Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Niky0403 píše:
@Arabeska22 my máme české a je to Jeník a Alžbětka 🙂
Bětka
a Jeník to k sobě jde hezky
třeba je jednou udas obě ![]()
@Miracleelcarim to je začarovaný kruh, to že jste nejspíš zdravý a nejde to je podle mě horší než vědět co vám je, že
taky ji mám tu endometriozu a ty cysty se mi dělají často, vlastně když tam nejsou, tak je to divný.
Holky co nepracujete doma, půjdete na neschopenku hned po Opu nebo až po transferu? Prý ti co mají ivf chodí rovnou na rizikové těhotenství…
@Niky0403 aspoň už máš vybrano
já pořád je prebiram a když už něco vyberu tak mi to vyfouknou příbuzní
![]()
Ty jo, to me mohlo napadnout jit po ET na neschopenku.. sice delam z domu, ale je to hodne prace, casto az do vecera. I ted delam naky testovaci cally, ale u toho koukam na telku a sedim na gauci.
Premyslim, ze kdyby to vyslo, reknu, at me odeberou z jednoho projektu, necham si co me bavi a po novym roce bych zustala na rizikovym asi ![]()
@Shazzou píše:
Ty jo, to me mohlo napadnout jit po ET na neschopenku.. sice delam z domu, ale je to hodne prace, casto az do vecera. I ted delam naky testovaci cally, ale u toho koukam na telku a sedim na gauci.
Premyslim, ze kdyby to vyslo, reknu, at me odeberou z jednoho projektu, necham si co me bavi a po novym roce bych zustala na rizikovym asi
No však jo nemá cenu se ještě stresovat prací ![]()
Taky přemýšlím, jestli to v práci v pátek po OPU zvládnu. Ale je mi blbý tam pořad nebýt. 😳
@Arabeska22 myslíš, že by nám dali rizikový? Nějakým holkám to po IVF ani nenabídli prý
Já moc ani nevybírala, to přítel, a mě se to líbí, tak to tak nechám 😊 Noo to je nejhorší, nebo pak nějaký jméno vybereš a spojíš si s ním osobu, kterou třeba nemáš ráda a můžeš hledat zase ![]()
Co jsem tak všechno pročítala tak by měli už po Opu dávat neschopenku, však když už někdo jde do ivf tak přece se nemůže stresovat v práci. Už jen těch peněz co do toho dáváme…moji tetě to nabídli právě hned po Opu.
Já neříkám, že to tak není, sama bych za to byla mnohem radši, už jen kvůli té situaci s koronou 🙂 Asi je to taky car od caru a lékař od lékaře
@Niky0403 sama jsem zvědavá, ale určitě se jich na to zeptám ![]()
Ta korona je fakt na nic ![]()
@Arabeska22 i já se jich zeptám, taky bych to brala ![]()
no právě, teď zase běží v TV, že od pondělí se bude zpřísňovat opatření pro neočkované ![]()
Ty jo, na to OPU jsem mela celyden volno, byla jsem pak rada, ze jsem si dosla na zachod ![]()
Jinak se mi libi, ze od toho ET uz me to nestresuje. Proste mam veci victna haku. Ja vim, ze se dru dost a ze to vsichni vidi, dostavam extra pochvaly, tak si muzu dovolit vypustit. A zaklapavam po 8 hodinach. Zadny cally do 9.. jsem par kolegum rekla, ze ted mam naky zdravotni obtize a doktor mi rekl, ze se mam setrit 😄
Já mám zítra taky celý den volno, ale v pátek jsem ještě dovolenou nehlásila. Ale teď přemýšlím, jestli to dám. Když si to tak čtu, tak prostě všechny ženský byly rády, když si mohly lehnout. ![]()
Já pak budu měsíc čekat… Pokud nějaké embryjko bude, budou ho zkoumat, aby nemělo tu mojí srdeční vadu… Takže když to vyjde, budu mít asi až povánoční dárek ![]()
Jinak v papírech mám napsáno, že dávají na 14 dnů neschopenku až po zavedení. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.