Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
29.11.21 16:18

@Shazzou
Moc mě to mrzí…
Určitě to brzy vyjde :srdce: :andel: :srdce:
Udělejte si krásný večer, miminko si najde svůj správný čas a bude to brzy, jak říkám ten rok, co brzy nastane bude magický a embryjka se Ti povedla, což je úplně super 💖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.11.21 18:18

Holky, jak dlouho jste měly bolesti břicha po OPU? Mě pořad boli, když si sedám nebo jdu na wc. Tak jestli je to OK nebo jestli mám zítra volat do CAR. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.11.21 18:53
@Michaelka94 píše:
Holky, jak dlouho jste měly bolesti břicha po OPU? Mě pořad boli, když si sedám nebo jdu na wc. Tak jestli je to OK nebo jestli mám zítra volat do CAR. Děkuji.

Já čtyři dny jak jsem tady psala, taky už jsem se bála, ale pak najednou už to nebylo tak hrozné a jen to tak trochu pobolivalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.11.21 18:57

@Michaelka94 Ale i během Et to nebylo úplně fajn, ještě když musíš mít plný močák :D dneska to dole taky ještě trochu cítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.11.21 20:48

@Arabeska22 OK, tak děkuji 😃 jako není to nic strašného, ale je to občas cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.11.21 20:54

@Michaelka94
Mě bolelo břicho 3 dny docela dost, tak tak jsem se došla vyčůrat… Některé holky bolí bříško až do zavedení malého :andel: ten pátý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.11.21 23:13

Holky koukejte 😍 přesně takto vždy doufám, že přinese štěstí i můj kamínek, některé z nás… Je to moc krásný příběh :srdce:

Když jedeme na kliniku, tak jednou za dvě návštěvy vždy beru kamínek, třeba jen s fotečkou miminka v bříšku co namaluji, nebo s siluetou maminky a miminka uvnitř bříška :srdce: a vždy když ho tam pokládám, tak věřím, že přinese přesně takovéhle štěstí a vždy přípíšu: Pro štěstí… :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
30.11.21 10:02

@Týna 93 to je uzasny napad!!! Rada kreslim a maluju, tak bych mohla taky udelat :srdce:
Ja si ted koupila retizek s krystalem kristalu, co ma na sobe mensi krystalek, je to jako krystal s miminkem. Koupila jsem to pred dvema tydny s tim, ze to dam nekomu k Vanocum a kdyz jsem platila, tak pani rekla ”At se vam hezky nosi” a ja si rekla, ze ma recht, ze taky muzu dat darek sama sobe pro stesti a zvednuti nalady :D Pak jsem si teprv vsimla toho tvaru. Je to minimalne uklidnujici ho nosit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.11.21 11:07

@Shazzou
Je a spoustě lidem to udělá velikou radost a je úžasné, jak pro některé dokáže mít takový význam obyčejný kamínek :srdce: :andel: :srdce:
Jinak jasně, proč by jsi nemohla udělat radost i sobě, přívěšek pro štěstí, které Ti pomůže dosáhnout svého cíle, kterým je nový začátek ve třech či ve čtyřech třeba i :* :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
30.11.21 13:36

@Týna 93 je to super napad a uplne mi to dedalo energii. Driv jsem delala to, ze jsem psala povzbudivy zpravy na papirky a ruzne to vsude mozne lepila nekam, kde to nekdo pak asi nasel. Jako sklapeci stolek ve vlaku, sedadlo v saline (tramvaji, haha) a tak. Uplne jsem na to zapomela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.11.21 13:48

@Shazzou
To je taky moc krásný 💞
Ta nesobecká vlastnost chtít udělat někomu radost 💖 tohle je pro mne už pomalu rok kamínkování, dělám to pro to, aby ostatní lidé měli radost, když mé kamínky najdou a zahřálo je to aspoň na chvilku u srdíčka 💗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
30.11.21 17:51

@Týna 93 vidis a ted to rozsiris dal, a ja budu kaminkovat v Brne a pristi rok v Praze :lol:
Jaky pouzivas barvicky? Vim, ze je to mimo tema tady, ale je to posledni dotaz :lol:

Doufam, ze briska po opu uz boli min :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
30.11.21 18:25

@Shazzou jsi hodna. Břicho ještě boli, když si sednu a dlouho stojím, ale snad to bude brzy OK.
Jinak dnes volala, ze jedno embryo je super, druhy opožděný. Tak doufám, ze to dozene 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.11.21 21:47

@Shazzou
Akrylové barvičky a zastříkat bezbarvým lakem, aby se to vodou třeba nesmylo, zkus mrknout na Fb na stránku Kamínky :srdce:
Jsi skvělá a stále pozitivní, někoho mi připomínáš :* :srdce:
@Michaelka94
Vidíš super zprávy :srdce: musíš věřit, že aspoň jedno z těch dvou embryjek je ten váš vymodlený andílek a brzy tu bude s Vámi :srdce: jsou to nervičky já vím, ale myslíme na Tebe :* :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
30.11.21 22:06

Presne tak, moc na vas myslim a doufam, ze se vam andilci chyti.
Ja zatim budu tetka, co to sleduje s poradnym hrnkem silnyho kafe. To si ted uzivam :lol:

@Týna 93 dekuju za motivaci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.