Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 ja taky necekala, ze budu moct hned, ale uvidime, jak to bude na kontrole. Kdyby nedopadlo ani druhy, tak si dam urco pauzu. Musim rict, ze jsem po tomhle mesici priserne unavena. O vikendu budu jen spat.
@Michaelka94 teda to me mrzi, ze se to tak zhmotalo.. doslova. Ale mozna to je lepsi. Ja si rikala, ze tou stimulaci pred opu jsem mela menzes jen 3 dny misto 7, byl to zahul pro telo.. ze by byvalo bylo lepsi dat to az v dalsim cyklu.
Jinak co jsem zkoumala, tak se to dava 5dpo, protoze v tu dobu by embryo prirozene doputovalo do delohy z vejcovodu. A asi se pak pred ket stimuluje asi zas progesteronem 5 dni pred transferem jako pred et. Jen nevim, jestli nechaji ovulaci pred ket probehnout nebo jak to je. To jsem nejak nikde nenasla.
Drzim ale palce, at jsi brzy v poradku. Bud na sebe opatrna.
@Týna 93 já mám nízké AMH, proto tak málo vajíček. Mám 0,73 a hodnota má byt 1-3.
@Shazzou jsi hodna. Děkuji. Jo, tak nám by vycházel další pokus nějak okolo Vánoc, takže smůla, uvidím. Zatím ještě čekám, co a jak. Kdyby něco, manžel mě odveze do nemocnice. Ale firt doufám, ze to nebude třeba a vše dopadne dobře.
@Shazzou
Určitě odpočívej, to Ti jen prospěje
![]()
Brzy se to povede, uvidíš
všechny zde už brzy budeme šťastné, už jen měsíc a bude tu našich 365 magických dní
i Tvých @Michaelka94 ![]()
@Michaelka94 teda moooc drzim palce, at to vyjde kdyztak. Dej zitra vedet, budu na tebe myslet.
@Michaelka94 tak jak to dnes vypada? Transfer nebo pauzicka?
Ja holky vcera uplne odpadla po praci a s prestavkou na wc jsem spala az do rana. Jeste by to trochu chtelo, ale uz je mi lip. Ten prvni mesic s opu a et zaroven pro me byl fakt zahul.
@Shazzou ahoj, nakonec jsem večer jela do nemocnice. Jsem tu na pozorování. Ale břicho mě už nebolí 🙂
Takže bude KET v lednu asi. Ale máme nakonec dvě embrya zamrazeny, tak mám radost 🙂
@Michaelka94 tak to je krasny, ze to zvladly dve
A se zmrazenyma je stejne vetsi uspesnost. Ted svatky utecou jako nic a za aspon si odpocines. Ja si ted rikam, ze bych to asi byvala mela lepsi, kdybych si dala pauzu po odberu. Jsem uz zase strasne unavena.
@Shazzou tak odpocivej 🙂
Jo, nakonec si říkám, ze to mělo nějaký důvod. Vyšší úspěšnost? Já četla opak.
@Michaelka94 mne rikali u nas na klinice, ze maji vetsi uspesnost s ket. A dokonce i na mezinarodnim foru, co mam v apce Fertility Friend, to holky rikaly.
Ja myslim, ze muze mit vliv i ten odpocinek. Ja ted na sobe vidim, co to s tim telem dela. Ale mozna je to i tim podzimem.
Mne ale prijde i ze moje telo nemelo vlastne cas se pripravit, kdyz se mi tou stimulaci stopnul menzes. Ja si rikam, ze mozna proto to nevyslo. A ted se prospim, zregeneruju a pujde to jedna basen ![]()
@Michaelka94
Tak to je super zpráva, že máte dva bojovníčky
![]()
Jinak nevím co je na tom pravdy na tom KETU, ale musím potvrdit, že kamarádka ET nic a pak přišel KET a mají malou princezničku doma a to stejné i kamarád s jeho ženou, taky jim vydržely dvě ze tří embryjek a ET se nepovedlo, pak on dva měsíce následovalo KET a také z toho mají vymodlenou princezničku doma ![]()
@Shazzou
Ty odpočívej, vůbec se nedivím, že jsi ze všeho unavená, musíš být ok až budou zavádět další embryjko, tak se hezky rozmazluj
![]()
@Týna 93 budu, dekuju
Dokonce si ted uzivam menzes. Beru to fakt jako prijemnou ocistu a pripravu na priste, jak to ma byt.
@Týna 93 píše:
Holky koukejte 😍 přesně takto vždy doufám, že přinese štěstí i můj kamínek, některé z nás… Je to moc krásný příběhKdyž jedeme na kliniku, tak jednou za dvě návštěvy vždy beru kamínek, třeba jen s fotečkou miminka v bříšku co namaluji, nebo s siluetou maminky a miminka uvnitř bříška
a vždy když ho tam pokládám, tak věřím, že přinese přesně takovéhle štěstí a vždy přípíšu: Pro štěstí…
![]()
![]()
Ahooooj
jeee ty jsi taky kaminkarka? Ja s dcerkou jedu uz dva roky, mame pres 3000 malovanych a rozdanych kaminku. A kuk co jsem nedavno nasla ![]()
@3Lu
Jeee, supeeer, ano jsem kamínkářka, vášnivá
to je dobře že nás je víc a víc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.