Neschopenka při stimulaci ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
17.11.21 18:05

@Dobii Taky si říkám, že raději únava než nějaké bolesti.. Ano, je to první IVF… Jelikož se snažíme něco málo přes 2,5 roku, tak jsme napřed zkusili 2× IUI, ale tím, že to nevyšlo, tak nám Dr. navrhla IVF, že je tam přece jen větší šance než u IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.11.21 18:11

@Karolína117 No my něco přes rok se snažíme. Nám IUI nebylo ani doporučeno zkoušet a hned rovnou IVF :) no jsem na to všechno zvědavá 😅 hlavně potom musíme počkat na genetiku embryí jestli nějaké teda vydrží 🥶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
17.11.21 18:14

@Dobii Budu moc držet palce.. Určitě to vyjde :hug: ☘️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.11.21 18:26

@Karolína117 i já ti držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.11.21 19:45

@Dobii Ona zas na poste, taky se tahala a porad na nohach. To ti v pohode daji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 19:50

Ne, rozhodne není nutné být při jakékoli fázi IVF doma na neschopence. Šup šíp do práce, ať na to tak nemyslíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.11.21 21:27

Jsem ve Zlíně a když jsem se jen tak zeptala, tak mi bylo řečeno, že stimulace se zvládá v pohodě a že po opu je možné neschopenku vystavit. Tam se mě ale stejně nikdo neptal a protože v práci vědí, že podstupujeme ivf, tak to řeším jen volnem na kontroly a zákroky a s balíky si o pomoc řeknu. Zatím zvládám. Co mi řeknou při transféru uvidím. To bych pak asi nějaký klid chtěla, ale jestli si vezmu že dva dny dovolenou, nebo mi raději doporučí neschopenku, nevím. Ale každopádně nikdo ti ji nedá hned sám od sebe. Musíš si o ní vyloženě říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.11.21 23:52

Neschopenka

Ja byla 2× na neschopence behem stimulace a za ty 2 IVF jsem mela jen 1 embryo tzn.1 KET(potrat).Mam narocnou praci psychicky i fyzicky. Mam dobrou sefovou vylozila jsem karty na stul a rekla co podstupuju vychazi mi se vsim vstric. Takze jsem ted pri treti stimulaci chodila do prace a mame zamrazene 3 embrya. Po opu mi neschopenka byla doporucena a tak jsem na ni sla. Po transferu pujdu taktez. Zkratka pokud nemas moznost se vyhnout tahani tezkych bremen jdi na tu neschopenku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 12:47

Stimulaci jsem měla 3×, 2× jsem na neschopence nebyla, potřetí už ano, hlavně protože řádil covid v práci a já už nemohla odkládat stimulaci, kvůli pojišťovně.
Jinak pracuji ve školce, ale děti jsem zvedala, to jinak nejde s manipulací s 3letymi. Ale cítila jsem se v pohodě.
Poprvé při stimulaci na začátku teda jen, jsem byla i lyžovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.