Neschopenka a lístek na peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
20.1.13 22:22

Tak holky, já jsem v práci odevzdala lístek na peníze koncem prosince a peníze zatím nikde. Jsem zvědavá, kdy mi to jako chtějí poslat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
20.1.13 22:45

@xoxy Mají na to 30 dní, od toho co jim ho vaše mzdovka pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.1.13 09:06

Ahoj holky, prosím o radu, končí mi teď smlouva 31.1.2013 a jsem na neschopence, do ochranné lhůty 180 dní spadám, ale nevím kam posílat lístek na peníze. Jestli stále zaměstnavateli nebo na sociálku?? Máte s tím některá zkušenost? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
21.1.13 09:11

@Miška_Sal Ahoj,taky sem to tak mela a lístek na peníze musíš dávat do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.1.13 09:26

Děkuju moc, já jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.1.13 09:27

@Miška_Sal Ahoj jestli ti končí smlouva tak to musíš sama posílat na tu sociálku já to mám tak ted tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.1.13 16:11

@valina1 správně bys měla zaměstnavateli donést ještě lístek na peníze k 21.dni trvání PN, tzn k 22.1., pže teprve na základě toho by měl neschopenku pak odeslat na OSSZ, ale moc se to nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.1.13 16:12

@Miška_Sal měla bys to posílat přes zaměstnavatele, i když už tam nejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
21.1.13 16:32
@nela2 píše:
@Miška_Sal měla bys to posílat přes zaměstnavatele, i když už tam nejsi..

Asi takhle, první lístek na peníze MUSÍ jít přes zaměstnavatele, protože on k tomu dodává přílohu o příjmech. Jak se budou posílat ty další už je celkem jedno, i za trvání smlouvy se dá domluvit, že do práce půjde pouze kopie a originál rovnou na OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.1.13 17:36

@j.a.n.i1 ano, to tak určitě je..ale naši zaměstnanci mají občas problém donést cokoliv a radši jsem to chtěla od nich a dál jsem to přeposílala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.3.13 12:11

Ahoj holky, zoufale vás prosím o radu…Momentálně jsem na neschopence a k zítřku si ji chci ukončit a nastoupit příští týden do práce. Celkově jsem byla doma 24 dní - z toho 18 pracovních dní. Sestra na gyndě mi řekla, že si mám zjistit, jaký přesně lístek na peníze chci - v práci mi řekli, že nevědí :-D už jsem z toho totálně zmatená, nikde se to nedá vyčíst, nikdo mi neporadí :-( Pokud prvních 21 dní platí zaměstnavatel, tak by mi ten lístek na peníze ani nevydali, je to tak? Ale to zas nevím, jestli se tam počítají i víkendové dny :-( prosím moc o radu, zítra jdu na gyndu a vlastně ani nevím, co mám chtít :-( prosím prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.3.13 12:48

Ahoj, lístek na peníze je pokračování neschopenky. Takže si vem u doktora ukončení neschopenky. A do dnů co platí zaměstnavatel se počítají pouze prac. dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
28.3.13 12:50

@pherenike1 Při 24 dnech s koncem zítra ti budou stačit ty 2, které jsou přímo součástí neschopenky, tedy ty dva kousky s červeným pruhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
28.3.13 12:51
@Miška_Sal píše:
Ahoj, lístek na peníze je pokračování neschopenky. Takže si vem u doktora ukončení neschopenky. A do dnů co platí zaměstnavatel se počítají pouze prac. dny.

Pouze ukončení nestačí, je potřeba ještě ten pro převod výplaty od zaměstnavatel na OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.3.13 13:15

Bože já jsem tak blbá, nevím jestli tomu dobře rozumím :-( jsem beznadějná :-D ale děkuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat