Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Miracleelcarim ahoj, to je super
Držím palce aby se embryjko chytlo ![]()
@Danča155 tak už víte kolik jich máte? Dzim pesti ať je jich co nejvic😉
@Miracleelcarim teda to je super! Urcite se rozmrazi dobre
budu moc drzet palce.
Tech 14 dni je pak des, no.. ja jsem ctvrtej a uz mi z toho hrabe a asi trikrat uz jsem se rozbrecela, ze to urcite nevyslo… 😅
@Niky0403 No vcera I dneska rano jako lehka nevolnost, ale tak jako ze si rikam, jestli je mi fakt blbe neco si to jen namlouvam. Ale byly momenty, kdy se mi trochu fakt navalilo. Takze nevim a muze to byt z Utrouse 😆
A mam porad hroznou zizen.
To je jediny, co je jiny nez kdy jindy. Zitra rano se testnu. Protoze minimalne prestanu myslet na to, jestli se testnout.
A fakt psychika dnes des. V praci jsem neudelala skoro nic. V pondeli si za to podekuju, az to budu dohanet 😅
@Shazzou kdo by mohl v téhle situaci myslet na práci, že
Úplně tě chápu.. s tou žízní jsem hodně četla, že to je taky jeden z možných příznaků o kterým se často nemluví
Budu na tebe myslet a držet palce ať tam jsou //. Když se ti bude chtít a budeš se na to cítit, tak dej vědět ![]()
@Niky0403 dekuji moc ![]()
Holky nevite, jestli kombinace estrofem a utrogestan drzi ms do vysazeni nebo muze prijit i pres leky? vzdy jsem mela jen utrogestan a ten mi cyklus nedrzel, ale s tim estrofenem prave nevim
abych si pak nedavala falesnou nadej ![]()
Ahoj holky, muzu se k vám přidat? Jsem 3.DC, 2 dny stimuluji Gonalem. Je mi 27, manželovi bude 34. Snažíme se přes rok, moje AMH 0,73, manžel OK.
Držím nám všem palce 🙂
Ahoj @Michaelka94 vitej! Jak se citis? Ja mela uz druhy den stimulace pocit, ze mam v misto vajecniku dva pulkilovy pulsujici mice 😄
@Shazzou ahoj 🙂
U mě nic extra. Jako teď mě trochu začíná bolet břicho, ale pořad mi to přijde podobný jako klasicky bolesti během menstruace. Tak jsem asi šťastný člověk zatím 😃
Jinak jsem teda doma na neschopence, v úterý jdu na první UZ. Doufám, že tam něco bude. 🙂 ty jsi na tom jak? Nějak jsem nestihla všechno pročíst 😃
@Michaelka94 tak budu moc drzet palce ![]()
Ja byla uz v pondeli na transferu a jsem ve fazi, ze mi uz uplne hrabe a myslim, ze zitra se testnu 😅
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.