Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shazzou
Taky sleduji až do ledna než půjdu na KET, tak jsme dvě, ale hlavně nesmíme ztrácet naději
musíme věřit a být pozitivní
![]()
@Týna 93 ted to bude utikat rychle
Ja akorat dostala menzes a volala jsem na kliniku. Vypada to, ze o prsa stihnu transfer jeste v prosinci, ale ze se boji, ze je doktor nepochvali
Tak uvidime. Pristi patek mam kontrolu, nevim, jestli pak cekaji na ovulaci nebo jestli to nejak popozenou.. proste se necham prekvapit.
Ale bylo by to fajn, mela bych vymluvu, proc neobjizdet na Vanoce rodinu a uzit si taky jednou klid ve dvou. Vsichni jsou od nas nejmin 2h cesty.
Ahoj holky, nepotrebujete nektera Progesteron? Mam 6 krabicek neotevrenych. Bohuzel uz nevyuziju😞Kdyztak piste sz
@Shazzou
Je tak to by bylo super
mě jasně řekli, že ob měsíc no, jen jsem nečekala, že už i teď na začátku, ale to dám a Tobě moc přeji ať to vyjde, dej vědět
![]()
@Týna 93 no asi ne. Až KET.
Dnes jsem byla v nemocnici, mám pretoceny levý vajecnik. Chtěli si mě tam nechat, ale já chtěla domu. Kdyby se bolesti zhoršily, mám hned přijet. Takže ET zítra asi nebude.
@Michaelka94
Aj tak to mě moc mrzí, hlavní je aby jsi byla v pohodě až do Tebe maličké budou vkládat…
Já čekám až do ledna a to mi přijde, že by to klidně šlo už teď…
Někdy si doktoři chtějí být jistí, aby byla větší pravděpodobnost, že to vyjde ![]()
@Týna 93 jo, tak je mi jasný, ze riskovat to teď, je hloupost. Navíc máme jen jedno embryo, druhy je pořad pozadu, takže mi řeknou až zítra, zda bude ke zmrazeni.
Bych bulelA dneska cely den 😔
A pak před KET už není třeba hormonální stimulace?
@Michaelka94
Já nevím, ale myslím, že je také potřeba i před KET…
Já se to teprve dozvím, mě dali dvouměsíční odklad kvůli tomu, že jsem měla moc foliklů v sobě, jen co vydělali bylo jich 25…
Mě to čeká až v tom lednu…
@Týna 93 OK, uvidím ráno 🙂
Ty jo, tak to jsi jich měla dost. Já tři použitelný vajíčka a nakonec z toho ještě mám zvětšený vajecnik a pretoceny 🙄 🤦🏽♀️
A to jsem se tak těšila na zítra 😔
@Michaelka94
Určitě dej vědět ![]()
Já měla 22 s vajíčkama 15 zralých a povedlo se oplodnit 13 a zbylo nám do toho 5teho dne 5 bojovníčků, jen to čekání je na mne strašně dlouhé, ale musím vydržet… Jen je to hodně těžké, už bych chtěla mít maličké u sebe
![]()
@Michaelka94 Úplně Tě chápu, vím jaké to je a jak moc jsi se těšila na zítřek… Teď jde hlavně o to aby jsi byla zdravá, držím pěstičky aby byly obě embryjka velící bojovníčci
![]()
@Týna 93 a jaký je váš problém, proč to neslo přirozeně? Myslím, ze pět je krásný číslo. Tajně jsem doufala, že jich budu mít taky alespoň pět.
No ono to všechno má nějaký důvod, který teď nechapeme, ale časem pcohopime 🙂 držím palce.
@Michaelka94
Děkuji, no já mám moc mužský hormonů a manžel má jen 2% normálních spermií, ale jako i tak přesný důvod nevíme, není to nijak závažné, prý normální by měly být asi 4 a více %… A Váš? Jestli se sním zeptat?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.