Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
27.11.21 20:11

@Týna 93 prave, ze už na dospáváku jsem dostala Novalgin a pak mi ještě nebizeli Ibalgin, ale to mi přišlo, že už mě to břicho skoro nebolí.
No transfer by byl případně ve čtvrtek. Myslím, že jedním Ibalginem nic nezkazim.
Ale rozjelo se to až odpoledne, teď jsem šla na záchod v předklonu a nemuzu se otočit, přijde mi, ze levá strana mě boli víc.
Snad to bude ráno lepší 🙂
Já jsem ta mladší kdyžtak 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.11.21 20:12

@Shazzou no přijde mi to, jak zaražený prdy akorát od pupíku dolu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.11.21 20:17

@Shazzou
Já mám ráda liché čísla a 93 je rok mého narození tak proto no :D nevím jak víc Ti pomoci :* :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.11.21 20:21

@Michaelka94
To znám :D mně třeba právě Ibalgin ani nezabral :nevim: vyspala jsem se a druhý den mi bylo o něco malinko líp a pak jsem šla čůrat a málem omdlela no, chvíli tak a chvíli tak, ale bude to dobrý :* odpočívej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.21 21:35
@Michaelka94 píše:
Holky, jak vám bylo po OPU?
Já nemuzu skoro vstát z postele a otočit se na posteli, tak doufám, ze to do rána bude OK.

Já měla OPU ve středu a pořád břicho bolí, špatně mi není, ale na nějaký běhání taky ne :? Ibalgin si prý můžu vzít, ale vzala jsem až včera v noci protože mě ty křeče vzbudily. Všichni píší že po dvou dnech dobrý ale u mě to teda neplatí :,(
Mám strach aby vůbec Et mohl proběhnout aby tam něco nebylo špatně. Ať je ti brzo lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.11.21 21:37

@Arabeska22 Dekuju za odpověď. Já doufám, ze to bude OK. Kdy jdeš na ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.21 21:39

@Michaelka94 já v pondělí takže ještě vydržet zítřek a doufat v to nejlepší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.11.21 21:40

@Arabeska22 to zvládneš a určitě to dopadne dobře 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.11.21 21:41

@Arabeska22
Mě bolelo víc jak dva dny, byla jsem ráda, že se mnou tu dobu trávil doma manžel…
Někoho bříško bolí právě do té doby, dokud mu tam nevloží maličkého andílka :srdce: :andel: :srdce: tak uvidíte holky i Ty @Michaelka94, moc přeji aby Vám bylo brzy líp a vše se povedlo tak jak má :* :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.21 21:47

@Týna 93 děkuji za podporu celkem mě to uklidnilo :hug: ještě že vás tu mám :srdce: snad nám to všem klapne.
Co jste dostaly po Opu za léky já Amelgen ale neptala jsem se jak dlouho se bere jestli ještě po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
27.11.21 23:35

Moc na vas holky myslim, at je vam zitra uz lip ❤️
@Arabeska22 ja dostala Utrogestan, to bude asi podobny. Brat to asi budes jak ja, a to i po ET do potvrzeni krevniho testu. Mne rekli, ze pokud bude test pozitivni, tak to asi budu brat cely prvni trimestr, nebo tak nejak. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 00:52

@Shazzou
Jj, ten se bere a měl by se brát celý první trimestr, já dostala něco úplně jiného, měla jsem to komplikovanějších, jak těch foliklů bylo víc, tak jsem měla zvětšené vaječníky a byly o dost výš než měly být, tak i kvůli tomu mám ten delší odklad… Tak doufám, že zde bude jedna dobrá zpráva za druhou, do té doby než se toho dočkám, děvčata :srdce:
Určitě se nám to všem brzy povede a pamatujete rok 2022 bude magický :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
28.11.21 09:15

Bude! 😍 😍 😍
Jsem tak rada, ze tohle cely s vama muzu prozivat a ani nedokazu popsat, jak mi pomahate. Tyhle dva tydny jsou pocitove snad nejdelsi v mym zivote 😄
@Michaelka94 a @Arabeska22 doufam, ze je vam uz lip holky❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 09:22

@Shazzou je to lepší 🙂
Teď volala embryoložka, tak dvě se zatím drží tak, jak mají a třetí je nějaký opožděný, ale ze to třeba ještě dozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 09:26

Jinak já mám taky Utrogestan. Mám ho brát 2-2-2, teď po OPU per os a poté zavádět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.