Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
8.12.21 09:44

Holky, panikarim! Jsem dnes 6dc, 5.den stimuluju a přijde mi, ze se tam nic neděje. V pondělí jsem cítila nějaké mrveni a od te doby nic. Mam sice nafouklejsi břicho, ale to je tak cele. Měly jsme to některá taky tak? Se bojím, aby tam vůbec něco rostlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.12.21 10:04

@BrnackaM ahoj, psala jsem se na začátku diskuze a nevím, jestli už i s tebou 🙂 Já stimuluju už skoro 14 dní, dr říkala, že jsou líný a rostou pomaleji, a taky jsem na sobě nic necítila i když první týden rostly docela rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
8.12.21 10:34

@BrnackaM neboj, mne se tam taky nic nedělo 😅 😂 před prvním utz vyklepaná ze tam nic není a pak mi ukázala ten obrázek a takový bubliny tam! 😵‍💫 😅 bylo jich tam 15 a před prvním utz jsem o nich neměla ani páru 😅 bud rada, pak to bude tlačit víc a víc, určitě tam jsou 😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.12.21 11:08

@Niky0403 @FlowerB díky, holky, za povzbuzení. Tak ja tu paniku na chvilku zase odlozim. Zítra uz jdu na utz, tak budu moudřejší. Samozřejmě, ze jsem rada, ze me zatím nic moc netlaci, ale člověk se boji, aby ta něco vůbec bylo, když uz do toho vkládá tolik úsilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
8.12.21 11:16

@BrnackaM jasné jasné tak nejistota je vždy ☺️️ Ale opravdu je to normální. Mne třeba přišlo že den před OPU jsem splaskla a ze mě to přestalo tlačit a panika ze to popraskalo 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ Když se mě před opu ptala anesteziolozka jak se citim, tak jsem ji to řekla a ona se smála “no to tu říkají skoro všechny! Nebojte!! To je normální” 😅 ale taky jsem se pozorovala ono to jinak ani nejde.. Neboj určitě tam budou 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
8.12.21 11:31

@BrnackaM ja mela na zacatku zas strasny tlaky, ze jsem musela psat doktorovi, protoze to byl des. Ale to bylo tim, ze jsem mela skoro dvojitou davku :lol: pak to taky prestavalo, az jsem se bala, ze popraskaly. Byly to nervy, ale furt mi to prislo, ze to jeste bylo uplny nic proti tomu cekani potom :lol: Uzivej si to, ja si rikala, ze mozna mam v brisku zrovna vsechny svoje budouci deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.12.21 14:58

@FlowerB @Shazzou ok ok, takže všechno je to normální. Člověk je ze všeho vyjukanej, když je to poprvé :mrgreen: Holky, ještě že vás tady mám. Jak to asi dělaly ty ženský před mnoha lety, když pořádně nebyl ještě internet apod? To muselo být hrozný nemít se koho zeptat. Zítra podám hlášení po utz, jak to se mnou vypadá. Byla bych ráda za cca 10-12 folikulů (jsem skromná) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.12.21 16:56

@Shazzou
To jsem moc ráda :* :srdce: tak to má být :srdce: :andel: :srdce:
@BrnackaM
Já měla to stejné, mě začalo bolet břicho až po tom, co mi řekl kolik že jich tam vlastně vidí, začal je počítat a napočítala víc jak 22 a taky že jo (25), no a druhý den 8DC mi začaly bolesti a cítila jsem se jak balón 🎈 ještě 5 dní a punkce byla záchranou mého prasknutí :D
Bylo to šílené, pořád jsem po zákroku říkala, že mi je mnohem líp než předtím, což byla fakt pravda v tu chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.12.21 17:50

Ahoj holky, tak u mě to nejspíš nevyšlo, jsem 9 dní po ET a nevydržela jsem a udělala test a nic :( já vím, že se má dělat až po 14 dnech, že vše dřív je neurčité ale bohužel si myslím, že nespadám do té kategorie žen co mají to štěstí a vyjde jim to :roll:
Ale je to fakt na palici :pocitac: Kdyz už ze mě na podruhé dostali nějaký vajíčka tak zas tohle :? Takže se nejspíš přidávám k vám a budu doufat že se povede nějaký ket. Jen nevím jak dlouho tohle člověk může vydržet pořád dokola čekání a pak nic :zed: doufám, že ten příští rok opravdu bude magický :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
8.12.21 18:56

@Arabeska22 Ještě neztrácej naději :srdce:, někomu se čárky objeví až klidně 10-12. den, zkus to ještě za pár dní znova třeba to ještě vyjde :hug: a jestli máte nějaké zmražené, tak kdyžtak hned další cyklus můžeš zkusit KET ;)

Já mám jen jedno emryjko, takže když to teď nevyjde tak mě čeká druhé kolo IVF, nejhorší je to věčné čekání :zed: no a o těch částkách ani nemluvě. Příští rok to prostě musí vyjít :srdce:

Poslední dobou mám kolem sebe hrozně moc těhotných kamarádek, zákaznic, i co třeba sleduji na youtube… a vždycky mě to oznamování rozbrečí :zed: asi ty hormony teď z toho ivfka, že si to nějak víc beru a je mi líto, že my pořád nic, ale věřím, že nás to všechny brzy také čeká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.12.21 19:23

@Arabeska22
Určitě bude magický pro nás pro všechny, musíme tomu věřit…
Tento rok bude prostě ten který je stvořený přímo pro nás, uvidíš…
Brzy to vyjde a také bych ještě úplně neztrácela naději, pořád je ještě pár dní čas, i když bych už asi taky trošku smutnila, ale pořád pokud máš zmraženo, tak to není taková tragédie a většinou jsou opravdu lepší výsledky z KETU než z ET…
Teda aspoň co já vím :srdce: :andel: :*
@Ardilera
Rok 2022 bude magický a za vše co si teď prožíváme, nebo budeme ještě na začátku roku prožívat nás odmění tím nejkrásnějším co si přejeme z celých našich srdíček v podobě vymodlených andílků, uvidíš :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
9.12.21 08:02

@arabeska chapu, ze je to tezky, ale jeste to nemusi nic byt, nekdo ma test pozitivni az dlouho po vynechane ms. Ja mela treba ducha 11dpo a stejne z toho nic nebylo. To zjistis az na krvi poradne. Ale sama vim, ejak strasne tezky tohle je :srdce: Myslim na tebe a drzim palce :andel:

@BrnackaM tobe drzim palce, at toho na kontrole napocita hodne!

@Ardilera ja to znam, jsem uplne prestala chodit na fb na instagram. Jeden cas jsem na tom byla hrozne spatne. Protoze konecne mam nekoho, kdo chce zalozit rodinu a ono to neslo a holky, co ani nic neplanovaly najednou vsude mely fotky s brichem a nebo rovnou kocarek. Tak na to uz nekoukam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
9.12.21 09:56

Holky přidávám se do klubu pozitivně smýšlejících - v roce 2022 budeme všechny mít náš zázrak u sebe 😍 myslím na všechny, určitě teď už bude vše správně! Myslím na @BrnackaM a její kontrolu určitě bude vše ok! Já jdu dnes v 15:30 jsem 9DC snad bude vše v poradku a můžeme plánovat KET 🙏🏼 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.12.21 10:17

@Shazzou @FlowerB @Týna 93 Holky, tak utz dopadl na jedničku. Dr. byl spokojenej, reaguju prý krásně. Na každé straně mám 6 folikulů, celkově tedy 12 a ještě jsou tam nějaké menší. Říkal, že si myslí, že na odběr bude tak těch 12-15 kousků :dance: Jinak dávku mi ani nezvyšoval, jen od soboty začínám píchat cetrotide a v pondělí ve 22 hod ovitrelle. A ve středu 15.12. OPU. Zatím necháváme otevřenou i možnost, že bych šla 20.12. na ET. Říkal, že se domluvíme, podle toho, jak se budu cítit.

Tak mám radost, že reaguju dobře na stimulaci. Je mi teda jasné, že pak záleží, kolik tam bude vajček a jaké kvality, ale je to dobrý start :dance: Teď už jen aby to uteklo do té středy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
9.12.21 10:26

@BrnackaM supeeeer! Ideální počet! Moc preji ať mas už dobrý zbytek stimulace, před ohss se dopuj bílkovinami a vodou a preji moc ať je 20.12. KET! To budeš mít podobně jako já (moc doufam!) a budeme v tom spolu! 😍 takže v září 2022 rodíme jasný? 🤞🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.