Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ženy, je tady některá která právě začala stimulovat?
Ahoj,
já jsem dnes 4 den stimulace.
Je to moje první IVF, tak snad to vyjde. Ale nervy teda pracují…
Ahoj, já dneska první den
a čímpak stimulujes? Nervy mám taky, ale musíme to vydržet a doufat že to klapne ![]()
Používám Bemfolu. První den jsem se hrozně bála, ale teď už to jde lehce… Dneska jsem byla na kontrole a mám jen 5 folikulů. Bojím se, že je to hrozně málo. ![]()
Co ty, jak jsi snesla první injekci? ![]()
První injekce byla hrůza
, musela jsem si ještě míchat ampulky, ale pak si to sedlo ale pořád je to nepříjemný..ja začínám teď druhé ivf u prvního jsem měla jen 3 folikuly, ale bez vajíček
teď jsem dostala více hormonů tak doufám že to klapne…A pět může stačit hlavně když v nich bude co použít, držím palec ať to klapne. ![]()
Já podstupuju první ivf, takže jsem ze všeho tak trochu vykulená. A jsem ráda, že si tady můžu pročíst různé diskuze, jak to snášely ostatní a jaké mají zkušenosti.
Snad se druhé ivf zadaří, budu na tebe myslet. ![]()
Musíme být pozitivní a věřit tomu…
Já si taky přijdu jak u prvního, minule to bylo rychlé a nic z toho, taky jsem sem šla pročíst diskuze abych věděla co a jak, ještě se bojím toho Ohss (toho syndromu po Opu) doktorka říkala, že se mu bude snažit vyhnout…co jsem četla není to moc příjemné…a jaké centrum sis vybrala? A máte problém oba?
To zvládneme holka musíme ![]()
Jezdím do Jihlavy do Sanusu. Problém je na mé straně. Výsledky máme všechny dobré, ale já mám bohužel vrozenou srdeční vadu, kterou mohu předat dítěti. Jsem po operaci srdíčka, nebyla to žádná legrace, proto nechci, aby to mělo malé… Proto jsme to začali řešit přes genetiku…
Co vy? ![]()
Jinak syndromu se taky bojím… Ale když je jich tam jen pět, tak u mě to asi (doufám) nehrozí…
U nás problém asi u obou u manžela určitě, ale u mě těžko říct v prvním centru nám bylo řečeno že mám PCO v druhém, že to není nijak hrozné jak nám řekli
, taky máme genetiku za sebou, tobě o to víc držím palečky..já zase mám strach abych nemusela mít darovaný vajíčka
chodíme teď do Unica Brno a kdy jdeš na Opu tak za týden ne? Já že sanusu utekla ![]()
My máme Jihlavu blíž, tak jsme si řekli, že to tam zkusíme… A proč jste utekli? Nějaký problém?
Jinak na odběr bych měla jít příští týden, v úterý mám ještě kontrolu. Doktor říkal, tak čtvrtek - sobota. Strašně bych si přála, aby to vyšlo. Ale začínám být spíš pesimista…
Ahoj holky, s dovolením se k Vám přidám. Nás čeká první IVF během prosince, od 13.11. píchám decapeptyl. Příští pátek kontrola - endocysta
Držím nám všem palce, ať brzy každá z nás dosáhne toho velkého snu ![]()
Ahoj Niky, já píchám od 12
na kontrolu jdu ve čtvrtek
taky ti přeju hodně štěstí ![]()
A mohu se zeptat, jaký je problém u vás? My snažíme přes dva roky, skoro 9 měsíců v CAR, diagnostikována endomrcha ![]()
U nás špatný spermio a já slabší PCO
9 měsíců v car, tak to je dlouhá doba ![]()
Je až k neuvěření kolik tich problémů člověka má
Jo, strašně se to vleklo, pořád nějaký cysty, doktor furt čekal až zmizí, tak jsem si vyžádala jiného doktora, dostali jsme doktorku a najednou se to začlo hýbat.. minuly měsíc IUI a teď už konečně bude IVF
Pani doktorka říkala, že cystu vezmou případně při OPU. A kolikátý pokus je to u Vás?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.