Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
3.12.21 21:14

@Shazzou aha, tak to já určitě štelcla zahrnu dotazy :mrgreen: Vždycky se ho ptám na milion věcí. A nemáš prosímtě někde ceník nebo něco takového? Nemám vůbec představu, co kolik stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.12.21 22:06

Děkuji holky, snad to tak bude…
Musí, věřím tomu, že ten rok od začátku bude magický, už teď se na něj těším :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.12.21 11:27

Holky, tak první injekce za mnou. Zbývá už jen 5 a pak kontrola. Jsem zvědavá, zdali mi doktor zvedne dávku nebo mi dá něco jinýho. Musí se píchat něco každý den až do opu? Mě to totiž vychází, že mi asi zůstane jedno pero navíc. Dá se to pak vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.12.21 11:28
@Týna 93 píše:
Děkuji holky, snad to tak bude…
Musí, věřím tomu, že ten rok od začátku bude magický, už teď se na něj těším :srdce: :andel: :hug:

určitě ten rok 2022 bude magický pro všechny :dance: budeme mít podzimní miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
4.12.21 11:36

@BrnackaM mne to tedy dali přesně, měla jsem dvě pera Gonal 900 jednotek a dopíchala jsem to úplně přesně, stimulovala jsem 9 dni (5 dni jen Gonal, 4 dny Gonal+Cetrotide) pak už jen 10.den Ovitrelle a 12.den (13DC) OPU. Ale naplánovala mi to tak a během stimulace nezměnila dávky, tak to celkem odhadla 😊 ale nevím jestli se dá něco vrátit 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.12.21 13:29

@FlowerB jj, já mám zatím jen pergoveris na 6 dní a 7DC mám kontrolu a uvidí se. A ten cetrotide je na co? To je proti prasknutí folikulů? Je to taky v peru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
4.12.21 13:33

@BrnackaM nene ten není v peru ten se musí namichat 😊 je to trochu nepříjemná jehlička a ještě ke všemu to v sobě má nějaký alergen, po kterém se udela takový bolák. Jak štípanec od vosy a svědí to, ale za 10 minut je to ok 😊 a je to proti popraskání folikulů. První moment jsem si říkala, do čeho jsem to zas vlezla, když jsem to měla v té ampuli namichat 😅 😅 ale druhej den už v pohodicče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
4.12.21 15:22

@BrnackaM ja si pamatuju, ze po tom opu jsem platila za vsechno asi 21000. Ale nevim ted, kam jsem to dala, jak to maji rozpocitany. Se ti mrknu jeste.
Ja si pred tim opu pripadala jak fetak, jak jsem si to tu michala a pocitala :lol: Mne museli pak jeste davat neco na posledni den, protoze jak mi davali 250j toho Pergoverisu, tak to blbe zpocitali a chybela mi davka a kousek. Dali mi pak neco jinyho, ale stejny ucinek a to se jeste michalo ze 3 ampuli a jeste jsem to priplacela.
@FlowerB to zalezi na doktorovi, jestli ti to vezmou zpatky. Nas doktor mi treba dal leky pred poslednim IUI s tim, ze kdyz otehotnim a slibim, ze je budu skladovat v lednici, tak mi je vezme zpatky. Ale ze bude delat na oko, ze jako by nemel a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.12.21 16:07

@Shazzou jj, prosím mrkni se mi, ať vím, s čím mám počítat. Díky. @FlowerB ty jo, míchání léků, tak to bude teda taky teda něco. Předpokládám, že se to proti tomu popraskání folikulů musí dávat vždy. Mě by úplně stačilo těch prvních 6 dnů a šlus :mrgreen: Mám trochu obavu, kam to pak na tom břiše budu všechno píchat. Hlavně pak 2 injekce denně, to už je trochu náročnější na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
4.12.21 17:03

@BrnackaM hele jedna nebo dvě, nějak mi to nepřišlo. Proste jsem v osm píchla Gonal a v půl deváté Cetrotide a bylo po… nějak jsem to psychicky neprozivala 😅 spis pak už nebylo moc kam pichat měla jsem dvě modřiny a nafouklé břicho neuvěřitelně 🤦🏼‍♀️ 😅 ale nemám z toho žádné trauma. Břicho vypadá jako před stimulací a co je jediné psychicky náročné je pak teprve těch 14-20 dni po OPU - jak jsou na tom embryjka, bude ET? Jak dopadl ET? Kdy testovat? Příznaky ano/ne? Atd. Ale dá se to přežít, já vím ze jsem měla krizi asi 3 dny před opu, kdy jsem kňourala ať to uz konečně vyndaj 😅 😂 ale pak uz dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.12.21 20:14

@FlowerB měla jsem to úplně stejně ohledně Cetrotide, také tak deset minit svědění a pálení a pak už ok :dance: :lol:
Jinak pro mě byla nejhorší první injekce z toho pera, trvalo mi to snad 20 minut, než jsem zabodla :lol: a pak už i to míchání bylo v pohodě, jen přejít ten pocit, že si jdeš sama ubližovat a pak je vše v pohodě, teď po tomhle už si přijdu jako profík :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.12.21 23:32

@Týna 93 @FlowerB holky, díky. Doufám, že budu za pár dni podobně optimistická. Já si zase říkám, že po opu už se zabavím přípravama na vánoce. Ani nevím, zdali půjdu na ET nebo KET, to se asi vše rozhodne až nějak pak. Kdybychom měli víc embryjek, co dojdou do 5.dne, tak asi zkusím i ET, ale pokud jich bude míń - 2-3, tak radši KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.12.21 08:44

Ahoj, nevadi, kdyz se pridam? Mam nervy v kyblu 😂 Vcera embryotransfer ze zmrazenych po dvou letech. Prvni IVF vyslo napoprve, ale ted je mi 39 a rikam si, jaka je pravdepodobnost, ze to pujde stejne. Jsem nahormonovana, porad brecim, mam nafoukly bricho… hruza! Budu ted odpocitavat kazdou minutu to nedelniho rana, kdy jsme se s partnerem dohodli, ze budem testovat 😳 🥵 Jste uz nekdo v teto fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
5.12.21 09:07

@Týna 93 Joo pak už jsem to brala taky s klidem 😅 já se u první injekce bála spis toho, co se mi po ní stane 😀 a někdy mi to moc nešlo zapichnout a o to to bylo horší, jak jsem to dělala pomaleji. Asi je lepší vzít špek a proste bodnout hlava nehlava 😅 😂

@BrnackaM Uvidíš, fakt já se te stimulace fakt taky bála a příjemně mě překvapilo, ze to nebylo takový terno jak se rika 😅 🙈 pořad jsem to měla ve svých rukách. Když jsem pak po OPU cekala na telefonáty co se oplodnilo a jak to postupně odpadá, to byl úplně jinej level nervů 😅 😂 ale trvá to jen 4-5 dní, tak to přežiju, o dítě se pak budu bát cely život 😅

@TesMoody Ahojky držím palce, dali jste tedy dvě najednou? 😊 já jsem ve fázi čekání na KET, mám za sebou v říjnu první IVF s ET, který nevyšel. Tak teď před Vánoci půjdu na KET. Tak moooc držím palce ať to klapne! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.12.21 10:32

@FlowerB Dve neeee! Neblbni :lol: Tohle ma byt dite cislo tri. A ne dite cislo tri a ctyri 🤪 Navic to tehotenstvi v 39 bude uz podle me rizikovy samo o sobe. Navic v dobe covidu.

Dalsi dve mam v mrazaku, kdyby se nahodou ted neudrzela 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.