Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
2.12.21 15:18

@3Lu
Jinak to je určitě znamení :srdce: :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.12.21 15:22
@Týna 93 píše:
@3Lu
Jinak to je určitě znamení :srdce: :* :andel:

Uvidime :mrgreen:. Kazdopadne obe asi chodime do Zlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.12.21 15:26
@Týna 93 píše:
@3Lu
Jeee, supeeer, ano jsem kamínkářka, vášnivá :lol: to je dobře že nás je víc a víc :srdce:

My nosime od zacatku, vcelku hodne a vsude i po zahranici atd. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 15:58

@3Lu
Neee, já jezdím do Arlety Kostelec nad Orlicí, takže nás je asi víc, co roznáší radost :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.12.21 16:05

@Týna 93 ajo ze ta fotka je ze zlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.12.21 16:07

Ahoj holky, vidím, že to tady máte rozjeté, ale snad nebude vadit, když se přidám. Máme za sebou 4× IUI, bohužel neúspěšně. Takže teď jsem si byla v úterý vyzvednout léky a začínám stimulovat na své první IVF. Nicméně jak už to tak bývá, MS zase ukázala, že tomu tady velí ona a zatím nedošla (jsem 31DC, takže 3. den zpoždění). Pokud to nedostanu do 4.12., tak ani nebudu moct začít stimulovat.

@Shazzou co jsem tak vysledovala, chodíme do stejného CAR a mám pocit, že i ke stejnému lékaři :mrgreen: Štelcl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 16:08

@3Lu
Není to můj příspěvek, jen jsem sdílela, že přesně pro to tohle ty kamínky dělám, že je moc hezké, když někdo věří třeba právě v namalovaný kamínek :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 16:34

@3Lu
Já kamínky s tímto motivem vozím právě do Kostelce a věřím v to, že někomu přinesou právě takovéto štěstí :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 16:47

@BrnackaM
Ještě pořád máš dva dny, usínej dnes s pocitem, že ráno dostaneš menstruaci, ale při usínání na ni mysli pozitivně :* ona přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.12.21 17:19
@Týna 93 píše:
@BrnackaM
Ještě pořád máš dva dny, usínej dnes s pocitem, že ráno dostaneš menstruaci, ale při usínání na ni mysli pozitivně :* ona přijde :srdce:

jj, určitě přijde, toho se nebojím, otázkou je kdy. Dnes jsem už říkala manželovi, že by tomu taky mohl trochu pomoct :mrgreen: Záložní varianta je, že když se to nestihne, tak budou injekce vedle bramborovýho salátu až do ledna, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 17:34

@BrnackaM
No super vyhlídky, tak dej vědět až přijde :* :srdce: :lol: budu na Tebe myslet a přát aby přišla :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4676
2.12.21 17:38

@BrnackaM anooo! Uplne stejny doktor :lol: No teda! Predstav si, ze ja mela taky extremne dlouhy cyklus pred prvnim ivf! To bylo desny, uz jsem byla nervozni, cyklus jsem mela 33 dni, jinak mivam tak 28 :mrgreen:
Me akorat Stelcl naprdnul, ze nebyl u toho transferu. A ja cekala asi hodinuv cekarne.. s plnym mocakem. Takze po transferu zadny leharo, ale sprint na wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.12.21 17:46

@Týna 93 díky, doufám, že ji to popožene, když už na ni myslí tolik lidí :mrgreen: @Shazzou já jsem si říkala, že to bude určitě štelcl, jak jsem tak pročítala tvoje příspěvky. Má nezaměnitelný styl :mrgreen: Normálně mívám nepravidelný cyklus, ale když beru letrozol, tak to jde docela jak na drátkách. Normálně by mi to bylo jedno, kdy přijde, ale teď mě trochu tlačí čas skrz ty vánoce. U mě teď štelcl nebyl na posledním IUI, dělala mi ho Vitoušková, byla moc hodná, ale stejně to neklaplo. A proč tě nechali hodinu sedět v čekárně? To je hrozný. A ještě s plným močákem, toho se taky bojím, protože pak budu akorát stažená, jak se budu snažit, abych se nepočůrala :mrgreen:

A stimulovala jsi čím? Já mám teď Pergoveris, 175j. Jsem zvědavá, co to se mnou udělá.

Takže tento měsíc tě čeká KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4676
2.12.21 18:03

@BrnackaM no mne Vitouskova delala prvni IUI a prvni IVF, ale nevim proc, neco zminila, ze on je na sluzebce, podle me se nekde zasek. Protoze jsem podle me mela jit k nemu, ale ze nedosel, tak jsem musela cekat, az bude mit nekdo cas. Ja tam sla nastesti s poloplnym mocakem, ale pak uz byl teda sakra plnej.
Ja mela Pergoveris 250j, rikal, ze mi dava konsky davky, ze me nesetri. Mela jsem pak 13 vajicek a nakonec 6 prcku.
Drzim palce, at ms dojde brzy. Ja ted taky chvatala, ze bych jeste stihla Vanocniho rozmrazenyho kaprika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.12.21 18:47

@Shazzou jestli mě nechají čekat hodinu s plným močákem, tak to rozhodně půjdu už po 20 min vypustit :mrgreen: U mě se jednou zasek, když jsem šla na IUI a měla jsem tam nohy do praku na koze. Nakonec mi sestřička řekla, že si je ještě můžu dát k sobě, než přijde. Přišel za 15 minut :cert: A vysvětloval ti, proč tě nešetří? Mě třeba říkal, že mám dobré AMH (3,67) a že to je na stimulování nejhorší, protože se vlastně neví, kolik toho dát. Asi proto začínám s menší dávkou. Aby to nepřepískl a nebylo OHSS. Zvýšit se to dá vždycky, že jo.

Super, že ještě stihnete KET. Na kdy ti to vychází? Nebudeš pak testovat pod stromeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.