Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
25.11.21 16:32

@Shazzou Úplně si to dokážu živě představit :srdce: :andel: :srdce:
A souhlasím s @Niky0403 moc hezky to napsala :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.11.21 08:56

Jak to dnes jde holky? :srdce:
Ja dnes mam carku stejnou jako vcera. Ale vcera byla silnejsi az druha, protoze jsem si rano stihla dat jen capuccino, tak jsem pak mela lepsi koncentraci. Ja posledni dny piju mnohem vic nez normalne, tak jsem rada, ze to aspon nezeslablo.
Ale vcera vecer mi bylo spatne, tak doufam, ze to byly prvni nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.11.21 09:04

@Shazzou ahoj, tak to je dobře, vypadá to nadějně 🙂
Já jdu zítra na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.11.21 09:23

@Michaelka94 budu na tebe moc myslet! Mas dobry, ze jdes o vikendu. Ten prvni den je narocnej, ale stoji to za to. Preju, at pochytaji co nejvic vajicek a at jsou z nich krasny embryjka ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.11.21 09:31

@Shazzou Dekuju 🙂 já jsem stejně doma na neschopence, tak by mi to bylo asi jedno, kdyby to byl všední den.
No vzhledem k tomu, ze 7.den na UZ byl jeden folikul 12 mm, jeden 11 a další dva asi 9 a 7 a pak nějaký pidi, tak nevím. Včera říkala doktorka jen 17 a 18, tak to asi byly ty dva a zbytek asi nic. Uvidíme. S mým AMH mám strach, ale nic pro to už udělat nemuzu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.11.21 09:48

@Michaelka94 tak uvidis, hlavni je kvalita a jak pises, ted muzes jen cekat. Budu ti drzet palce, at to dopadne jak nejlip muze. Hele mne treba doktor vsechny folikuly nevidel, tak jsem mela vic, nez jsme cekali. Ale pocet neni hlavni. Ty se ted hlavne hyckej a odpocivej, at ma mrnousek pekny pelisek za tech 5 dni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.11.21 11:14

Ahojky děvčata :srdce: vždy tady vyhlížím snad celé dny a teď když si déle schrupnu se to tady rozjede :D
@Michaelka94
Přeji co nejvíc půjde zdravých foliklů se zralými vajíčky a opravdu nejde o kvantitu, ale hlavně o kvalitu, velké čísla nic neznamenají, hlavně aby tak z nich zůstal aspoň jeden miláček který bude ten pravý andílek pro Tebe :srdce: :andel: :srdce:
@Shazzou
Tak moooc na Tebe myslím a držím Ti pěstičky, prý to narůstá ob jeden den, tak zítra už by měl být vidět na testu pokrok :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.11.21 11:17

@Týna 93 moc děkuji za podporu 🙂 uvidím zítra a další dny.
Ale to vis, poradně mi to šrotuje v hlavě už od včera 🙈
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.11.21 13:20

@Michaelka94
Hlavně odpočívej a rozmazluj se :srdce:
Ať jsi pak krásně nachystaná pro broučka, který se do Tebe bude chtít pořádně zavrtat :andel: :srdce:
Zítra dej vědět, třeba budeš mile překvapena :andel:
Jinak já si ještě počkám asi do půlky ledna, ale bude to o deset dní dřív než mělo být, což mě moc těší :srdce: no už aby to bylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.11.21 13:29

@Týna 93 to mas dobry, ze mas mezi tim svatky. To utece jako nic 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.11.21 17:05

@Shazzou
No doufám, že ano 🙏 :srdce: :andel: :srdce:
Nikdy jsem si nepřála, aby svátky utekly rychle, tak jako si to přeji teď :D
Ne chci si to užít, miluji Vánoce…
Miluji mít kolem sebe lidi, které mám ráda…
Pohádky, klid a to jak si to všichni pohromadě užíváme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
27.11.21 09:07

Tak dnesni test tak slaby, ze je to skoro spis bily, neni ta carka skoro videt.
Uvidim v pondeli holt. Vcera jsem mela rano krasny nevolnosti, ale odpoledne se mi po nekolika dnech vratila chut k jidlu, tak me to zarazilo.
Prijde mi lepsi, kdyby se mrnous chytil aspon na chvili nez kdyby se nechytil vubec. Ta predstava, ze proste odesel bez niceho, me nicila. Radsi se smirim s tim, ze to nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.21 09:23

@Shazzou Nevěš hlavu tohle je hrozně ošidné, určitě to dobře dopadne, všichni držíme palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.21 09:26

Holky mě pořád bolí podbřišek po tom Opu jako není to nic co bych neznala z ms, ale třeba dneska v noci mě to vzbudilo až sem si musela vzít prášek :(
Teď ráno už zase lepší, nevím jestli je to normální nebo je to ten hyperstimulak :nevim: já fakt nevím, měla jste to některá taky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
27.11.21 09:39

@Arabeska22 dekuju..
Ja po opu mela ten prvni den ostre bolesti, ze jsem trpela jak zvire, kdyz jsem curala treba. Sotva jsem lezla. Mne to druhy den rano dost polevilo, ale cetla jsem pred tim, ze nektery holky mely bolesti dva dny.
Hlavne se sleduj, jestli ti neni zle, nejsi slaba nebo nejak extremne bleda, jinak by to melo byt ok, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.