Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že jsi mu sympatická a nechce ztrácet čas dopisováním, chce tě poznat a číslo nebo fb je asi pro něj takový "bližší " krok k tomu se sejít. Je to osobnější…
@Anonymní píše:
Zakladatelka - díky za odpovědi. Mě šlo je o to, aby neměl doma partnerku. Já taky nechci se vypisovat na seznamkách. Prohodit pár vzkazů a schůzka.
Tu může mít doma i tak. Tohle si budeš muset zjistit sama. Ale určitě chce komunikovat jinak než přes vzkazy.
Máš pro seznamku jiné telefonní číslo neb svoje obvyklé?
Jak píšou holky, chce komunikovat nějak „osobneji“ a co nejdříve schůzku. Naopak si myslím, že kdyby měl partnerku, tak si tě před schůzkou víc prolustruje.
@lalaláček píše:
Jak píšou holky, chce komunikovat nějak „osobneji“ a co nejdříve schůzku. Naopak si myslím, že kdyby měl partnerku, tak si tě před schůzkou víc prolustruje.
No to nevím, znám zadané střelce, kteří berou každou a vodí se s milenkami za ruku po městě…
Nevidím v tom nic špatného, partnerka by si tě nasla i na fb
@kacz píše:
No to nevím, znám zadané střelce, kteří berou každou a vodí se s milenkami za ruku po městě…
Tak to je samozřejmě ta druhá možnost. Já to brala tak, že pokud bych chtěla podvést manžela, tak si pořádně proklepnu, jestli to za to vůbec stojí.
Propána co je to za konspirace šílené
to je fakt hloupost, prostě se s nim sejdi a zeptej se ho na to jestli je nezadaný, určitě se dozvíš kde žije a co dělá
Tak kdyby byl zadany, asi si te nebude davat na fb
komunikace pres sms nebo fb je jednodussi, nez se porad prihlasovat do seznamky. To by me teda vubec nenapadlo, ze by byl zadany, protoze chce na tebe cislo a sejít se hned. Ono to fakt nema cenu si tydny psat, lepsi je se sejit.
@jenny.fields píše:
Ne, každý si tě fakt najít nemůžeZáleží, jak máš účet zabezpečený.
Jo to by ses divila. Záleží jak je hacker zdatný.
Taky bych řekla, že chce urychlit komunikaci (sms si člověk přečte hned, ale koukat porad na internetu do vzkazu že seznamky je zdlouhavý). Já to kdysi řešila, že jsem si koupila druhou SIM s předplaceným kreditem a dala jsem dotyčnému tohle číslo. Než jsem vyplacala kredit, tak jsme se znali natolik, že jsem mu prozradila své stálé číslo a vysvětlila, proč jsem používala jiné. Co kdyby se z něj vyklubal urputný ctitel a já o něj nestála…SIM bych vyhodila a byl by klid.
FB bych nedala, nechtěla bych hned dávat každému k dispozici cele jméno, všechny fotky, co mě baví atd… jen ať si dá práci s poznáváním sám ![]()
@Marie432875 píše:
Jo to by ses divila. Záleží jak je hacker zdatný.
Jo mezi lidmi beha spousta hackeru, kteri budou hledat profil nejake zenske…
@jenny.fields píše:
Jo mezi lidmi beha spousta hackeru, kteri budou hledat profil nejake zenske…
To uz je další věc, zda ma někdo zájem ten profil hledat. Ty jsi psala, ze záleží na zabezpečení, ja reaguji, ze ne, ze i to se da překonat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,prosím, co si myslíte, že znamená, když muž ze seznamky napíše tohle?
Zmých předešlých zkušeností vím že to nemá smysl zbytečně oddalovat a věnovat čas virtualnimu člověku, což pro sebe jsme dokavaď se nepozname naživoKaždopádně navrhuji komunikaci přes fb nebo sms. Sem tak moc casto nelezu.**** - myslel seznamku, že neleze často na ní. Myslíte, že má třeba partnerku a na seznamku nechodí proto, protože nechce, aby to věděla?
Znamená to, že si nechce psát, ale co nejdříve se sejit