Neschopenka a lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak holky, já jsem v práci odevzdala lístek na peníze koncem prosince a peníze zatím nikde. Jsem zvědavá, kdy mi to jako chtějí poslat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xoxy Mají na to 30 dní, od toho co jim ho vaše mzdovka pošle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím o radu, končí mi teď smlouva 31.1.2013 a jsem na neschopence, do ochranné lhůty 180 dní spadám, ale nevím kam posílat lístek na peníze. Jestli stále zaměstnavateli nebo na sociálku?? Máte s tím některá zkušenost? Děkuju moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška_Sal Ahoj,taky sem to tak mela a lístek na peníze musíš dávat do práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc, já jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška_Sal Ahoj jestli ti končí smlouva tak to musíš sama posílat na tu sociálku já to mám tak ted tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 správně bys měla zaměstnavateli donést ještě lístek na peníze k 21.dni trvání PN, tzn k 22.1., pže teprve na základě toho by měl neschopenku pak odeslat na OSSZ, ale moc se to nedělá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška_Sal měla bys to posílat přes zaměstnavatele, i když už tam nejsi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nela2 píše:
@Miška_Sal měla bys to posílat přes zaměstnavatele, i když už tam nejsi..
Asi takhle, první lístek na peníze MUSÍ jít přes zaměstnavatele, protože on k tomu dodává přílohu o příjmech. Jak se budou posílat ty další už je celkem jedno, i za trvání smlouvy se dá domluvit, že do práce půjde pouze kopie a originál rovnou na OSSZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 ano, to tak určitě je..ale naši zaměstnanci mají občas problém donést cokoliv a radši jsem to chtěla od nich a dál jsem to přeposílala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zoufale vás prosím o radu…Momentálně jsem na neschopence a k zítřku si ji chci ukončit a nastoupit příští týden do práce. Celkově jsem byla doma 24 dní - z toho 18 pracovních dní. Sestra na gyndě mi řekla, že si mám zjistit, jaký přesně lístek na peníze chci - v práci mi řekli, že nevědí
už jsem z toho totálně zmatená, nikde se to nedá vyčíst, nikdo mi neporadí
Pokud prvních 21 dní platí zaměstnavatel, tak by mi ten lístek na peníze ani nevydali, je to tak? Ale to zas nevím, jestli se tam počítají i víkendové dny
prosím moc o radu, zítra jdu na gyndu a vlastně ani nevím, co mám chtít
prosím prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, lístek na peníze je pokračování neschopenky. Takže si vem u doktora ukončení neschopenky. A do dnů co platí zaměstnavatel se počítají pouze prac. dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pherenike1 Při 24 dnech s koncem zítra ti budou stačit ty 2, které jsou přímo součástí neschopenky, tedy ty dva kousky s červeným pruhem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška_Sal píše:
Ahoj, lístek na peníze je pokračování neschopenky. Takže si vem u doktora ukončení neschopenky. A do dnů co platí zaměstnavatel se počítají pouze prac. dny.
Pouze ukončení nestačí, je potřeba ještě ten pro převod výplaty od zaměstnavatel na OSSZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože já jsem tak blbá, nevím jestli tomu dobře rozumím
jsem beznadějná
ale děkuju moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit