Nerozumím tomu - přítel a jeho dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
23.2.13 15:30
@coca cola píše:
ano ale odmítla je teprve tehdy, až se mě svěřila, že jí tatínek dává za mými zády peníze a nevědělě jak to je, jestli mu to nezakazuju trochu jí už znám a přišlo mě to, že tím vzkazem chtěla naznačit, že dokáže a začne hrát fér :nevim:

Je to hodná holka a nechce dělat zle. Je vidět, že má k tobě důvěru a má tě ráda. To je dobře. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9090
23.2.13 15:33

Na rovinu bych si s ním promluvila, jestli je normální, tak ti řekne, co se děje…

Ale spíš mě teda zarazilo, že dělá nákupy pro bývalou, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 15:44

Takže jsem se rozhodla, že si sním dnes o všem promluvím, už to nebudu odklád, myslete na mě, držte mě pěsti, já se ozvu jak to dopadlo ;) a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.2.13 15:46

Mně to spíš přijde, že problémy máte vy dva dospělí nebo spíš tvůj přítel a místo aby je řešil.. No, třeba je to tak schválně, třeba pak řekne, že jsi za všechno mohla ty. A on je ten chudák, co ti to / vedle tebe trpěl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.2.13 15:46

Nemůžu si pomoct, ale napadá mě jedno přísloví „stará láska nerezaví“. Jestli chceš s tímto člověkem dítě, tak si budete muset srovnat finance, promluvit o těhle nepochopitelných tajnostech.
Varovné znamení je rpo mě to, že manželku pomlouvá před tebou a tebe před ní, to jsou takoví chlapi, kteří to hrají na všechny strany. Hodně bych si rozmyslela, zda chci s takovým mužem zakládat rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.2.13 16:21
@coca cola píše:
nikdy jsem mu právě nedala důvod :nevim: naopak jsem vždy byla pyšná, že mám tak hodného chlapa, nikam bez něj nechodím, jen do práce a z práce hned domů :zed: nevím proč si s těuje bývalé ženě :zed: a taky mám obavy jak přijme fakt, že mě to jeho dcera řekla :nevim:

víš co, jestli je normální, tak by se měl zamyslet nad sebou v první řadě, a to, že mu dcera vrátila peníze, by ho mohlo přimět k tomu, aby uznal, že takové chování není správné… :nevim: Sama víš, že fungovat takhle by nebylo k ničemu a byla by to stejně jen otázka času, než bys vybuchla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.2.13 16:51

Tak držím palce, ať to v klidu proberete. To, že jsi si peněz opakovaně všimla, je dobré, nemusí se provalit, že to říkala dcera. To, že údajně tebe před bývalkou řeší a naopak ji řeší před tebou, bych nevytahovala. Dceru bys prozradila, co bys změnila - jestli je to typ člověka, co musí problémy sdílet s dalšími, tak to řekne kámošovi či kolegovi či bývalce, to je jedno, prostě vynáší soukromí. Dělá to tak spousta mužů i žen. Ale nezměníš to. Možná bych zkusila, až si bude příště stěžovat na bývalku, tak naznačit, že si nepřeješ, aby o ní mluvil, že již toho bylo dost a že nechceš vědět o jejím soukromí atd. Že to je její život a on by ho měl respektovat (mohlo by ho trknout, že ti vadí vynášení informací a mohlo by mu dojít, že by ti vadilo, že on vynáší info o tobě).. Ale to je jen odhad… No, jsem zvědavá, jak se diskuze dnes vyvine, snad to bude v klidu a vyjasní se to. Opravdu si může penězi jen jakoby dělat vztah se dcerou, mít jen něco jakoby soukromého s ní. Možná právě proto, že on nemá s ní ten vztah nic moc, tak si myslí, jak ho takto vybuduje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.2.13 19:57

Dcera ma vic rozumu, nez tata… :) Mne by spis zajimalo, proc delate nejake nakupy pro jeho byvalou, proc musi mit dcera totez, co ty apod.. A pokud mate spolecne penize, tak dceri dava z toho? To neni moc fer…

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 21:58

Tak jsem zpět mezi vámi :hug: nalila jsem nám vínečko, pustila hudbu a jen tak mezi řečí jsem vytáhla ten vzkaz a ty 200kč ;) koukal na to a zeptal se mě, co tím chci říct :zed: no tak jsem se ho slušně zeptala zda dává dceři peníze za mými zády a přítel se na mě podíval a řekl, jak jsi na to přišla, ona ti dcera něco říkala :zed: tak jsem mu řekla, ne nic mě neříkala, co by mě měla jako říkat, jen že tohle bylo 200,z mikyny vypadlo 500kč o těchto penězích jsem nic nevěděla, neřekl jsmě o nich a tak nějak mě to přišlo divný, tak mě napadlo, že jí dáváš korunky za mýma zádama :nevim: skoušel ještě chvilku tvrdit, že jí nic nedává a mě došla trpělivost a řekla jsem mu, že jsem ho parkrát zahlídla, jak jí ty peníze dává :roll: na to už neměl co říct a utlučen mýmu argumenty se přiznal :potlesk: jeho vysvětlení proč to dělal bylo, aby jsem nenadávala, že jí něco dává :zed: řekla jsem mu, víš dobře, že jsem vživotě neřekla ani půl slova, že jí něco kupuješ nebo dáváš :nevim: a on na to, jestli mě to hodně žere, že své dceři dává nějaké peníze :-O 8o :zed: že jestli mě to vadí tak at to řeknu na rovinu :zed: :zed: tak jsem mu jen řekla, že v žádném případě mě nevadí, že jí dává peníze ale mrzí mě to, že jí je dává postraně, aby jsem o tom nevěděla a dcera si pak bude myslet o mě bůchví co :zed: že jsem naštvaná, že jí něco dává tak jí to dá takhle aby měl klid :zed:
chvilku ještě něco nafal, že jsem sobec atak, tak jsem se tedy už naštvala a řekla mu, že od ted' bude dávat dceři peníze aby jsem o tom věděla a bude to fungovat, nebo hold budu nucena začít řešit peníze na moje a tvoje, to znamená, že každý dá půlku na nájem a potraviny a zbytek komu co zbyde bude mít sám pro sebe a jak si s nima naložíme bude každého věc. :nevim: a další věc co mě vadí, jsou ty nákupy jeho bývalé manželce :roll: že se mě to nelíbí a domluvíme tak, že jednou týdně vezmeme jeho dceru do obchodáku a tam si vybere na co má ráda a co ráda jí aby měla čerstvé jogurty a sýry, ovoce a zeleninu k svačině a nějaké mlsky a jestli se mu to nelíbí, že odmítám ze své výplaty kupovat věci pro jeho bývalou :zed: neřekl na to nic, bouchl dveřmi a odešel do hospody :pocitac: ale za dvě hodiny, přiklusal mírně navátý s tím, že nad tím přemýšlel a uděláme to tak jak jsem navrhovala, tedy, že půjdeme s jídlem a nájmem půl napůl a každý si se svým zbytkem peněz bude dělat co uzná za vhodné a že se nebude alspon muset zpovídat co za co utratil a tak mě řekl, že umělé oplodnění které chtěl zaplatit sám, že se rozmyslel, že půjdeme také půl na půl, aby to prý bylo spravedlivé :zed: :zed: tak jsem mu řekla, že v tom případě, na žádné nepůjdu, protože na to nemám :nevim: :zed: tak mě řekl, hold musíš šetřit 8o 8o no sebral se a šel zpátky do hospody a já nevím co bude až přijde :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.2.13 22:03

@coca cola Ty blaaaaaho, kopni ho do zadku a utikej.. Sobecek jeden pitomej.. tfuj…

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 22:11
@chatwenna píše:
@coca cola Ty blaaaaaho, kopni ho do zadku a utikej.. Sobecek jeden pitomej.. tfuj…

jo je to sobec :cert: moc dobře ví, jaký jsem měla a mám zdr. problémy a že mě pomůže pouze umělé oplodnění, jiná cesta pro mě bohužel nevede a takhle se chová :zed: já mu taky nevpálila, že moje prašule utrácí pro svojí bývalou ženu na alimenty a nákupy :zed: alimenty jsou sice pro dceru ale ta z toho nevidí nic, akorát 200kč kapesného na měsíc, to má akorát na credit :roll: :zed: maminka potřebuje kouřit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.2.13 22:16

@coca cola No, to je humus!!! HUMUS!! Normalne bych ho svihla panvickou… A jak to budete delat, az budes na materske??? Taky pujdete na pul, i kdyz ty budes bez penez, protoze se budes starat o vase dite?? Nez mit doma sobce, to radsi nic.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
23.2.13 22:16

Tak jsem to přečetla celý a uf…
hele a když už jste v tom zkus se ještě poptat jak to je s tím nadáváním na tebe když je u bývalé..to klidně můžeš páč to s tím umělým oplodněním je teda nechutný jak ti řekl..
vážně bych na miminku zatím asi netrvala… to nevypadá hezky :(
koneckonců on bude mít 50?? Stojí on o to mimi? V jeho věku chtějí spíš klid.. hm

• Citovat
  • Upravit
62
23.2.13 22:45
@chatwenna píše:
@coca cola No, to je humus!!! HUMUS!! Normalne bych ho svihla panvickou… A jak to budete delat, az budes na materske??? Taky pujdete na pul, i kdyz ty budes bez penez, protoze se budes starat o vase dite?? Nez mit doma sobce, to radsi nic.. :poblion:

to se mě právě taky honí hlavou jak by to vypadalo, až by jsem šla na mateřskou :nevim: na to sem se ho opoměla zeptat :think: ale to co dnes řekl, já ho nepoznávám, tohle není on :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.2.13 22:48
@jdukolem píše:
Tak jsem to přečetla celý a uf…
hele a když už jste v tom zkus se ještě poptat jak to je s tím nadáváním na tebe když je u bývalé..to klidně můžeš páč to s tím umělým oplodněním je teda nechutný jak ti řekl..
vážně bych na miminku zatím asi netrvala… to nevypadá hezky :(
koneckonců on bude mít 50?? Stojí on o to mimi? V jeho věku chtějí spíš klid.. hm

já by jsem se ho nato zeptala ale to by zjistil, že to vím od jeho dcery a to nemůžu, měla by problémy a já jí nechci ubližovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí