Neschopenka, nebo jít do práce (MŠ)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
25.12.19 19:24
@mroe píše:
No ja nevim, ale na co si jako chce stezovat? O potrebe neschopenky rozhoduje lekar, pacient ji ale muze odmitnout( pokud neni potreba karantena). Pacient byla zakladatelka, odmitla ji, to bylo jeji rozhodnuti, zadna hlavni ucitelka do toho nema co mluvit. Chce si snad stezovat na to, ze se necha vydirat, nezna svoje prava a nema dost odvahy poslat reditelku nekam? Zrejme ji nebylo zas tak zle, jinak by o tom ani nediskutovala. A uz vubec nechapu, komu a za co by se chtela pomstit, kdyz cela situace byla jen a jen na jejim rozhodnuti.

Ale zakladatelka přeci nepíše o tom, že by se mstila za to, že si tu neschopenku nevzala. Píše o tom, co když jí bude dělat vrchní učitelka zle, když si ji teď veme v pondělí. Píše o čase budoucím a o případných následcích a jak se jim bránit :think: :think: :nevim: nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.12.19 19:29

No bejt rodicem ditete, co k tobe do tridy chodi a najit te nachcipanou mezi detma, tak ti snad nachciju do bot :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.12.19 19:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer, vím, že tohle si stejně musím rozhodnout sama, ale stejně bych ráda slyšela názor někoho jiného. Jde o to, že pracuji jako učitelka v MŠ. Před měsícem jsem měla silný kašel a podle výsledků mi dal doktor antibiotika. Chtěl mi napsat i nemocenskou, ale tu mi hlavní učitelka zakázala, abych si ji nechala napsat, tudíž jsem chodila do práce. Po týdnu skončil kašel, začal bolet krk, rýma, hlava, ucho…v sobotu jsem musela navštívit pohotovost. Zánět dutin, zelená rýma a vysoké horecky, které mám do teď. Příští týden mám jít už do práce a od 6.-9 cekame školní inspekci. Celé vánoce jsem prolezela, a přemýšlím, že bych šla v pátek k doktorovi a nechala si napsat neschopenku. Hlavně z toho důvodu, abych se z toho pořádně dostala, protože ve školce na to není možnost, ale i trochu z toho důvodu, abych,, potrápila,, vedoucí, kvůli které jsem si tohle všechno uhnala. Ona by me jinak dělala zle. Co myslíte, mám nebo ne?

Já bych jí narovinu řekla, že přenášet nic na děli nebudu a ať se rozloučí s tím, že budu chodit i přesto do práce.
I by jí inspekce sprdla, že nechává takhle nemocnou paní učitelku mezi dětmi.
A je to tvoje zdraví a peníze Ti stejně potom nedá, až budeš ze zápalem plic doma, nebo, nedejbože v nemocnici.
Postav se jí, a jdi na neschopenku.
Nejspíše jsi to měla udělat i přes její zákaz.

To by byla voda na můj mlýn, její zákaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.12.19 19:43

Tak prace ti zacina asi 2.ledna, ne? to mas tyden na vyleceni, pokud ti to nebude stacit, res to pristi tyden a nech si kdyztak neschopenku napsat pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
25.12.19 19:43

Tak za prvé je hrozné, že tak nemocná učitelka učí děti - už se nedivím, že mi např. dcera od 20.9. neustále dokola marodí s kašlem, rýmou a zvracením, když je běžné, že jsou v MŠ tak nemocné učitelky - to je fakt na stížnost rodičů
a pak tvoje zdraví, oroduješ si o píchání dutin, což není žádná sranda a po té už nikdy poměry nos-dutiny nejsou úplně v pořádku, často člověk trpí na rýmy a v noci ucpaný nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 19:54
@peta81 píše:
Tak prace ti zacina asi 2.ledna, ne? to mas tyden na vyleceni, pokud ti to nebude stacit, res to pristi tyden a nech si kdyztak neschopenku napsat pak :nevim:

To nemůžu, protože obvodní tam je buď ten v pátek nebo až 6teho, a to je pozdě

• Citovat
  • Upravit
76450
25.12.19 20:04
@Anonymní píše:
To nemůžu, protože obvodní tam je buď ten v pátek nebo až 6teho, a to je pozdě

no tak když v pátek dostaneš atb a budeš ležet, tak máš víc jak 10 dní na vyléčení, to už asi fakt neschopenku nebudeš potřebovat, nebo ty si chceš tu nemoc hýčkat až do 6. ledna, abys na neschopenku mohla? divné, až ti budou sekat dutiny v nemocnici, tak si vzpomeň :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.12.19 20:09
@Anonymní píše:
To nemůžu, protože obvodní tam je buď ten v pátek nebo až 6teho, a to je pozdě

Jdi tam. ZDRAVÍ MÁŠ JEN JEDNO, A NIKDO TI HO NEDÁ ANI NEKOUPÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
25.12.19 23:35
@mamina89 píše:
Ale zakladatelka přeci nepíše o tom, že by se mstila za to, že si tu neschopenku nevzala. Píše o tom, co když jí bude dělat vrchní učitelka zle, když si ji teď veme v pondělí. Píše o čase budoucím a o případných následcích a jak se jim bránit :think: :think: :nevim: nebo ne?

Pise, ze se jeji zakaz uz resi s reditelkou. A co se tedy resi? Nema ji prece co zakazat, tak ani nechapu, co na tom kdo resi. A co chteji resit se zrizovatelem. Jeste se prece nic nedeje a nejspis ani nebude, vore se jen s tim, kdo nema dost odvahy stat si za svym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 07:30

Bohužel v době epidemií je běžné že učitelka jde do práce, a nejen s rýmou, ale i s angínou, střevní virózou..někdo ty děti hlídat musí.
Na neschopenku jdi, jsi nemocná a nepatlala bych na léčbu svoji dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
1
26.12.19 19:04

Výpověď od '' zamestnavatele'' v době těhotenství jako OSVČ

Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do špatné skupiny, ale snad mi poradíte. Pracuji jako OSVČ pro jednu firmu a jsem těhotná. Nějak jsme se nepohodli a vypadá to, že mi chce '' zaměstnavatel'' dát výpověď. Vztahuje se na mne ochrana kvůli těhotenství? Děkuji. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.12.19 19:58

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
26.12.19 20:23
@nick1234 píše:
Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do špatné skupiny, ale snad mi poradíte. Pracuji jako OSVČ pro jednu firmu a jsem těhotná. Nějak jsme se nepohodli a vypadá to, že mi chce '' zaměstnavatel'' dát výpověď. Vztahuje se na mne ochrana kvůli těhotenství? Děkuji. L.

ne, tahle ochrana vyplývá ze zákoníku práce a je pro zaměstnance. ty jako OSVČ zaměstnanec nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat