Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, taky se přidám, mám teď za sebou 1.IVF a z 12 folikul nám oplodnili 6 vajíček, bohužel do 6.dne vývoje to zvládlo jen 1 embrijko, které máme zamražené do dalšího cyklu. Měli jsme původně dělat PGT-A, proto měl být KET, ale u jednoho to nemá smysl, akorát změnit na čerstvý transfer už to nešlo. Takže jsem brala po OPU 10 dní progesteron a teď od neděle čekám na MS, abychom mohli v novém cyklu toho jednoho statečného ledňáčka zavést
Takže pokud dobře počítám tak vánoční týden budu dělat testík, takže by to byl krásný dáreček
@Ardilera ahoj, vítej
Tak to bychom měli být nějak stejně, pokud půjde vše dobře
Každopádně držím palce, aby se mrňouskovi u tebe co nejvíc líbilo ![]()
@Niky0403 to teda!
@Ardilera vitej!! To je krasny! Budu moc drzet palce! To by bylo krasny. Urcite je to velky bojovnik a da vam krasny darecek.
Dneska citim uplne mini pnuti. Jako tak mini krece, ze to vlastne skoro ani necejtim, ale je to lepsi nez vcerejsi nic ![]()
Bylo to divny, ze od soboty do pondeli jsem mela i ranni nevolnosti cely den skoro a pak prisel transfer a vsechno prestalo ![]()
Jak se mas ty?
A co ostatni?
![]()
@Shazzou se tam mimísek zavrtává určitě
tyjo já mám docela strach z tý korony, abych to vůbec stihla ![]()
Ja doufam, ze se snazi.
No, ja ted ani nesledovala, jak se to vyviji zase. Jak uz skoro dva roky pracuju doma, tak obcas prestavam sledovat, co se deje venku!
Myslis, ze to nejak ovlivni kliniky?
Já nevím, mám z toho docela strach, jelikož nejsem očkovaná ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat ![]()
Ja jsem byla v zari na 2.IVF. Et bohuzel dopadl biochemickym, nastesti mame jeste 3 mrazacky. Nyni beru estrofem, v patek kontrola a pristi tyden snad transfer ![]()
Niky, staci testy
ja jsem ockovana, ale k cemu.. ted kdyz je dalsi vlna, tak uz to stejne dost vyprchalo a navic mi vadi, ze to muzu roznaset. Pritel je na me ted hrozne uzkostlivej a nesmim nikam, kde je moc lidi. A to to normalne nehroti ![]()
Ahoj Miracle!! Ty jo, drzim palce! Za jak dlouho muzes na dalsi IVF, po 2 mesicich? Pritel byl zklamany, ze nemuzu kazdy mesic, kdyby to nedopadlo 😂
To mam radost, jak se tu schazime. Moc mi to ted pomaha.
Holky, myslete na mě zítra! Ať tam aspoň něco na jednu zmrzlinku je.
![]()
@Miracleelcarim ahoj, vítej
Držím palce ať příští transfer dopadne, tak jak má
Co je u Vás za problém?
@Shazzou no snad máš pravdu, jsem z toho nesvá
Já bych naočkovaná klidně byla, ale od června do srpna jsem měla sádru na noze ![]()
@Danča155 budu na tebe od rána myslet a držet všechny palce
Pak se hned ozvi, jak si dopadla ![]()
Ahoj chtěla bych se podělit se svými pocity šílím a je mi smutno transfer proběhl 4.11. zítra bych měla jít na krev ale test v moči je nulový menstruace měla přijít dnes zatím nic ale hrozně se bojím už asi není šance že tam je
@Radka313 ahoj, nedělej si zbytečný nervy, počkej na krev, já vím, že se mi to snadno říká, ale opravdu zkus vydržet.. na jedný diskuzy psala paní, po 7 IVF test negativní a z krve měla hcg pozitivní
Ještě to není ztracený
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.