl dle mého soudu též ukvapený), že by se mělo jít napůl.. No a když pak při hádce manželka opáčí, že na mimčo v tom případě nemá, tak jí jen zpátky sekne, ať si šetří. No připitej to řekne raz dva, však byl naštětěnej.
Já myslím, že až se oba uklidní a proberou to znova, uznají, že přestřelili, že je prostě třeba dát tomu nějaká pravidal, aby i do budoucna bylo jasné, že jako rodina vyjdou = projít si, jestli na nákupy bývalce fakt zbývá a zbývat bude, zda-li jsou fakt nutné či zda-li je aspoň neomezit apod. Když se chce, tak se dva dohodnou, ale musí chtít oba. Jak dává někdo ultimáta apod., vždycky to je akorát pak dost nepříjemné.
Věřím, že dnes se to snad vysvětlí, napraví a pojede se dál… Proč hned pálit mosty.. komu se kdy nestalo, že by řekl totální volovinu, kterou nechtěl, že…
@Kimmnepřihlašená píše:Četla jsi celou diskuzi? Právě proto, že dělá nákupy bejvalce a kupuje jí dárky tak jim ubývá z kasy a když mu zakladatelka řekla, něco v tom smyslu, že jestli to takhle půjde dál tak ve všem pojedou na polovic tak souhlasil. Mě se třeba nezdá normální aby kupoval dárky navíc stejné svý současný i bejvalce. No nevím no, to co připadá nenormální jednomu nemusí připadat nenormální druhému. Jsou chlapi kterým to přijde normální kupovat dárky a živit svou bejvalku ale pokud není měsíčně v balíku a leze to dost do rozpočtu, tak by se měl při nejmenším nad sebou zamyslet
No já bych hned po jedné hádce nedělala ukvapené závěry.. Prostě chlap se naštětil, p rotože se mu sahá na jeho peníze (někdo je chce mít pod kontrolou), tak nakvašeně kývne na návrh (který byl dle mého soudu též ukvapený), že by se mělo jít napůl.. No a když pak při hádce manželka opáčí, že na mimčo v tom případě nemá, tak jí jen zpátky sekne, ať si šetří. No připitej to řekne raz dva, však byl naštětěnej.Já myslím, že až se oba uklidní a proberou to znova, uznají, že přestřelili, že je prostě třeba dát tomu nějaká pravidal, aby i do budoucna bylo jasné, že jako rodina vyjdou = projít si, jestli na nákupy bývalce fakt zbývá a zbývat bude, zda-li jsou fakt nutné či zda-li je aspoň neomezit apod. Když se chce, tak se dva dohodnou, ale musí chtít oba. Jak dává někdo ultimáta apod., vždycky to je akorát pak dost nepříjemné.
Věřím, že dnes se to snad vysvětlí, napraví a pojede se dál… Proč hned pálit mosty.. komu se kdy nestalo, že by řekl totální volovinu, kterou nechtěl, že…
Mě připadá hlavně nenormální dělat nákupy a kupovat dárky k svátku pro EX
To je trochu silný kafe. Tohle bych už asi nedala ![]()
Snad se nepozabijeli… S moji povahou by k tomu nebylo daleko.
Jak tu nekdo psal, ze chlap si dovoli jen tolik, kolik mu dovolis ty. Pruser je hned v zacatcich vztahu. Jak argumentoval nakupy pro byvalou rodinu a proc jsi TY na to pristoupila? S timhle se setkavam poprve v zivote, az tady u tebe
Znam opravdu hodne rozvedenych zen i muzu, z ruznych soc. vrstev a jedine, o cem jsem slysela jsou alimenty na byvalou, take vim, ze nekdo platil najem byvale rodine, ale to proto ze se majetek nerozdelil rovnym dilem, ona zustala bez prace a on byl tezce, ale opravdu tezce za vodou. Tohle bych pochopila, ale v situaci, kdy zcela nezivi tebe a musis prispivat na vase soucasne bydleni a zivobyti, proc bys mela dotovat byvalou zenu? To u vas nad vchodem visi velka cedule Ustav socialni pece??
Dokazala bych to tolerovat pouze v pripade, ze bych vedela, ze byvala je narusena a neda male najist, pokud on nezaplni jeji lednici.
Nikdy bych netolerovala a vnimala bych to jako jednu z nejvetsich urazek, ze 14 a meneleta divka musi dostat stejny kus obleceni jako ja. Ma to tak trochu koreny, ze jsem v jeji veku chodila v podedenem a presitem obleceni, ale i tak neplanuji svoji eventualni dceru oblekat ve 14ti stejne a ve stejne cenove kategorii. Myslim, ze v tomhle veku by dite melo nejak trochu prirozene ziskavat poneti o hodnote penez, tudiz si na znackove obleceni, pokud o nem sni, musi vydelat samo. Takhle to funguje ve vetsine mne znamych rodin. Obzvlast tech rozvracenych a mene majetnych, do kterych nalezim i ja.
Jen abys vedela, ze jsem jen tak netlachala o nejakych pro pouze teor. vecech, muj pritel ma byvalou zenu i dospeleho syna. Jezdil k nam na vikendy od svych 8 let, dnes je mu skoro 21.
Mno, nerikam, ze se k tomu stavis nespravne, proste jsme z jineho testa a chtela jsem se podelit o svuj pohled na vec.
Stejny darek (vcetne vubec nejaky) byvalce jako mne je pro me v kategorii maximalne moznych urazek ve vztahu na hranici se stejnoznacnym dukazem, ze s ni spi nebo chce znovu spat. To, ze je predlozi k zabaleni mne je pro me v kategorii nejvetsich ponizeni - jako kdyz ve stredoveku pani spali se svymi zenami i sluzebnami, tak potom rano tem zenam sluzebny pripravovaly saty a cesali vlasy. No proste masakr ![]()
Dite bych do toho ale netahala, urcite je po dlouha leta manipulovano byvalkou a ted se o to pokousi i tatinek, holcicky je mi lito, ze si vsechny zivotni hodnoty musi nastavovat sama… Neni vyloucena i nejaka lest/lez vuci tobe, ale nemuze za to ona, pouze jeji rodice ![]()
Ufff, aspon trochu jsem se z toho pohorseni vypsala, promin. Utec, dokud muzes.
Jedine, co mi neprijde divne, ze male strka penize za tvymi zady. Mozna jsi nekdy utrousila nejakou poznamku a ani si to nevybavujes… Kazdopadne je setrivy - ma fin. uspory, kdyz ma na to dat male a mel by i na umele oplodneni, nez abys to poznala na rozpoctu..
@coca cola píše:
To jsem si taky myslela, že to hraje na obě strany by měl zadní vrátka ale když tak ty dva pozoruju, když se spolu baví a jsou spolu dýl jak půl hodiny, tak by se sežrali
A nepřipadá ti divný že jí kupuje dárky když spolu až tak dobře nevycházej? No nevím no..dárky se většinou kupujou manželkám a milenkám ![]()
Příspěvek upraven 25.02.13 v 01:16
Tak jsem prolitla diskuzi a nestacim se divit ![]()
Tady neco smrdi zakladatelko a ac nerada musim kostatovat, ze pan nema doresenou minulost a u tebe ma otevrena vratka ![]()
Jsem zvedava, jake obratky to nabere
@mari1912 píše:
Tak jsem prolitla diskuzi a nestacim se divit
Tady neco smrdi zakladatelko a ac nerada musim kostatovat, ze pan nema doresenou minulost a u tebe ma otevrena vratka
Jsem zvedava, jake obratky to nabere
Přesně to si myslím taky..