Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na rovinu bych si s ním promluvila, jestli je normální, tak ti řekne, co se děje…
Ale spíš mě teda zarazilo, že dělá nákupy pro bývalou, proč?
Takže jsem se rozhodla, že si sním dnes o všem promluvím, už to nebudu odklád, myslete na mě, držte mě pěsti, já se ozvu jak to dopadlo
a děkuji ![]()
Mně to spíš přijde, že problémy máte vy dva dospělí nebo spíš tvůj přítel a místo aby je řešil.. No, třeba je to tak schválně, třeba pak řekne, že jsi za všechno mohla ty. A on je ten chudák, co ti to / vedle tebe trpěl. ![]()
Nemůžu si pomoct, ale napadá mě jedno přísloví „stará láska nerezaví“. Jestli chceš s tímto člověkem dítě, tak si budete muset srovnat finance, promluvit o těhle nepochopitelných tajnostech.
Varovné znamení je rpo mě to, že manželku pomlouvá před tebou a tebe před ní, to jsou takoví chlapi, kteří to hrají na všechny strany. Hodně bych si rozmyslela, zda chci s takovým mužem zakládat rodinu.
@coca cola píše:
nikdy jsem mu právě nedala důvodnaopak jsem vždy byla pyšná, že mám tak hodného chlapa, nikam bez něj nechodím, jen do práce a z práce hned domů
nevím proč si s těuje bývalé ženě
a taky mám obavy jak přijme fakt, že mě to jeho dcera řekla
víš co, jestli je normální, tak by se měl zamyslet nad sebou v první řadě, a to, že mu dcera vrátila peníze, by ho mohlo přimět k tomu, aby uznal, že takové chování není správné…
Sama víš, že fungovat takhle by nebylo k ničemu a byla by to stejně jen otázka času, než bys vybuchla…
Tak držím palce, ať to v klidu proberete. To, že jsi si peněz opakovaně všimla, je dobré, nemusí se provalit, že to říkala dcera. To, že údajně tebe před bývalkou řeší a naopak ji řeší před tebou, bych nevytahovala. Dceru bys prozradila, co bys změnila - jestli je to typ člověka, co musí problémy sdílet s dalšími, tak to řekne kámošovi či kolegovi či bývalce, to je jedno, prostě vynáší soukromí. Dělá to tak spousta mužů i žen. Ale nezměníš to. Možná bych zkusila, až si bude příště stěžovat na bývalku, tak naznačit, že si nepřeješ, aby o ní mluvil, že již toho bylo dost a že nechceš vědět o jejím soukromí atd. Že to je její život a on by ho měl respektovat (mohlo by ho trknout, že ti vadí vynášení informací a mohlo by mu dojít, že by ti vadilo, že on vynáší info o tobě).. Ale to je jen odhad… No, jsem zvědavá, jak se diskuze dnes vyvine, snad to bude v klidu a vyjasní se to. Opravdu si může penězi jen jakoby dělat vztah se dcerou, mít jen něco jakoby soukromého s ní. Možná právě proto, že on nemá s ní ten vztah nic moc, tak si myslí, jak ho takto vybuduje..
Dcera ma vic rozumu, nez tata…
Mne by spis zajimalo, proc delate nejake nakupy pro jeho byvalou, proc musi mit dcera totez, co ty apod.. A pokud mate spolecne penize, tak dceri dava z toho? To neni moc fer…
Tak jsem zpět mezi vámi
nalila jsem nám vínečko, pustila hudbu a jen tak mezi řečí jsem vytáhla ten vzkaz a ty 200kč
koukal na to a zeptal se mě, co tím chci říct
no tak jsem se ho slušně zeptala zda dává dceři peníze za mými zády a přítel se na mě podíval a řekl, jak jsi na to přišla, ona ti dcera něco říkala
tak jsem mu řekla, ne nic mě neříkala, co by mě měla jako říkat, jen že tohle bylo 200,z mikyny vypadlo 500kč o těchto penězích jsem nic nevěděla, neřekl jsmě o nich a tak nějak mě to přišlo divný, tak mě napadlo, že jí dáváš korunky za mýma zádama
skoušel ještě chvilku tvrdit, že jí nic nedává a mě došla trpělivost a řekla jsem mu, že jsem ho parkrát zahlídla, jak jí ty peníze dává
na to už neměl co říct a utlučen mýmu argumenty se přiznal
jeho vysvětlení proč to dělal bylo, aby jsem nenadávala, že jí něco dává
řekla jsem mu, víš dobře, že jsem vživotě neřekla ani půl slova, že jí něco kupuješ nebo dáváš
a on na to, jestli mě to hodně žere, že své dceři dává nějaké peníze
že jestli mě to vadí tak at to řeknu na rovinu
tak jsem mu jen řekla, že v žádném případě mě nevadí, že jí dává peníze ale mrzí mě to, že jí je dává postraně, aby jsem o tom nevěděla a dcera si pak bude myslet o mě bůchví co
že jsem naštvaná, že jí něco dává tak jí to dá takhle aby měl klid ![]()
chvilku ještě něco nafal, že jsem sobec atak, tak jsem se tedy už naštvala a řekla mu, že od ted' bude dávat dceři peníze aby jsem o tom věděla a bude to fungovat, nebo hold budu nucena začít řešit peníze na moje a tvoje, to znamená, že každý dá půlku na nájem a potraviny a zbytek komu co zbyde bude mít sám pro sebe a jak si s nima naložíme bude každého věc.
a další věc co mě vadí, jsou ty nákupy jeho bývalé manželce
že se mě to nelíbí a domluvíme tak, že jednou týdně vezmeme jeho dceru do obchodáku a tam si vybere na co má ráda a co ráda jí aby měla čerstvé jogurty a sýry, ovoce a zeleninu k svačině a nějaké mlsky a jestli se mu to nelíbí, že odmítám ze své výplaty kupovat věci pro jeho bývalou
neřekl na to nic, bouchl dveřmi a odešel do hospody
ale za dvě hodiny, přiklusal mírně navátý s tím, že nad tím přemýšlel a uděláme to tak jak jsem navrhovala, tedy, že půjdeme s jídlem a nájmem půl napůl a každý si se svým zbytkem peněz bude dělat co uzná za vhodné a že se nebude alspon muset zpovídat co za co utratil a tak mě řekl, že umělé oplodnění které chtěl zaplatit sám, že se rozmyslel, že půjdeme také půl na půl, aby to prý bylo spravedlivé
tak jsem mu řekla, že v tom případě, na žádné nepůjdu, protože na to nemám
tak mě řekl, hold musíš šetřit
no sebral se a šel zpátky do hospody a já nevím co bude až přijde
![]()
@coca cola Ty blaaaaaho, kopni ho do zadku a utikej.. Sobecek jeden pitomej.. tfuj…
@chatwenna píše:
@coca cola Ty blaaaaaho, kopni ho do zadku a utikej.. Sobecek jeden pitomej.. tfuj…
jo je to sobec
moc dobře ví, jaký jsem měla a mám zdr. problémy a že mě pomůže pouze umělé oplodnění, jiná cesta pro mě bohužel nevede a takhle se chová
já mu taky nevpálila, že moje prašule utrácí pro svojí bývalou ženu na alimenty a nákupy
alimenty jsou sice pro dceru ale ta z toho nevidí nic, akorát 200kč kapesného na měsíc, to má akorát na credit
maminka potřebuje kouřit ![]()
@coca cola No, to je humus!!! HUMUS!! Normalne bych ho svihla panvickou… A jak to budete delat, az budes na materske??? Taky pujdete na pul, i kdyz ty budes bez penez, protoze se budes starat o vase dite?? Nez mit doma sobce, to radsi nic.. ![]()
Tak jsem to přečetla celý a uf…
hele a když už jste v tom zkus se ještě poptat jak to je s tím nadáváním na tebe když je u bývalé..to klidně můžeš páč to s tím umělým oplodněním je teda nechutný jak ti řekl..
vážně bych na miminku zatím asi netrvala… to nevypadá hezky ![]()
koneckonců on bude mít 50?? Stojí on o to mimi? V jeho věku chtějí spíš klid.. hm
@chatwenna píše:
@coca cola No, to je humus!!! HUMUS!! Normalne bych ho svihla panvickou… A jak to budete delat, az budes na materske??? Taky pujdete na pul, i kdyz ty budes bez penez, protoze se budes starat o vase dite?? Nez mit doma sobce, to radsi nic..
to se mě právě taky honí hlavou jak by to vypadalo, až by jsem šla na mateřskou
na to sem se ho opoměla zeptat
ale to co dnes řekl, já ho nepoznávám, tohle není on ![]()
@jdukolem píše:
Tak jsem to přečetla celý a uf…
hele a když už jste v tom zkus se ještě poptat jak to je s tím nadáváním na tebe když je u bývalé..to klidně můžeš páč to s tím umělým oplodněním je teda nechutný jak ti řekl..
vážně bych na miminku zatím asi netrvala… to nevypadá hezky
koneckonců on bude mít 50?? Stojí on o to mimi? V jeho věku chtějí spíš klid.. hm
já by jsem se ho nato zeptala ale to by zjistil, že to vím od jeho dcery a to nemůžu, měla by problémy a já jí nechci ubližovat ![]()
Je to hodná holka a nechce dělat zle. Je vidět, že má k tobě důvěru a má tě ráda. To je dobře.