Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
9.12.21 19:43
@FlowerB píše:
Ahoj holky tak já mám po kontrole. Je tam folikul 12 mm, sliznice 7 mm vše se zda ok, ale prý ještě teď nemůže stanovit stopro čas Ovitrelle a datum KET, chce mě vidět ještě v pondělí znovu. Předběžně datum KET 20./21.12. ale víc budu vědět až v pondělí. Tak snad bude vše ok a folikul pekne poroste jak má 🤞🏼 😊

super, to jsou skvělé zprávy. Tak to bychom opravdu mohly být podobně.
@Týna 93 jj, máš pravdu, pokud mě nebude nic moc bolet, tak budu chtít mít brzy embryjko u sebe. Ale zase nechci nic uspěchat. Musím dát co nejvíc na svůj vnitřní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.12.21 20:51

@BrnackaM
Určitě dej na svůj vnitřní pocit :srdce:
Já jen kdybych mohla, jakože jsem nemohla, ale kdyby jo, tak bych do toho 💯% šla… :D
Musím si počkat do ledna a je to děsně dlouhé… Se z toho brzy zblázním :lol: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 00:05

@Týna 93 vidíš, to je zajímavé. Já jsem zase byla nastavená na to, že to bude určitě až KET v lednu a dneska mě Dr. překvapil, že bychom udělali už i teď v prosinci ET. Ale je to ve hvězdách, nevím, jak na tom budu po opu, tak se na to nechci moc upínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
10.12.21 00:39

@FlowerB to ti určitě na to další pondělí KET vyjde :srdce: já to měla podobně jen o týden dřív :) minulý pátek folikul 12-13 a sliznice 7 a v úterý na další kontrole už byl krásně dominantní 17 a i sliznice ještě narostla na 8, takže jsem v úterý večer hned píchala ovitrelle… mě čeká KET v úterý, tak už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 08:13

@Ardilera ty jo, tak to stihneš ještě testovat pod stromeček! Snad se zadaří a budou tam //. To by byl ten nejhezčí vánoční dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
10.12.21 08:43

@Ardilera jeee už v úterý, budu na tebe myslet! Držím palce ať mate k Vánocům krásný dáreček! 😍
Uvidíme, ten folikul se doktorce zdál nějaký šišatý, že neměl úplně ideální tvar, bud mohl byt něčím utlačen nebo neroste dobře 🤷🏼‍♀️ Ale v pondělí určitě bude krásný, věřím tomu 😇 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4696
10.12.21 11:09

Ahoj holky, tak 10dc uz mam dokonce velky folikul, tak mi brali krev a pak jsem rovnou pichla Ovitrelle. Pokud bude krev ok, tak bych sla na KET uz pristi ctvrtek :lol: Beru tojeste s rezervou, dokud nam nepotvrdi, ze to pujde, ale mozna se teda poskladame pekne za sebou pristi tyden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 11:17

@Shazzou Krásně se to u tebe vyvíjí! Ty chceš ještě testovat pod stromeček, co? :mrgreen: :dance: Držím vše, co mám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4696
10.12.21 11:23

@BrnackaM no ja jsem v soku, prave jsem to nechtela testovat pod stromecek, ale ze to vyjde spis na Silvestr :lol: Doktor ze je tam folikul a ze dokonce uz dost velkej a oba jsme na sebe koukli tak prekvapene, ze jsem se musela fakt smat. Jinak rikal, ze to biochemko minule je dobry znameni, ze to vidi pozitivne. Dalsi testy by se delaly az kdyby to nevyslo 3×. Ale musim rict, ze jsem ted uplne v klidecku a uz na sebe nejak netlacim. Ten neuspech byla vlastne dobra zkusenost. Jak se dnes citis?

@FlowerB ted jsem koukala, ze jsem ti popletla tydny, ze ti to vychazi az na dalsi utery, nejak mi to pak seplo, ze jsme stejny den cyklu vlasne, ze by to bylo brzo. Moc drzim palce, at to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.12.21 13:29

@Shazzou
Moc gratuluji, třeba je to právě nějaké znamení :srdce: :* :srdce:
Přeji ať to vyjde a pod vánočním stromečkem je testík s // :* :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4696
10.12.21 13:57

@Týna 93 dekuju :srdce: Hlavne, at to vsem ted rychle utika a at uz se k tobe nepripojim na lednovy pokus :lol: Jo a dnes jsem ke klinice do snehu pokladala prvni kaminek. Namalovala jsem jich za posledni tyden asi 10 a dnes me jeste cekaji nejmin dva nudny meetingy, tak neco pribude. Je to skvela terapie :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 14:20

@Shazzou jj, biochemko je dobrý znamení, že to odplodnění dopadlo, jen tam prostě byl dál nějakej jinej problém. My jsme měli biochemko hned u prvního IUI, ale pak už se nezadařilo. Já pořád váhám, zdali na to ET jít nebo to nechat radši až v klidu vše po vánocích. Zatím se cítím docela dobře. V noci mě teda budily bolesti zad, asi jak jsem ležela na zádech a nějak to tam tlačilo. Občas mě to tam samozřejmě tlačí a bodá, ale nic, co by se zatím nedalo vydržet. Průšvih nastává, pokud se mi chce na WC a nejsem nikde poblíž záchodu, to je pak utrpení. Asi tam už tady na ty odpadní látky nezbývá moc místa :mrgreen: S manželem mluvíme na moje vaječníky, aby se tam hezky chystaly vajčka na oplození. Už nám hrabe, no :mrgreen:

Holky, tady bude už možná na konci prosince několik těhotnejch :dance: Mám z toho radost. Jsme tu taková dobrá skupinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.12.21 14:21

@Shazzou schválně, jestli tam ten kamínek ještě ve středu najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
10.12.21 14:28

@BrnackaM @FlowerB Jojo budu testovat 24.ráno ať nám trošku pomůže i to kouzlo Vánoc :srdce: to už bude 10. den po transferu, takže by to mohlo být vidět. No teď na víkend mám v plánu vánoční úklid a vše dochystat a od příštího týdne už si jen v klidu užívat vánoční pohodu, aby se mrňous mohl hnízdit :lol:

@Shazzou super, tak to jsi pěkně urychlila, asi chtěl být taky vidět na vánoce jako dáreček :srdce: U mě to bylo přesně naopak folikule se pořád nechtělo a nakonec jsem ovitrelle píchala až 21DC :roll:, asi si to tělo naplánovalo, abych vydržela netestovat do vánoc a pak jsme měli ty nejkrásnější vánoce už jako 2v1 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.12.21 14:35

@Shazzou Že je to úžasná terapie :* Člověk se tím zabaví a dělá to pro radost jiných, což je o to hezčí :srdce: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.