Nervy na pochodu z výchovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
19.8.13 16:34

@quinny to by bylo taky fajn. A nějakou bývalou starší kolegyni, co by si přivydělala nemáš? nebo nějakou sousedku?
Měla jsem štěstí, kolegyně si s dětmi úžasně rozumí a navzájem se mají moc rádi a já aspoň mohla nastoupit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.8.13 16:42
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, cítíte se někdo podobně? Mám dvě děti, obě zatím doma. Batole je ještě docela v pohodě, samozřejmě si sem tam zakřičí, vzteká se, ale je to únosné. Ale starší dítě jen hopsá, dupe, křičí, skáče po gauči, neposlouchá, u jídla nevydrží minutu sedět bez kopání nebo jiné aktivity. Snažím se ho vychovávat domluvou, vyvztekáním se v pokoji,…, nic nemá pořádný efekt. A právě proto, že jsem s dětmi často sama a vychovávám téměř jen já, tak mě starší dítě nechce, chce jen tatínka, protože tatínek přijede a je ten hodný. Píši spíš proto, že se poslední dobou už na nic netěším, nemám z ničeho radost. Závidím každému, kdo má třeba jen dopoledne v absolutním klidu pro sebe. Dokonce mám pocit, že se mi to starší dítě vzdaluje a je mi z toho do breku. Jestli jsou mezi vámi čtenářkami a čtenáři rodiče, co mají dítě s ADHD, prosím vás, jsem schopná já sama rozpoznat příznaky? Jak se mám uvolnit a začít se zase radovat i z maličkostí? Naše babičky měly víc dětí a méně vymožeností v domácnosti, nestěžovaly si. Stydím se, ale mám nervy na pochodu. :oops:

Tak je temperamentní buď ho utahej sama, nebo mu kup trampolínu ;) ale vážně, kamarádka ji má a o svých divokých dětech téměř neví :lol: Krom toho skákání po gauči tam nečtu o žádném problému :nevim: Skákání, křičení a kraviny u jídla jsou úplně normální projevy a to ostatní, že chce tátu a že se ti vzdaluje a že jsi unavená, je jen důsledkem toho, že tě ten jeho temperament asi vytáčí :nevim:. Naše babičky to totiž vůbec neřešily, vypustily děti po obědě ven a do večera je neviděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí