Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
j.a.n.i1 píše:
No, já se spíš pozastavuju nad tím, že se rozčiluješ na ČSSZ, která je v tom velice pravděpodobně nevinně a chceš po nich, aby to oni nějak řešili.
Jinak chápu, že se rozčiluješ, to, že nepřijdou peníze naštve, kor před vánoci.
Já samozřejmě nevím na čí straně je chyba.
Rozčiluju se všeobecně na „neznámého viníka“.
Fakt je ale ten, že se po tom lístku pravidelně sháním čtvrtý měsíc co jsem na PN. S personálním oddělením mám jen tu nejlepší zkušenost, dlouhodobě co jsem u svého zaměstnavatele bylo vše v naprostém pořádku, a tak personalistku opravdu nepodezřívám z toho, že by mi lhala. Česká pošta ani ČSSZ už takovou důvěru u mne nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s názorem na českou poštu souhlasím
není to tak dlouho, co mi ztratili plenku… a zrovna byla za super cenu… a nemám nic.
Na ČSSZ si stěžovat nemůžu, mám zkušenost se 2 pobočkami a na obou v pohodě. Co jim přišlo na podatelnu, tak paní rovnou zapisovala do knihy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud se po něm sháníš pravidelně už 4 měsíc, tak bych podezřívala pozdní odeslání z personálního, protože 4× po sobě teda ani pošta ani ČSSZ nic neztratí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muffi píše:
Tak to bych jí požádala, aby vyhledala z pošty číslo podacího lístku a dohledala na poště kam se ztratil - ona už má určitě svoji výplatu dávno na účtě.
Přesně tak, souhlasím!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muffi, to ne že by mi ho počtvrté ztratili
, ale každej měsíc tam volám jestli už jim dorazil.
Nosila jsem ho osobně šéfovi, ten ho pak vnitřní poštou s ostatníma věcma posílal personální, takže jednou za to mohl on, že mu čtrnáct dní ležel na stole
, od té doby ho personální posílám sama.
Ale třeba říjnovej, k personální se dostal pětadvacátýho listopadu, následně mi ještě devátýho prosince na infolince sociálky tvrdili že žádnej papír nemaj, a tři dny nato dvanáctýho už mi radostně hlásej že maj, dorazil prvního prosince
.
Mě z toho ta personální zatím vždy vylezla nevinně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dle vašich rad v pondělí okopírovala novej, prosincovej lístek, do práce dala jen kopii a na sociálku originál poslala doporučeně sama.
V pátek jsem volala na infolinku jestli už dorazil, a operátorka mi pověděla že nedorazil, a že poslední který vidí je listopadový, doručený dvacátého prosince.
Nechápu, v pondělí byl ještě nedoručenej a ztracenej, a v pátek se dozvím že už ho tam mají takovou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
crazzi píše:
Tak jsem dle vašich rad v pondělí okopírovala novej, prosincovej lístek, do práce dala jen kopii a na sociálku originál poslala doporučeně sama.
V pátek jsem volala na infolinku jestli už dorazil, a operátorka mi pověděla že nedorazil, a že poslední který vidí je listopadový, doručený dvacátého prosince.
Nechápu, v pondělí byl ještě nedoručenej a ztracenej, a v pátek se dozvím že už ho tam mají takovou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muffi píše:
Dorazil 20.12. a ještě nemáš neschopenku na účtě???? To tam bude i ten prosincový
No, Muffi, nemám. A prosincový jim údajně taky ještě nedorazil, ale já už jim nevěřím ani pozdrav, zas mi budou čtrnáct dní tvrdit že nedorazil a pak z nich vyleze že už tam dávno leži.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu
jsem od 2.1 na neschopenc a dr. mi dala 3 papíry- jeden žlutý mám u sebe a dva jsem odevzdala hned 2.1. v práci- (jeden byl lístek s červeným pruhem- to je tuším lístek na peníze ne?)no a chci se zeptat, zda ted koncem mesice musim v práci neco znovu odevzdat nebo ne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 pro lístek na peníze si musíš zajít na konci každého měsíce k Dr. je to jiný papír. Teď už jsem chytrá, tak můžu radit
já si taky myslela, že to je ten s tím pruhem barevným. Ale to je něco jiného. Na konci každého měsíce ti dr. vystaví nový lístek na peníze a ten odneseš do práce. Takže i tenhle měsíc na to nezapomeň nebo budeš bez peněz jak já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty vole holky díky, no a že by kurňa něco sestra u dr. řekla??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 Tak snad coby osoba se zdravotním problémem chodíš k doktorovi na kontroly, ne… tak ti ho dá, až tam budeš. nějak nechápu, proč by ti to měla na začátku měsíce sestra říkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no ale já tam byla minulý týden a pak jdu až 7. unora, coz je zrejme pozde už ![]()
itra ji zavolam, kdy si tam mám přijít
ještě jednou moc moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikam volat nemusíš zítra.
pro lístek si dojdeš někde kolem posledního v měsíci.
Nic jinýho by ti stejně zítra sestra do telefonu neřekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit