Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
17.11.21 00:20

Ahoj, taky se přidám, mám teď za sebou 1.IVF a z 12 folikul nám oplodnili 6 vajíček, bohužel do 6.dne vývoje to zvládlo jen 1 embrijko, které máme zamražené do dalšího cyklu. Měli jsme původně dělat PGT-A, proto měl být KET, ale u jednoho to nemá smysl, akorát změnit na čerstvý transfer už to nešlo. Takže jsem brala po OPU 10 dní progesteron a teď od neděle čekám na MS, abychom mohli v novém cyklu toho jednoho statečného ledňáčka zavést :srdce: Takže pokud dobře počítám tak vánoční týden budu dělat testík, takže by to byl krásný dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 06:53

@Shazzou kdyby testy nebyly bylo by to snažší, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 06:54

@Ardilera ahoj, vítej :mavam: Tak to bychom měli být nějak stejně, pokud půjde vše dobře :palec: Každopádně držím palce, aby se mrňouskovi u tebe co nejvíc líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 08:25

@Niky0403 to teda!

@Ardilera vitej!! To je krasny! Budu moc drzet palce! To by bylo krasny. Urcite je to velky bojovnik a da vam krasny darecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 09:20

@Shazzou a jak to dneska je? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 09:34

Dneska citim uplne mini pnuti. Jako tak mini krece, ze to vlastne skoro ani necejtim, ale je to lepsi nez vcerejsi nic :lol:
Bylo to divny, ze od soboty do pondeli jsem mela i ranni nevolnosti cely den skoro a pak prisel transfer a vsechno prestalo :lol:
Jak se mas ty?
A co ostatni?
:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 09:41

@Shazzou se tam mimísek zavrtává určitě :potlesk: tyjo já mám docela strach z tý korony, abych to vůbec stihla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 10:21

Ja doufam, ze se snazi.
No, ja ted ani nesledovala, jak se to vyviji zase. Jak uz skoro dva roky pracuju doma, tak obcas prestavam sledovat, co se deje venku!
Myslis, ze to nejak ovlivni kliniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 10:22

Já nevím, mám z toho docela strach, jelikož nejsem očkovaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 10:41

Ahoj holky, muzu se pridat :)
Ja jsem byla v zari na 2.IVF. Et bohuzel dopadl biochemickym, nastesti mame jeste 3 mrazacky. Nyni beru estrofem, v patek kontrola a pristi tyden snad transfer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 10:44

Niky, staci testy ;) ja jsem ockovana, ale k cemu.. ted kdyz je dalsi vlna, tak uz to stejne dost vyprchalo a navic mi vadi, ze to muzu roznaset. Pritel je na me ted hrozne uzkostlivej a nesmim nikam, kde je moc lidi. A to to normalne nehroti :lol:

Ahoj Miracle!! Ty jo, drzim palce! Za jak dlouho muzes na dalsi IVF, po 2 mesicich? Pritel byl zklamany, ze nemuzu kazdy mesic, kdyby to nedopadlo 😂

To mam radost, jak se tu schazime. Moc mi to ted pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.11.21 11:08

Holky, myslete na mě zítra! Ať tam aspoň něco na jednu zmrzlinku je. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 11:20

@Miracleelcarim ahoj, vítej :palec: Držím palce ať příští transfer dopadne, tak jak má :andel: Co je u Vás za problém?

@Shazzou no snad máš pravdu, jsem z toho nesvá :? Já bych naočkovaná klidně byla, ale od června do srpna jsem měla sádru na noze :roll:

@Danča155 budu na tebe od rána myslet a držet všechny palce :srdce: Pak se hned ozvi, jak si dopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.11.21 11:32

Šílím

Ahoj chtěla bych se podělit se svými pocity šílím a je mi smutno transfer proběhl 4.11. zítra bych měla jít na krev ale test v moči je nulový menstruace měla přijít dnes zatím nic ale hrozně se bojím už asi není šance že tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 11:38

@Radka313 ahoj, nedělej si zbytečný nervy, počkej na krev, já vím, že se mi to snadno říká, ale opravdu zkus vydržet.. na jedný diskuzy psala paní, po 7 IVF test negativní a z krve měla hcg pozitivní :andel: Ještě to není ztracený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.