Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ema1984 No já odevzdávala zatím jeden…nejdřív mi platila škola a až od toho 16.prosince prý sociálka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaculina2 tak sis ho měla vyzvednout na konci měsíce
btw. změnila bych doktora kdyby měl takovou sestru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenech se, sestře to může být jedno, je to spíš tvůj problém, dostaneš později peníze, jinak nevidím důvod, proč by tě měla seřvat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens Příště budu chytřejší…snad bude mít zítra lepší náladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 Dřív nebo později…to už nějak neřeším…snad se lépe vyspí…děkuju:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaculina2 Nemá prívo po tobě řvát, zvlášt když jsi těhotná. Jinak lístek vyzvedáváš vždy na konci nebo hned na začátku dalšího měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na neschopence od 29 října, pro lístek si chodím vždy 28 doktorka mi napíše 30 nebo 31 a pak to posílám na sociálku doporučeně a kolem 9,10 mám na účtě peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim o radu, k dnesnimu dni ukoncuji pn a od zitrka nastupuji md. Sestricka na gynde mi vystavila zadost o md a dala mi ruzovy dil nemocenskeho listku. Ale nedala mi listek na penize. Je nutne ho odevzdavat za tech 17 dni nemocenske nebo mi penize poslou na zaklade ukoncovaciho nemocenskeho listku? Dekuji za rady, snad se ptam srozumitelne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky od zítra nastupuju na md a mám to úplně stejně, listek na peníze sem nedostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 @Bambulcina @monulka frosty dekuji holky, uz jsem myslela, ze na to sestricka zapomnela budu tam muset zitra zase jit.
monulko, tak preji hezkou md a pohodovy porod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alcar není zač a tobě taky ať je vše v pořádku, už to máme za chvíli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja jsem v 11 tydnu tehotenstvi, nolistek na penize jsem dostala asi pred 3tydnama, takze tedbych si ho mela nejspis zase vyzvednout, ze jo
pracovala jsem v kauflandu a nedavno v lednu mne vyhodili takze mne plati socialka v praze takze bych to mela popslat nejspis tam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit