Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kuti píše:
Proč bych nebyla? Rodičovská není vázaná na pracovní poměr, jako mateřská, mají na ní nárok všichni, co pečují o dítě.
To právě není pravda, na pracovní poměr není vázán rodičovský příspěvek, na ten mají nárok všichni, ale rodičovská dovolená je vázaná na pracovní poměr a může na ní být pouze ten komu trvá pracovní smlouva. Takže ty ná žádné rodičovské dovolené nejsi.
@Miška TP píše:
@j.a.n.i1 A na čem by v tom případě byla???Takhle už to není…
Jasně, že jsem na rodičovské dovolené, a právě proto, když jsem na ní nastupovala, se mě na ÚP ptali, jak dlouho na ní chci být, což je na výši dávky nezávislé. Když si peníze vyberu (a utratím dřív než mi skončí RD), mám smůlu, ale pojištění za mě stále hradí stát.
@Miška TP píše:
@kuti Myslela jsem kolik měsíců
No, já to na měsíce nepočítala. Ale 220tis/11500 vychází na 19měsíců, je to prostě dokud těch 220 nevyčerpáš. Kdybys na RD šla po MD, je to cca do 2,5 let dítěte.
@kuti jenže já nárok na mateřskou prý nemám
…Takže budu marodit až do porodu…
@kuti píše:
Jasně, že jsem na rodičovské dovolené, a právě proto, když jsem na ní nastupovala, se mě na ÚP ptali, jak dlouho na ní chci být, což je na výši dávky nezávislé. Když si peníze vyberu (a utratím dřív než mi skončí RD), mám smůlu, ale pojištění za mě stále hradí stát.
To ale není pravda, na UP žádnou rodičovskou dovolenou neřeší! A když ti skončí rodičák, tak za tebe (automaticky) stát žádné pojištění platit nebude, neb na žádné rodičovské dovolené nejsi.
@Miška TP píše:
@kuti Jak teda jsi doma s 11.500.-???
No, chodí mi 11,5tis, ale protože jsem chtěla být doma 3 roky (bála jem se, že dřív neseženu školku), dávala jsem si 4,5tis měsíčně stranou. Takže jsem žila ze 7tis./měsíčně. Když bylo prckovi 14měsíců, zjistila jsem, že jsem znovu těhotná, ale protože jsem dosud z těch 7tis. v pohodě vyšla, dělám to dál stejně, 4,5tis. si každý měsíc dávám bokem. Takže než půjdu na druhý rodičák s miminem, budu mít z rodičáku ušetřeno cca 80tis.
Kdybych si na začátku zvolila těch cca 7tis. a po 9 měsících pobírání příspěvku zjistila, že celé 3 roky dočerpat nestihnu, nikdo by mi už těch 9× 4,5tis nedal. Mohla bych si maximálně od dalšího kvartálu zvednout příspěvek na max. 11500 a vybrat z těch 220, co stihnu.
Tak si říkám, proč to nechávat na účtu státu a doufat, že opravdu dočerpám 3 roky, když to můžu mít na svém účtu s úrokem a nedělat si nervy, když otěhotním o nějaký měsíc dřív, než jsem původně plánovala? Jestli tedy výhledově přemýšlíš o druhém dítěti?
@j.a.n.i1 píše:
To ale není pravda, na UP žádnou rodičovskou dovolenou neřeší! A když ti skončí rodičák, tak za tebe (automaticky) stát žádné pojištění platit nebude, neb na žádné rodičovské dovolené nejsi.
A proč se mě tedy ptali, jak dlouhou variantu RD chci? A kdo podle Tebe RD řeší, když ne ÚP??? ![]()
@kuti píše:
A proč se mě tedy ptali, jak dlouhou variantu RD chci? A kdo podle Tebe RD řeší, když ne ÚP???
Proč se tě na takovou blbost ptali, to fakt nevím a jinak ji řeší zaměstnavatel, ne nadarmo to upravuje zákoník práce.
§ 196
Rodičovská dovolená
K prohloubení péče o dítě je zaměstnavatel povinen poskytnout zaměstnankyni a zaměstnanci na jejich žádost rodičovskou dovolenou. Rodičovská dovolená přísluší matce dítěte po skončení mateřské dovolené a otci od narození dítěte, a to v rozsahu, o jaký požádají, ne však déle než do doby, kdy dítě dosáhne věku 3 let.
@Miška TP píše:
@kuti jenže já nárok na mateřskou prý nemám…Takže budu marodit až do porodu…
tak pak by ti 11,5tis. vyšlo jen do 19měsíců prcka, jestli se na RD nastupuje dnem porodu?
@Miška TP píše:
@j.a.n.i1 A na čem by v tom případě byla???Takhle už to není…
Je to tak stále a dle zákona pak je c) příjemce rodičovského příspěvku;
@Miška TP píše:
@kuti jenže já nárok na mateřskou prý nemám…Takže budu marodit až do porodu…
Pokud nárok na PPM nemáš, tak si na neschopence až do konce šestinedělí. A pak můžeš díky téhle neschopence volit rodičák až do 7600,– měsíčně sama.
@Miška TP tak ja mela k poslednimu breznu mela ukonceny prac pomer a od 1.4.sem na neschopence, takze sem vlastne nezamestnana..jj do konce teh. budem na nesch. ![]()
Tak to ale mícháš dvě věci dohromady a sice délku RD, tedy doby, kdy matka může být s dítětem doma (podporovanou státem) a dobu, po kterou je zaměstnavatel povinnen držet zaměstnankyni pracovní místo.
Podle toho, by 4letá varianta RD ani neexistovala!