Neschopenka v těhotenství – 12hodinové směny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
16.4.14 21:15

@Lana222 děkuju :kytka: to je dobře, já mám ve mzdě i různé odměny a ty mi plat podstatně navyšují ;) hmm…dřív byly vycházky neomezeně…zkusim doktora nějak ukecat…ještě neschopenku nemám-zatím to musím ještě chvíli tajit. než si budeme jistí, že je mimi v pořádku-už jsem 3× potratila. nechci si zatím dělat v práci zle, ale dr. mi chtěl dát neschopenku hned…říkal, že jí jen tak někomu nedává…zatím jsem měla dovolenou a teď mám nemocné děti(no ne nijak hodně-kašel a rýma, ale hodilo se mi to :mrgreen: ),tak mám paragraf…ten příští týden vyměním snad už za tu neschopenku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 19:36

Ahoj holky. Prosim o radu. Jsem mesic na neschopence kvuli psychickemu vycerpani. Kdybych byla tehotna da se v ty neschopence nejak pokracovat nebo se musi ukoncit a zacit znovu u gynekologa?

• Citovat
  • Upravit
16373
2.3.15 19:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosim o radu. Jsem mesic na neschopence kvuli psychickemu vycerpani. Kdybych byla tehotna da se v ty neschopence nejak pokracovat nebo se musi ukoncit a zacit znovu u gynekologa?

Já bych si v první řadě rozmyslela, jestli je pro mě i dítě dobré otěhotnět v době psychického vyčerpání. Neměla by ses dát nejdřív dohromady, a pak uvažovat o těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 19:54

@zrcadlo jsem uz v poradku.. ted uz se jen udrzuju na neschopence

• Citovat
  • Upravit
37269
2.3.15 19:56

Ja sem mela neschopenku 3 mesice u prakticky a pak sem si ji prevadela na gyndu takze myslim ze ukoncovat ji nebude nutny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 19:58

@Kriss Tina Dekuji ti za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
64
1.4.16 20:12

Ahoj holky ja jsem ve 3 t. A za 3 mesice mi bude koncit smlouva v praci tak nevim jestli mam jit pred ukoncenim smlouvy na neschopenku a nebo boufat ze mi smlouvu prodlouzi. A nevite jak to je kdyz budu na baschopence tak muzu mit vychazky taky jem 6 hodin a nebo neomezene? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102541
1.4.16 20:18

@haxnicka Přijde mi trochu předčasné řešit jestli půjdeš nebo nepůjdeš na neschopenku - ta je pro ty, které mají nějaké zdravotní problémy a ne aby se s ní řešil konec smlouvy. A jinak na neomezené vycházky zapomeň, ty jsou jen na schválení OSSZ pro opravdu a vážně nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
1.4.16 20:32
@haxnicka píše:
Ahoj holky ja jsem ve 3 t. A za 3 mesice mi bude koncit smlouva v praci tak nevim jestli mam jit pred ukoncenim smlouvy na neschopenku a nebo boufat ze mi smlouvu prodlouzi. A nevite jak to je kdyz budu na baschopence tak muzu mit vychazky taky jem 6 hodin a nebo neomezene? ;)

Milá Haxničko,
neomezené vycházky byly zrušeny právě kvůli vychcánkům, jako jsi ty.
Pokud nemáš žádné zdravotní obtíže, tak pevně doufám, že ti žádnou neschopenku nikdo nenapíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
1.4.16 20:42

@haxnicka ve 3.tt? :lol: však to snad neni videt na testu a ty uz počítáš, ze pujdes na neschopenku?
Neschopenka je pro nemocné, pro zeny na rizikaci treba. Ne pro nekoho, kdo chce odrbat zaměstnavatele :roll:
Tyhlety dobrovolne práce neschopné jsem nikdy nepochopila. To fakt nekoho bavi doma ležet, přestože mu nic neni? Jo pardon, je, je tehotna :mrgreen:
 Uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.4.16 20:49

Fakt nechapu co vas tak rozlobilo chtela sem vedet jen vas nazor a fakt se mi nechtelo rozepisovat to ze sem se snazila otehotnet 3 roky nez se mi to konecne pobedlo a ano test i doktorka mi rekla ze jsem ve 3 t a samozdrejme po 3 letech cekani kodleni a tak myslim na to co dal abysme se meli dobre to snat neni hrich!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 21:12
@haxnicka píše:
Fakt nechapu co vas tak rozlobilo chtela sem vedet jen vas nazor a fakt se mi nechtelo rozepisovat to ze sem se snazila otehotnet 3 roky nez se mi to konecne pobedlo a ano test i doktorka mi rekla ze jsem ve 3 t a samozdrejme po 3 letech cekani kodleni a tak myslim na to co dal abysme se meli dobre to snat neni hrich!!!

těhotná na neschopence, nebo nakupuješ drahý vitamíny, případně budeš rodit císařem - tak to jsi tady špatně 8) některá témata tady není radno otevírat, jelikož je pak v diskuzi pár příspěvků k tématu a zbytek jsou nenávistné komentáře…
Já jsem na nemocenské také od začátku, vycházky 6 hodin v celku. Občas se dá domluvit na změně místa (můžeš jet na víkend třeba k rodině), já to využila 1×. Mě vycházky nijak nelimitovaly, ze začátku jsem byla dost unavená a teď už zase děsně funím… :D stačí si plánovat doktory na dopoledne a máš „volno“ celý den. Co se týká peněz, není to až taková hrůza…
prosím o respektování anonymu

• Citovat
  • Upravit
12330
1.4.16 21:16

@haxnicka takže jsi týden po oplodňovacím sexu? 3tt test ani doktorka nepozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
1.4.16 21:18
@Anonymní píše:
těhotná na neschopence, nebo nakupuješ drahý vitamíny, případně budeš rodit císařem - tak to jsi tady špatně 8) některá témata tady není radno otevírat, jelikož je pak v diskuzi pár příspěvků k tématu a zbytek jsou nenávistné komentáře…
Já jsem na nemocenské také od začátku, vycházky 6 hodin v celku. Občas se dá domluvit na změně místa (můžeš jet na víkend třeba k rodině), já to využila 1×. Mě vycházky nijak nelimitovaly, ze začátku jsem byla dost unavená a teď už zase děsně funím… :D stačí si plánovat doktory na dopoledne a máš „volno“ celý den. Co se týká peněz, není to až taková hrůza…
prosím o respektování anonymu

Proc anonym, kdyz je to uplne koser? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
1.4.16 21:32

Holky, proc jste tak zle??? Tazatelka se jen zeptala a vy bez znalosti její situace tady z ni děláte kretena, vychcanka atd? Proc někoho porad musíte soudit? Moc to nechápu tuhle zapsklou zakomplexovanost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí