Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj. Jsem na neschopence jako osvc. Dostala jsem od mudr listek na penize jen nevim kam presne ho mam poslat. Socku mam v Brne na kounicove. Staci na adresu tam bo musi byt specialni adresat? Děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joker22 Asi stačí jen adresa, já to vždy nosila na podatelnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joker22 stačí ta adresa tam oni už si to přiřadí - také to tak dělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyz tam dam adresu a misto jmena dam podatelna melo by to byt ok. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, když budu na neschopence a koncem listopadu mi končí smlouva, tak mám odevzdat papír na peníze na sociálku sama a ukončení neschopenky+papír na mateřskou taky na soc nebo do bývalého zaměstnání? Bojím se aby mě s tím účetní nevyhodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 Nejlepší je si zavolat na socku a poptat se přímo tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papír se dává do zaměstání a pak to zaměstnavatel předá sociálce ne? Aspon takto mn to bylo řečeno
- Citovat
- Upravit
@ArumLily0 Ahoj, mně skončila smlouva v červenci a také jsem na neschopence. Pořád na konci měsíce posílám lístek na peníze zaměstnavateli. Jsme v ochranné lhůtě, tak proto. A papír na mateřskou budu také posílat do býv. zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem ![]()
do kdy je potřeba odevzdat lístek na peníze?
![]()
měla jsem jít na kontrolu v pátek, ale dr je nemocný, nevím jestli se tam dostanu dnes, nerada bych byla na vánoce bez peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hedabedna jim je to asi fuk, kdy to přijde, ale až to na soc. Přijde, tak mají na vyřízení 30 dnů. Takže když odevzdáte zaměstnavateli lístek 8.12, tak na soc. To bude tak 10.12 i pouději. Takže teoretický vám mohou přijít peníze až 10.1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hedabedna Já lístek dávala kolem 20.11., další 28.11. a sestra na gyn. mi říkala, že možná peníze dostanu do konce roku. Spíš ale počítám až po novém roce. Oni mají čas, nejsou to jejich peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rainucha já jsem ale vždy musela dát lístek k poslednímu dni nejdříve. Dříve se to nesmí dat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit