Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
22.11.21 16:13

@Shazzou budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 14:00

Ahojky děvčata,
můžu se přidat? :mavam:
18.11. jsem byla na punkci foliklů na své první ICSI, odebráno 25 = 22 obsahovalo vajíčko = 15 zralých = 13 se povedlo oplodnit = po 5 dnech zůstalo 5 minimek :srdce: na transfer půjdeme až někdy v lednu, pan doktor chce mít jistotu, že se uvnitř dá vše do pořádku než bude první Mimi zavádět…
Chodím od května do Arlety Kostelec nad Orlicí, neměnila bych… :srdce:
Jinak s manželem 4 roky snažení a nic, nikdy ani nepatrný doušek… Tak snad už se brzy dočkám a brzy se už dočkáme i našeho :andel:
Držím Vám všem pěstičky, ať se zadaří a máme naše vymodlené andílky v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
23.11.21 14:33

Ahoj @Týna 93!
To je uzasny, budu ti moc drzet palce. Ted si pekne odpocit, relaxuj, cisti se a pak v plne sile se to povede. To je dobry termin, v lednu, budes pekne uvolnena po svatcich :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 14:40

Ahoj @Shazzou, děkuji Ti moc za krásné slova, no doufám v to a Tobě přeji, ať Ti to vyjde a žádný menzes už nepřijde, aspoň na 9 měsíců… :srdce: Nepřestávej snít a věřit, hned po tom, co se probudíš… :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
23.11.21 16:15

Dekuju @Týna 93 ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.11.21 16:23

Ahoj holky, tak já byla dnes na UZ, jsem 7.DC, dohromady asi 12 folikulu, ale z toho 1 14 mm, 1 15 mm, 1 12 a 11 a zbytek 5 mm 😔
Doufám, že alespoň těch par z nich bude použitelných. Ve čtvrtek jdu na další UZ a v sobotu možná půjdu na OPU, záleží podle čtvrtečního UZ. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 17:26

@Michaelka94 nevěš hlavu, věř a dej maličkým šanci… :srdce: Já měla 25 foliklů a dnes jsme dávali zamražovat 5, které došly až do konce… Nejde o kvantitu, ale kvalitu…
Třeba budou čtyři a budou mít všechny zralé vajíčko a všechny dojdou až do konce a jedno z nich bude Váš vysněný andílek, nebo je i možné, že ještě některé z těch menších doroste, musíš věřit, bez toho to nejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
23.11.21 17:54

@Michaelka94 presne, hlavni je kvalita :wink: Moc drzim palce, at pekne rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.11.21 18:01

Moc děkuji, holky 🙂
Budu tomu věřit. Důležitý je, aby alespoň některý byl použitelný a vše dobře dopadlo 🙂
Nevím, jestli rostou o tolik víc ty folikuly při stimulaci Gonalem. Nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.11.21 18:07

Přesně tak. Já měla jen 5 folikulu, z toho 3 vajíčka, která se oplodnila a zítra budu volat po 5 dnech, jak jsou na tom. Taky stále doufám, že tam alespoň ten jeden pravý andílek je…. ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 18:19

@Danča155 určitě tam bude aspoň jedno a třeba to bude právě ono a třeba jich tam bude i víc, kdoví = musíš věřit :srdce: to já měla výsledky každý den právě i o víkendu mi volali jak se jim daří, jsem šťastná za těch 5 andílků, teď budu čekat nejspíše do půlky ledna, aby bylo vše ok a mohli jsme vložit první zlatíčko :andel:
Tak na Tebe zítra budu myslet a pak nám napiš dobré zprávy, určitě budou :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.11.21 18:23

Tady si máme volat sami, tak jsem se domluvila, že zavolám až po těch 5 dnech. Mohla jsem i dříve, ale nechtěla jsem se stresovat. Prostě pokud by se to nevyvíjelo dobře, tak ať to vím všechno najednou a obrečím to „jen“ jednou… Snad mě chápete.
Zítra dám vědět, díky za podporu. Nervy pracují… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 18:28

@Danča155 to chápu, tak budu držet pěstičky, aby se andílci drželi a bojovali za Vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.11.21 19:20

Jinak holky, jsem opravdu vděčná za tuhle skupinu, nikdy jsem v žádné nebyla, vše jsem si pečlivě přečetla a jsem opravdu ráda, že si mám o tomhle s kým psát… Je to pro mne také maličko stresující období, ale to by právě být podle mé kamarádky, co si před 2 lety prošla tím stejným jako já opravdu nemělo…
Tudíž já se snažím brát vše pozitivně a prostě věřit v to, že i nám méně šťastným ohledně mimi se to jednou se šťastným koncem konečně povede a bude to v tu chvíli ten nejkrásnější začátek… :srdce: :andel: :srdce:
Děvčata nám všem z celého srdce přeji, aby se nám to povedlo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.11.21 19:21

@Týna 93 jak říkáš, tahle skupina je jedna z mála, kde jsou fakt normální holky 🙂
Taky držím nám všem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.