Nerozumím tomu - přítel a jeho dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
23.2.13 22:49
@coca cola píše:
já by jsem se ho nato zeptala ale to by zjistil, že to vím od jeho dcery a to nemůžu, měla by problémy a já jí nechci ubližovat :nevim:

bude mít 50 tento rok ale mminko moc chtěl…já nevím co si o tom myslet, tohle není on :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 22:50

@coca cola no nevím co na to říct…každopádně pokud plánujete rodinu, tak tohle fakt není moc dobrý začátek, rodina by měla fungovat společně, ne každý „na svém písečku“, ať jde o cokoliv. Nechápu, co ho tak naštvalo…je pěkné, že má o dceru zájem, tak to má být ale dělat nákupy bývalé, to by nezkousla žádná žena…a budete vůbec mít na to, abyste uživili svoje dítě, když bude pořád nakupovat bývalé? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 23:03

Nejvíc mě dostalo, že když jsem měla svátek a jeho žena má dva dny po mě narozeniny, tak nakoupil dvakrát deodorant fa dvakrát kuličku pod paží dvakrát parfém dvakrát bonboniéru a dvakrát flašku vína :pocitac: :zed: :cert: položil to nezabalené na stůl a řekl, tady jsem ti koupil něco k svátku jo a rozděl to na dva díly a zabal to bejvalce do dárkového papíru, díky 8o :pocitac: :zed: tak jsem se ho zeptala, jestli si jako dělá srandu, nebo to myslí vážně :zed: myslel to vážně, ještě se divil co se mě na tom nezdá prostě flegmatik jak má vypadat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.2.13 23:05
@coca cola píše:
Nejvíc mě dostalo, že když jsem měla svátek a jeho žena má dva dny po mě narozeniny, tak nakoupil dvakrát deodorant fa dvakrát kuličku pod paží dvakrát parfém dvakrát bonboniéru a dvakrát flašku vína :pocitac: :zed: :cert: položil to nezabalené na stůl a řekl, tady jsem ti koupil něco k svátku jo a rozděl to na dva díly a zabal to bejvalce do dárkového papíru, díky 8o :pocitac: :zed: tak jsem se ho zeptala, jestli si jako dělá srandu, nebo to myslí vážně :zed: myslel to vážně, ještě se divil co se mě na tom nezdá prostě flegmatik jak má vypadat :zed:

tak to je mazec… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 23:10
@Verca1989 píše:
@coca cola no nevím co na to říct…každopádně pokud plánujete rodinu, tak tohle fakt není moc dobrý začátek, rodina by měla fungovat společně, ne každý „na svém písečku“, ať jde o cokoliv. Nechápu, co ho tak naštvalo…je pěkné, že má o dceru zájem, tak to má být ale dělat nákupy bývalé, to by nezkousla žádná žena…a budete vůbec mít na to, abyste uživili svoje dítě, když bude pořád nakupovat bývalé? :zed:

to by jsme uživily miminko ale to by jsme se museli nejprve umět domluvit ale po tom dnešku nevím, jestli s ním mám ještě na něčem domlouvat :nevim: no byl připitej uvidíme zítra :nevim: pokud se bude chovat jako dneska vyrazím s ním dveře :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.2.13 23:16

@coca cola
umíš si představit, že tohle prožíváš celý život? že i vaše dítě bude mít vždycky v něčem ubráno, protože to rozdělí mezi dvě rodiny? já bych to nedala a s těma dárkama, no to jsi mě dostala. zvaž své rozhodnutí rodiny s ním. já bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
23.2.13 23:17

Tak to tady cele ctu a vychazi mi z toho ze ti pritel asi nenaliva cisteho vina. Ty jo. No nevim jak bych se zachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
23.2.13 23:21
@coca cola píše:
Nejvíc mě dostalo, že když jsem měla svátek a jeho žena má dva dny po mě narozeniny, tak nakoupil dvakrát deodorant fa dvakrát kuličku pod paží dvakrát parfém dvakrát bonboniéru a dvakrát flašku vína :pocitac: :zed: :cert: položil to nezabalené na stůl a řekl, tady jsem ti koupil něco k svátku jo a rozděl to na dva díly a zabal to bejvalce do dárkového papíru, díky 8o :pocitac: :zed: tak jsem se ho zeptala, jestli si jako dělá srandu, nebo to myslí vážně :zed: myslel to vážně, ještě se divil co se mě na tom nezdá prostě flegmatik jak má vypadat :zed:

flegmatik? spíš sprosťák co se neumí chovat..to přinejmenším… doufám žes to nebalila..

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 23:22
@Granda píše:
@coca cola
umíš si představit, že tohle prožíváš celý život? že i vaše dítě bude mít vždycky v něčem ubráno, protože to rozdělí mezi dvě rodiny? já bych to nedala a s těma dárkama, no to jsi mě dostala. zvaž své rozhodnutí rodiny s ním. já bych to nedala.

to si představit neumím ale jednou jsem si našla chlapa s se závazkem, tak jsem počítala s tím, že budu mít v něčem ubráno. Ale co je moc je moc a tím dneškem mě teda dorazil ale to si za rámeček nedá :pocitac: budto se vzpamatuje nebo ho pošlu do díry dvakrát tak černější než je tma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 23:27
@jdukolem píše:
flegmatik? spíš sprosťák co se neumí chovat..to přinejmenším… doufám žes to nebalila..

co myslíš :mrgreen: to víš že ne ;) naházela jsem to všechno i ty věci co koupil pro mě do jednorázové tašky a šoupla do igelitky :twisted: bylo zabaleno :P přítel to ani nekontroloval, teda myslím si to protože nic neřekl :nevim: ale jeho žena musela být překvapená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.2.13 23:32
@coca cola píše:
co myslíš :mrgreen: to víš že ne ;) naházela jsem to všechno i ty věci co koupil pro mě do jednorázové tašky a šoupla do igelitky :twisted: bylo zabaleno :P přítel to ani nekontroloval, teda myslím si to protože nic neřekl :nevim: ale jeho žena musela být překvapená :mrgreen:

řekla bych, že flegmouš jsi ty. protože tohle mi chlap udělat, tak letí oknem a kufry hned za ním. jsem dost vznětlivá a tohle by mu neprošlo ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
23.2.13 23:42

No tyjo, ruce by ti mel libat, jak pekne se chovas k jeho dceri a ze i ona ma k tobe tak pekny vztah, blbec, nevi co ma doma. No schvalne pockam na zitra… Kolik ti je, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 23:43
@Granda píše: řekla bych, že flegmouš jsi ty. protože tohle mi chlap udělat, tak letí oknem a kufry hned za ním. jsem dost vznětlivá a tohle by mu neprošlo ani omylem.

a co jsem měla v tu chvíli dělat :nevim: zabít ho :nevim: myslela jsi to tím, že by jsi ho vyhodila proto, že by koupil bývalé ženě dárky, nebo že by je chtěl zabalit :nevim: jako že jí kupuje k svátku a narozeninám dárky jsem věděla ale to co předvedl mě teda prostě dostalo :zed: ale rozcházet jsem se proto kvůli tomu nechtěla jen jsem mu řekla svůj názor a doufám, že ho pochopil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
23.2.13 23:43

Ahoj, připadá mi jako kdyby žil s tebou a současně i s jeho bývalkou. Stejné dárky, nákupy, atd. Přijde mi jako kdyby k ní pořád ještě něco cítil a dělal vše proto aby si jí získal a ty jsi jeho,,zadní vrátka,, Kdo koho opustil? Ona jeho nebo on ji. Myslím si, že ona jeho. Moc nevěřím jeho argumentu, že dceři dával peníze za tvými zády proto aby si nebyla naštvaná či co. Klidně ty peníze mohl dávat dceři s tím aby něco dala mámě a když dcera přišla na to, že sis toho všimla tak už si od něho peníze nevzala, protože ji to přišlo vůči tobě blbý jelikož spolu máte dobrý vztah. A jěště k tomu miminku..to si snad dělal prdel když ti řekl, že si na něj máš našetřit. A on ho snad nechce nebo co? No promiň ale já mít takový chlapa tak ho s nadšením kopnu špičkou nohy do prdele, že by se tejden nevysral. Moc mě mrzí, že tohle musíš prožívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 23:51
@tegereen píše:
Ahoj, připadá mi jako kdyby žil s tebou a současně i s jeho bývalkou. Stejné dárky, nákupy, atd. Přijde mi jako kdyby k ní pořád ještě něco cítil a dělal vše proto aby si jí získal a ty jsi jeho,,zadní vrátka,, Kdo koho opustil? Ona jeho nebo on ji. Myslím si, že ona jeho. Moc nevěřím jeho argumentu, že dceři dával peníze za tvými zády proto aby si nebyla naštvaná či co. Klidně ty peníze mohl dávat dceři s tím aby něco dala mámě a když dcera přišla na to, že sis toho všimla tak už si od něho peníze nevzala, protože ji to přišlo vůči tobě blbý jelikož spolu máte dobrý vztah. A jěště k tomu miminku..to si snad dělal prdel když ti řekl, že si na něj máš našetřit. A on ho snad nechce nebo co? No promiň ale já mít takový chlapa tak ho s nadšením kopnu špičkou nohy do prdele, že by se tejden nevysral. Moc mě mrzí, že tohle musíš prožívat :hug:

To jsem si taky myslela, že to hraje na obě strany by měl zadní vrátka ale když tak ty dva pozoruju, když se spolu baví a jsou spolu dýl jak půl hodiny, tak by se sežrali :mrgreen: k tomu miminku…nevím jestli to myslel vážně, byl připitej, uvidím zítra jak se vyjádří :nevim: jestli si na tom bude trvat tak poletí jak blesk, protože ten vztah pro mě bude už bezpředmětný :nevim: děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí