Neschopenka pro neomezené vycházky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
4.7.11 22:40
hija píše:
Tak to je opravdu otřesné člověk který je na nemocenské nemůže jít na koupák nebo dokonce nemůže jet na dovolenou, tééda v jakém hrozném státě to žijem. Po této diskusi už rozumím co znamená, jak se zneužívá nemocenská.

jenže těhotný nejsou!!!!!nemocné!!!Tebe bych chtěla doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.7.11 08:32

jjj..přesně tak…pokud dá těhotné doktor neschopenku má k tomu asi důvod, aspoň tak to bylo u mě…když mě na ní poslala, koukala jsem na ní jak z jara…a i když to bylo za pár týdnů v pořádku, tak už doktor těhotné do práce nevrací..co kdyby něco náhodou zase, to se ti pak ani nevyplatí, znovu marodit od začátku…já měla sice sedavé zaměstnání, zvedala tel. na call centru, ale bylo to hodně pod stresem a nervy..jéje…takže jsem nakonec ráda…a teď už to mám za pár :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.10.14 20:10

Neomezené vycházky

Ahoj holky, chci se zeptat, zda je možné mít na neschopence neomezené vycházky? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
16.10.14 20:12

@mojemimčo ne neni mas narok max. na 6 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607

@mojemimčo
NE. max 6h denně.

Dávají pouze onkologicky nemocným a to ještě dává komise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677

@mojemimčo už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607

@Ráďa81
ty si taky všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
16.10.14 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.10.14 20:29

Ja mam neschopenku a vychazky od 13 do 19 hod, jsem na ni od cervence a zadna kontrola mi zatim neprisla. Dopoledne neresim, kdyby nahodou, tak dr.mi da razitko a vecer jsem tak mrtva, ze jsem doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.10.14 10:13

Holky, vztahuje se to i na víkendy? To je mazec fakt… V práci být nemůžu, jelikož ji mám hodně psychicky náročnou, jsem pořád ve stresu, ale zase jsme zvyklí s přítelem hodně cestovat a trávit čas u rodiny a známých… Nedokážu si představit ležet půl roku doma :( Hlavně ani nevidím důvod. Fyzicky jsem zdravá, spíš ta hlava potřebuje trochu pauzu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.10.14 10:15

A to nemluvím o tom, jak budu venčit psy? Ke tchýni se ani nedostanem, když bydlí 300 km od nás… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.10.14 10:22

Onkologicky nemocným - vztahuje se na to i chronický zánět ledvin? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.10.14 10:35

Ahoj, neomezené vycházky nedostaneš pokud nejsi jinak vážně nemocná. Jestli se považuje chronický zánět ledvin za vážnou nemoc to nevím. Asi bych tu konzultovala na gyndě.

Vycházky si můžeš ale rozdělit na více částí. Já měla 2 hodiny dopol. a 4 hodiny odpol. a v průběhu je možné si ty časy upravit, jak ti bude vyhovovat.
Když jsme s mužem chtěli vyrazit někam na víkend, nahlásila jsem na gyndě kde budu a oni to poslali na socku a bylo to ok.

Jinak u mě za těch 8 měsíců byli na kontrolu 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
17.10.14 10:39

@mojemimčo Samozřejmě se to vztahuje i na víkendy, pokud někam chceš na víkend nahlásíš na gyndě a změní ti místo pobytu, ale i tam musíš dodržovat vycházky :nevim: jinak chronický zánět ledvin není onkologické onemocnění takže si myslím že ti na to neomezené vycházky nedají, ale třeba budeš mít štěstí a komise ti to schválí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.14 12:10

To je dobry vedet, ze se da domluvit na gynde, aby mi zmenila na vikend vychazky, pokud jedeme pryc… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí