Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
16.11.21 20:25

Jinak s tou endo me treba maserka uklidnovala, ze jeji znama to mela a ted ma tri zdrave holcicky. Mne doktor rika, ze tam nic nemam, ale pry to z ultrazvuku nejde poznat, tak nevim :mrgreen:
Niky, tobe delali laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 20:29

Jsme tu od toho, aby jsme při sobě drželi ✊🏼 Sice každá máme jinou diagnózu, ale cíl stejný ???? To znám…celou dobu mi moje dr tvrdila, že jsem v pořádku, že to chce prostě čas a nemyslet na to, v září 2019 strašný bolesti břicha akutní operace cysty, pak zase, že teď to určo půjde, jenže v září 2020 opět operace, kdy byla zjištěna endometrioza, takže jsme to ještě chvilku nechali a od dubna jsme v caru.. já mám 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 20:32

Presne :srdce: Ja musela najit forum dneska, nebo by mi z toho hrablo.
Tak to mas uplne super, ze jsi tak mladounka! To je krasny!!
Ja mam prave podezreni, ze kdyz jsem chodila behat, po asi 20min strasny krece v brise, az ze jsem malem sla k zemi. Po par minutach to preslo a pak uz nic. Jako kdyby se to prokrvilo a tim to bolelo. Ale kdyz jsem pak behala hodne casto, tak to bylo ok. Pak po naky pauze jsem sla behat a zas. Tak uz nebeham. Ale zatim slysim jen ze mam zatuhly panevni dno.. tak uvolnuju, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 20:42

No ono je hrozně fajn mít někoho s kým tohle můžeš probrat, kdo vlastně prochází tím samým :srdce: Jak říkám, pročetla jsem tady jednu diskuzi, která měla 305 stran a ty ženský v ní byli úplně neskutečný :potlesk: Takže díky bohu za něco takového :dance: Určitě tam nějaký bolesti při té mrše jsou, já tedy nemám přes měsíc jako takový, ale při ms neskutečný :? Já si myslím, že to přes ten utz poznat nejde, ale nejsem si jistá.. ale zase kdyby u tebe měl dr podezření, tak tě pošle na laparku.. mě se třeba dělají cysty, a to dr v car pozná úplně s přehledem, že je to endocysta 8o Teď ji tam mám zase, tak doufám, že bude ta možnost a při opu ji vysajou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 20:46

Kolik jsi si nechala zavést embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 21:04

Ty jo, moc drzim palce!! Ja teda nikdy cysty ani zadny problemy nemela, tak si rikam, ze budu ted verit doktorovi a pak se uvidi.
My nechali jedno, protoze pry je prave AA, takze top kvalita. Mam takovy jeste jedno, tak mam radost. Prave by melo tohle mit jeste drobet vetsi sanci na zakousnuti.
Furt teda koukam, jestli treba nezaspinim, ale nic :lol: Melo by se chytat dnes nebo zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 21:11

Jee to je krásný, strašně moc ti držím palce :srdce: Věřím, že to vyjde a mrňouskovi se u tebe bude pěkně dařit :hug: Byl by to krásný předvánoční dárek viď? :palec: odpočíváš nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.21 21:13

Jéééé, ty se máš. To určitě dopadne dobře. :-)
Já jsem zvědavá, co zbyde z těch mých pěti… Moc šancí tomu nedávám, ale třeba tam nějaký bojovník bude… Mám teda hroznej strach z toho odběru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 21:19

Moc dekuju. Prave jeste ted ma tatka v nedeli 60, tak by to pekne vyslo a narodilo by se to kolem narozenin moji babicky, ktera mi od letosniho leta dela uz andelicka :andel: Proste by to bylo dokonaly. Ale to uz jsem si rikala tolikrat v minulosti, urcite to znate, tyhle krasny datumy :lol:
Toho odberu se neboj! A staci vlastne jedno embryjko, ne? Ten odber jako takovy necitis vubec, ale ten den te pak bude mozna bolet bricho. Nekoho neboli, nekoho jo. Mne teda bolelo dost, ale rikala jsem si, ze to ma smysl a ze to vydrzim. A rano dalsi den uz to bylo dobry. Musis pak jen odpocivat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 21:29

Ano, znám to velice dobře, ale věřím, že jeden ten datum bude pro nás ten nejkrásnější :srdce: kdy budeš testit, a nebo počkáš na krev?

@Danča155
Třeba tě překvapí a bude mezi nimi ten váš vysněný, kterého bych ti moc přála :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 21:36

Jinak pracuju z domu furt, tak se snazim aspon chodit s pejskem, at jen nesedim.
Test bych nejradsi nedelala, ale do 29.11. to nevydrzim :lol: Mozna zkusim v sobotu..? nebo radsi ne.. ja nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 21:37

Taky pracuji z domu, v něčem to má výhody :palec: Já to znám ty obavy z testů :roll: Není v sobotu brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 21:46

Je! :lol: Ale jedna spolutrpitelka z fora na Fertility Friend mela ducha uz 4 dny po transferu.. takze me to laka, ze jo.. ale zkusim to nehrotit. Vetsinou par dni odolam. Delam to tak, ze se rano honem vycuram, at nemam vzorek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 21:50

To chápu, taky mě to lákalo hned když jsem měla třeba den zpoždění :D A tohle je o to horší, když víš, že to v sobě prostě máš, viď? Já zase chodím přes noc čůrat, aby se mi ráno nechtělo a pak si řeknu, že třeba v deset dělat test už nemá cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 22:03

Haha, to je taky dobra metoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.