Nerozumím tomu - přítel a jeho dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
2.3.13 18:13

Ahoj holky, moc se omlouvám, že jsem se neozvala dřív :kytka: dopadlo to tak, že jsme se pořád jen hádali :( byli jsme na sebe moc ošklivý, pořád bránil svoji bývalou a já v zápalu vzteku mu řekla, že s ním končím, že to neklape, že si sám musí uvědomit, že už to není co dřív, že jsem si představovala vše jinak a že jsem mu to mockrát říkala a že mě už došla trpělivost :zed: že si přeju, aby se odstěhoval :zed: no chytil ho rapl, vyčítal mě vše možné a nemožné, předhazoval mě bývalou, jak byla skvělá atak :poblion: pak mě řekl, že kdyby jsem otěhotněla, že by semnou nebyl, odešel by a nechal by si udělat testy DNA :pocitac: 8o 8o já jen zalapala po dechu a řekla jsem jestli je normální a on mě řekl, že žádného cizího prchanta živit nebude 8o 8o 8o že u bývalý si byl jistý nastopro že dcera je jeho, že sní žil a věřil jí 8o já na to semnou taky žiješ a pokud se nemýlím, na umělém oplodnění sned není potřeba zjištovat testy DNA :cert: :zed: :zed: naštvala jsem se a řekla mu, že jedu do knihovny a až přijedu, že doufám, že si rozmyslí co řekl :cert: nerozmyslel, počkal až odjedu a volal nejprve své bývalce(sice nevím proč ale zjistila jsem to protože máme doma společný telefon on má sice svůj, já také ale tenhle máme doma pro sichra já potřebovala volat a zjistila jsem to) a když se jí nedovolal, volal svým starým rodičům a řekl jim, že jsem ho vyhodila a nemá kam jít, přitom jsem mu dala měsíc na to aby se odstěhoval 8o když jsem byla v knihovně, jeho rodiče mě volali na můj soukromý mobil a začli mě nadávat do pí. č k.ure.v parchantů atd. :,( :,( prostě jsem přijela domů a řekla mu to tak na mě křičel, že si za to můžu sama a já se ho ptala, proč nepočkal, než se vrátím z knihovny a dořešíly by jsme to a on na to, že mě to usnadní, že se bude stěhovat příští týden 8o k rodičům :cert: tak jsem mu řekla milej zlatej, dneska je pátek a když si udělal za mýma zádama tohleto, tak se stěhuješ v pondělí, beru si dovolenou, aby jsem ti pomohla balit načeš souhlasil. Bavily jsme se spolu normákně a slušně a dnaska zazvonil mu mobil, tak přijal hovor, volal jeho táta a zřetelně jsem slyšela jak se ptá tak co ta krasavica debilní, už se sklidnila? 8o 8o a přítel mu řekl, jo už je to v pohodě 8o 8o jsme se usmířily :zed: položil hovor a já jako co to má být za komedii, že o žádné usmiřovačce nevím a přítel mě řekl, skusíme to znova dá ti šanci a ty přemýšlej nad tím, jak se změníš a co proto uděláš 8o :cert: tak jsem řekla, že žádnou šanci nedostane za to co mě vše řekl, on se rozbrečel, já také a on řekl, že tedy v pondělí se stěhuje, že zítra bude balit. Pořád moc brečel a pak se šel vykoupat, že musí jet na chvíli za dcerou a až přijede, tak to dořešíme a jestli nechci jet sním, tak jsem se omluvila a řekla mu, at jí to řekne a vysvětlí sám, že nikam jet nemůžu :,( holky a co ted mám dělat :zed: sedím tady a brečím a moc to bolí :zed: odjel za dcerou v 13hod. a ještě se nevrátil, má jít za hodinu do práce ale já mu volat nechci, aby neřekl, že ho naháním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
2.3.13 18:48

@coca cola tak to je silne kafe, devce, bez nej ti bude lip, ver mi!!! Predstav si, kdyby ste meli dite a meli nejakou krizi, ze by se choval takto!!! Nech ho jit, dokud nemate zadne zavazky. Preboli to a najdes nekoho, bude si te vazit a u koho vzdycky budes na prvnim miste! Protoze presne to si zaslouzis :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
2.3.13 18:48

Tak to ti vůbec nezávidím, vím sama z vlastní zkušenosti, že ve vzteku řekne člověk všelicos, ale tohle je už silný kafe i na mě a já bych na tvém místě neustoupila, protože když si tohle dovolí teď co bude dál? Mohla bys mu vůbec ještě důvěřovat? :cert: Bože bůhví co nakecal těm rodičům, tě obdivuju, žes je na místě neposlala někam, tohle si dovolit by měli zkopat spíš synáčka :cert:

Chápu, že se trápíš a ty musíš popřemýšlet, co ti za to stojí a co už ne, ale nedělej ukvapené závěry a zvlášť ne ze strachu co bude dál, moc ti držím palečky abys byla silná a brzy to přebolelo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
2.3.13 19:00

Vím, že radit je mnohem lehčí než konat. No v tvém případě máš ještě čas na „lepší“ život. Já už ten čas ztratila, a docela mě to mrzí, ale zase jediné mé pojítko s nadějí na aspoň malou dávku štěstí je pohled na mé rostoucí bříško a to, že to bříško schovává ten nejdůležitější poklad na světě :) mojí dceru :)

Odejdi dokud můžeš, určitě potkáš někoho kdo bude od života chtít to co ty. Né dostávat dary stejné jako EX, po každém problému nebude lítat za EX nebude tě pomlouvat s jeho rodiči a nebude ze sebe dělat prostě chudáka. Kopni ho do zadku máš na víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.3.13 11:57

Coca-cola: nezlob se na mě, ale buď ráda, že se tento pán stěhuje. Ve vzteku se můžeš říct vše, ale tohle mě přišlo, že to neovnil jeho vztek, ale on sám uvnitř.
Kolik mu je? Kdyby mě řekl tohle chlap, co on Tobě, jednala bych stejně, jako Ty, vypakovala bych ho, brala bych ho za totální nulu.
A koukám, že co se týče jednání jeho rodičů, tak jablko od stromu nespadlo moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.3.13 10:48

@coca cola když se na to, cos psala koukneš s trochou nadhledu tak zjistíš, že takhle se nechová 50letý muž! :roll:
Není po jeho, tak začne křičet, volat své bývalce (mami pomoc!)rodičům (!)a pak se rozbrečí :roll:
Citové vydírání jak z čítanky, kopni ho pořádně a netrap se, máš vážně na víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.3.13 10:28

Týýbrďo, jsem hltala diskusi.. Jak to dopadlo??
Doufám, že odešel, podle všecho jsi fajn a zasloužíš si lepšího, který věří Tobě a ne bývalce.. Já bych tohle nedala, živit jí a ještě poslouchat chvalozpěvy a balit jí dárky.. Uff :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
12.3.13 17:43

@coca cola urcite dej vedet, jak to dopadlo, taky me to zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.17 21:12

CO SI MYSLÍTE, ŽE ZNAMENÁ, KDYŽ MUŽ ZE SEZNAMKY NAPÍŠE TOHLE?

Ahoj holky,

prosím, co si myslíte, že znamená, když muž ze seznamky napíše tohle?

Zmých předešlých zkušeností vím že to nemá smysl zbytečně oddalovat a věnovat čas virtualnimu člověku, což pro sebe jsme dokavaď se nepozname naživo :-) Každopádně navrhuji komunikaci přes fb nebo sms. Sem tak moc casto nelezu.**** - myslel seznamku, že neleze často na ní. Myslíte, že má třeba partnerku a na seznamku nechodí proto, protože nechce, aby to věděla?

• Citovat
  • Upravit
53518
12.12.17 21:17

Že chce komunikovat přes Fcb nebo SMS. Jestli má nebo nemá partnerku, to z toho nepoznáš. Psaní zpráv by asi taky neutajil. Já bych cizímu chlapovi nedala hned svůj Fcb nebo telefon. Takže by z toho asi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.17 21:18

Zakladatelka - no když máš učet na fb, tak si Tě může najít každej a je jedno jestli jsi na seznamce nebo ne. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.17 21:19

Zakladatelka - telefon mu nedá, ale fb asi jo

• Citovat
  • Upravit
26574
12.12.17 21:21

Myslíš, že máme křištálovou kouli? 8o 8o 8o 8o 8o
Prostě tě chce co nejdřív vidět, nač ztrácet čas psaním, aby pak zjistil, že to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.12.17 21:22
@Anonymní píše:
Zakladatelka - no když máš učet na fb, tak si Tě může najít každej a je jedno jestli jsi na seznamce nebo ne. :)

Ne, každý si tě fakt najít nemůže :roll: Záleží, jak máš účet zabezpečený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.17 21:24

Zakladatelka - díky za odpovědi. Mě šlo je o to, aby neměl doma partnerku. Já taky nechci se vypisovat na seznamkách. Prohodit pár vzkazů a schůzka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky