Neschopenka a lístek na peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
11.8.21 23:26

Já sem právě narodila naposledy v roce 2015 a nejvíce jen týden :) tak vůbec nevim jak to teď chodí s tou e-neschopenkou :( a liskama na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
11.8.21 23:42

Urcite. Ono je to vše elektronicky. Lékař pošle ukončeni neschopenky a účetní si to stáhne a proplati se neschopenka ve výplatě za srpen i ta část z července. O žádné peníze nepijdes, jen je dostaneš pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.8.21 23:56

Luwica - Dobře tak v pátek půjdu ukončit neschopenku a je to. Já ti moc děkuji za Info. 🙂 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
12.8.21 07:08
@backora11 píše:
Výplata z práce mi přišla za červenec ale jen za to co jsem oddělala než sem šla na pracovní neschopnost. A právě těch 14 dní sem ještě do teď nedostala zaplaceno protože jim právě chybi ten doklad o trvání dočasné pracovní neschopnosti. To mi bylo zděleno naší účetní že bez toho dokladů o trvání PN peníze nemůžou poslat.Ten doktor je úplně neschopný to tam jen potvrdit a odeslat :( zadržuje mi vlastně peníze… Nevim kam se mám obrátit aby se to vyřešilo

Nemela jsi dostat celych 14 dni, jen tu cast za cervenec. A to fakt nevim, k cemu potrebovali listek na penize, ten doklada, ze pokracujes od srpna. A za srpen zbytek od zamestnavatele a ze socialky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.21 07:21

Vokishka - No já právě pokračovala do Srpna začla sem 21.7. a pořád mi neschopenka právě pokračuje do teďka :( a on právě ten lékař nic neposlal (lístek na peníze) že od Července do Srpna pokračuji…tak nevím co teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
12.8.21 07:26
@backora11 píše:
Vokishka - No já právě pokračovala do Srpna začla sem 21.7. a pořád mi neschopenka právě pokračuje do teďka :( a on právě ten lékař nic neposlal (lístek na peníze) že od Července do Srpna pokračuji…tak nevím co teď

Nic uz neudelas, jestli vyplaty uz byly. V září by ti to meli zaplatit ve vyplate za srpen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.21 07:32

Ano výplata už byla 9.8.
Tak jestli to dobře chápu, tak vlastně když On ten blbec neposlal na konci toho Července ten doklad že pokračuji do Srpna, tak už mám úplně smůlu s Penězi za ten Červenec :/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
12.8.21 07:34

@backora11 A pozadala si ho pred koncem mesice aby to udelal, nebo si nic neresila a ted ho akorát pznacujes za blbce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.21 07:36

Wokishka - Můžu se ještě tedy zeptat, aby mi to teda vše zaplatili, potřebuji teď od toho Doktora aby tam ten doklad ještě poslal??

Nebo můžu jen Ukončit zítra tedy neschopenku a pošlou to i tak? Nebo bez toho dokladů že sem pokračovala nic nepošlou ani v té září výplatě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35674
12.8.21 07:36

O peníze nepřijdeš, jen ti přijdou později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
12.8.21 07:53

@backora11 tim ukoncenim, co pošle, on vlastne potvrdi, ze jsi pokracovala. Nic dalsiho by nemelo byt treba. A je možné, ze to teda vcera i poslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.21 08:08

Vokishka - Děkuju ti za informace 🙂
Zitra ukončim a uvidíme jestli v září něco přijde nebo ne 🙄 když ne tak v nejhorším sem byla doma úplně zadarmo kvůli hňupovi. Dík moc měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
12.8.21 08:11
@backora11 píše:
Vokishka - Děkuju ti za informace 🙂
Zitra ukončim a uvidíme jestli v září něco přijde nebo ne 🙄 když ne tak v nejhorším sem byla doma úplně zadarmo kvůli hňupovi. Dík moc měj se hezky

Nebud pesimista. Neni duvod, proc by ti to neproplatili. Jen si radeji v praci pak over, ze to ukonceni poslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.21 08:20

Vokishka - Ano to si raději ověřím 🙂 ještě jednou díky 😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie