Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miška TP píše:
@kuti Já vím, já to chápu…Vím, že je dána částka 220tis…Vždyť jsem to napsala dobře, ne?brala bych těch 6100.- měsíčně po dobu 3let…
jo jo, to souhlasí
ale ne to, že kdybys 19 měsíců brala 11,5, že dalších 17 budeš mít jen 4,5 ![]()
@kuti Jen vůbec nevím, jak to budem mít s placením a se vším, čekáme první mimí a tak nevím, co to bude všechno obnášet a abysme vůbec vycházeli, víš?? ![]()
To je jasné, to si před prvním dítětem neumí asi nikdo představit. Ale neboj, zatím s tím všichni vyšli
Ony se ty náklady hodně změní
třeba odpadnout večeře, cestovné do práce, kafíčka s přáteli, atd. Nakonec zjistíš, že sis rok nekoupila nic nového na sebe a že to ani nepotřebuješ.
@Miška TP píše:
@kuti To budu mít, těch 4500.-, ale stranou na svým účtu noo
no
, ale ne 17× ale 19× a když prostě těch 19 měsíců utratíš 6100, tak Ti zbyde 19× 5400 ![]()
@kuti To jo noo, tohle všechno oželím, jako jsou nákupy pro sebe…jen si to nedovedu představit a máme z toho docela bobky, aby jsme to zvládaly, ale říkám si co, zvládli to všichni, zvládnem to taky! ![]()
@kuti 19+19 rovná se 38, ne? Kdežto na tři roky jsou 36 měsíců, ne? Tak proto 19 a 17měs. ![]()
@Miška TP píše:
@kuti 19+19 rovná se 38, ne? Kdežto na tři roky jsou 36 měsíců, ne? Tak proto 19 a 17měs.
to jo, ale 220:36 = 6100 a 220: 19 = 11500.
Takže když vybereš 220 tisíc za 19 měsíců dalších 17 měsíců už nedostaneš nic a budeš mít jen to, co sis 19 měsíců odkládala ![]()
@kuti No vlastně jooo, já jsem blbá
, sory…A ty máš kolik dětí?
Ahoj, můžu se zeptat? Jak je to s vycházkama, když bych šla na neschopenku? Před díky za odpověď ![]()
@Zipa Vycházky máš 6hod. denně…Některé holky tu psaly, že si mohly sami rozvrhnout 6-ti hod. vycházky, buď od 10-12hod. a od 15-19hod…záleží však na doktorovi asi…jsou max.do 19hod. ![]()
Jo jo, vychazky jsou max do 19hod a jen 6hod denne.
Me se sestra zeptala od kdy do kdy je chci a to mi napsala.