Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky.
Mám dotaz ohledně lístku na peníze. Otěhotněla jsem v říjnu. Kvůli dřívější operaci děložního čípku mě doktorka hned nechala doma na rizikovým, pracovní smlouva na dobu určitou mi skončila k poslednímu prosinci, samozřejmě mi ji kvůli těhu neprodloužili. A já bych se chtěla zeptat, kam mám ted nosit lístek na peníze? Řešila jste to nějaká? Mám ho stále nosit teď už bývalému zaměstnavateli a nebo posílat rovnou na sociálku?
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janinka.Janicka1 Můžeš do bývalého zaměstnání nebo si ho posílat sama, to je asi na tobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekninka91 Děkuju. a když to budu posílat sama, oni budou vědět na jaké číslo účtu to posílat, nebo to mam ještě někam doplnit? Ale na tom lístku není žádná kolonka na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janinka.Janicka1 To se vyplňuje na tom díle neschopenky pro sociálku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leknina91 Tak to už jsem vyplnila a dala zaměstnavateli s prvním lístkem na peníze. Tak moc děkuji, přeji krásný zbytek večera. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, potřebuji poradit… když jsem na neschopence od 16.1 a ukončím ji 1.2, kolik lístků na peníze potřebuji? jen jeden k poslednímu lednu?? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by mne taky zajimalo, taky sem na neschopence od 16,ale ukoncim ji v patek 3.2.,tak nevim o kolik listku na penize si mam rict..ale to snad budou vedet v CAR-u, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miska219 dva - na prvních 14dní a pak vždy ke konci měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ukoncujes k 1.2. tak nedostanes lístek na peníze, ale červený lístek, který má doktor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ale že prvních 14 dní platí zaměstnavatel a pak socialka, nebo se těch 14 dni počítá až po těch prvních třech dnech co placene nejsou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miska219 Lístek na peníze bych v tomhle případě neřešila, bude ti stačit ten IV. díl neschopenky, ten se dává po 14 dnech a pak V. díl, což je ukončení. Jako teoreticky by mohl být ještě lístek na peníze k 31.1. ale to by mi přišlo úchylné, aby ti OSSZ platila 2 dny na základě jedno lístku a pak 1 den na základě toho ukončení. Pokud to chápu správně, že do práce půjdeš ve čtvrtek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Prosim te a bude vadit, ze ten 4dil odevzdam az 18den? Ti blbci mi dali neschopenku z roku 2012,na ni je to jeste po 21 dnech a ja jak sem marodila naposledy pred 5lety, tak jsem az dnes zjistila, ze je to po 14 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romik0013 TO je fuk, stejně to účetní na OSSZ pošle až s tím ukončením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Okej,dekuju a promin, jeste se zeptam, listek na penize jsem si asi mnela vzit dneska, kdyz je konec mesice? 3 mi ukonci neschopenku, nestacilo by to najednou odevzdat i stim? Po 14dnech u nas nikdo listek na penize nevyzaduje, ten je pry az pro socialku…promin, ze otravuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romik0013 Na lístek ke konci měsíce bych se vybodla, ona to OSSZ vyplatí najednou na základě toho ukončení, ten lístek na peníze ke konci měsíce se dává jen proto, aby ti ty peníze chodily každý měsíc, když si marod dlouho, ale takhle je to až zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit