Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Niky0403 ahojky tak o tom nic nevím
decapeptyl vůbec nemám ![]()
@Arabeska22 je já to pochopila, jak si mi psala, že picháš od toho 12. že ho máš taky
tak jsem to špatně pochopila ![]()
Ahoj 🙂
Mě čeká zítra první ultrazvuk, od večera mě pobolívá břicho, ale nic strašného. Co ty?
@Michaelka94 budu na tebe myslet a držet palce
Já čekám na MS, ale ta nikde
Když ji člověk chce, tak mešká a když bych ji nechtěla, tak přijde na čas ![]()
@Niky0403 to znám 😃
Dekuju.
A tebe čeká první IVf nebo jak?
@Michaelka94 jo první.. teď přes týden píchám decapeptyl, a od 28. bych měla gonal, jenže ta mrcha nikde ![]()
Takže nás dlouhý protokol?
Já dostala jen Gonal F od 2.DC, jen na šest dni, tak uvidím, co zítra.
Tak třeba se zadařilo 🙂
@Michaelka94 ano dlouhý, od 20DC píchám ten decapeptyl.. to ne, to si nemyslím, že by se zadařilo, mám bolestivý prsa a to mám vždy před MS, ale většinou to hned dostanu..přisuzuji to k tím injekcim. Ty už jdeš na ket ne?
Ne, já msm 1.IVf a zítra první UZ, 30.by měla byt OPU. Ale jak jsem psala, msm nízké AMH, tak uvidíme, jak zareagují vaječníky teď.
@Michaelka94 spletla jsem si tě, promiň.. já bych ten gonal měla pichat něco kolem 10 dnů
@Niky0403 V pohodě 🙂
A jaký u vás zjistili problém, ze jdete na IVf, jestli se muzu zeptat?
Ja zas brecela, pac me v noci trochu bolelo bricho jako pred ms a zada, ted uz sice ne, ale asi to vzdavam radsi nez byt zklamana pozdeji. Testovat uz nebudu.
Mam dotaz, nevite, za jak dlouho se muze na dalsi pokus? Musi asi byt pauza, aby se telo procistilo od hormonu, ze?
@Shazzou to mě opravdu mrzí
ale dokud není MS, tak šance furt je. Kdy to máš dostat?
Az ve ctvrtek asi. Ja vim, ze ono to muze znamenat leccos, ale rano me to tak semlelo, ze se radsi smiruju s horsi verzi, at si to nemaluju a pak me to nesrazi uplne.
V pondeli budou vysledky z krve, tak aby to bylo snazsi, naplanovali jsme, ze si objedname sushi, dobre vino a pustime si nejakou komedii 😊
Dam pak vedet jeste, jak jsem dopadla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.