Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4679
28.11.21 15:19

@Týna 93 to je! Ja prave byla spatna, kdyz jsem myslela, ze to neklaplo, ze se smudla ani nechyt. Ale ted vim jiste, ze se chytil urcite. Jen verit, ze na 9 mesicu 😄 ❤️
Je skvely, ze se ty sance daji takhle zvysovat.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.11.21 16:31
@Týna 93 píše:
@Shazzou
Tak to je úplně nejvíc super :srdce:
Jj čokoláda je top věc 🤤
Utrogestan je teď váš nejlepší kámoš :lol: to je dobrýýý :srdce:

Ještě jsem se chtěla zeptat měla jste některá místo IVF to ICSI?

Při ní se pomocí speciální jehly umístí vybraná spermie do středu očištěného zralého vajíčka. Toto přesné „zacílení“ zvýší šanci na jeho oplození. Není proto třeba k vajíčku přidávat 100 000 spermií, jak se to dělá při klasické IVF (in-vitro fertilization) metodě, a čekat, že si jedna ze spermií najde cestu k vajíčku sama. Díky metodě ICSI je šance na oplodnění mnohem vyšší…

A nechávaly jste si některá svého andílka přilepit (embryoglue)? :andel:

Také máme, ale PICSI a i AH a to,, lepidlo" také :D tak snad nám to všem pomůže :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 17:11

@Shazzou
Jsem s Tebou, věřím s Tebou a zítra nám Tvůj andílek ukáže, jak moc umí bojovat :srdce: :andel: :srdce:
@Arabeska22
Další název který si mám hledat? :lol:
Zkus vysvětlit ve zkratce, co to je?
Jinak ano určitě nám to všem pomůže a rok 2022 bude pro nás všechny magický :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 17:34

Holky, my máme ICSI. To “lepidlo” nemáme, protože sama sestřička řekla, že s tím nemají úplně tak převratné zkušenosti. Jinými slovy, že si to připlatit určitě můžeme, ale výrobce uvádí všší procentuální šanci, než jakou mají v CARu zkušenosti s ni.
Každopádně při UZ 7.den jsem měla sliznici 11 mm, tak doufám, že pokud se dostaneme až do te fáze ET, že to všechno klapne 🙂
Beru stále Prednison a ten Utrogestan. Dnes odpo jsem si připadala jak po flasce vina 😃 úplně jsem se motala, takže už se těším až si budu tablety zavádět.
Teď nevím, která z vás to psala, myslím, ze Týna: neboj, jsou to tak malý tabletky, že to ani nepoznas. Já trpím dost na mykozy, takže jsem zvykla na cipky a tohle je fakt prd 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.11.21 17:36

@Týna 93 :lol: :lol:
PICSI neboli výběr kvalitních spermií je jednou z metod asistované reprodukce. Provádí se stejným způsobem jako ICSI rozdíl je jen v tom, že se používají pouze zralé (funkčně kvalitní) spermie, které jsou vybírány pomocí vazby na gel hyaluronanu.

Je to prostě o něco lepší než ICSI
U nás na klinice to teď mají zdarma v akci tak jsme do toho šli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 18:40

mají z t

@Arabeska22
Ale to jsme měli také, takže já vlastně ani nevím co vše se připisuje za písmenka nejspíš :lol:
@Michaelka94
Kvůli tomu lepidlu jsem do toho chtěla jít 💯% kámoška první IVF normální pak si připlatila přilepení a mají z toho malou princezničku 💖
Jinak určitě to vše bude ok :srdce: :andel: :srdce: uvidíš :*
Já si musím počkat na KET, jinak by mě zajímalo když ET je v ceně 500,– podle toho co nám dali plánek, tak ale to KET v lednu se platí víc, že? Asi těch 12000 cca.?. Já úplně nevím jak to vše funguje, v tomhle jsem mimo, ale 15.12. jdeme na nějakou kontrolu tak se tam musíme optat :D protože mě celkem mrzí že jsme na ET nemohli, ale beru to pozitivně = leden už je za dveřmi :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 18:47

@Týna 93 tak možná jim ještě řekneme, jestli si to můžeme připlatit. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 18:56

@Michaelka94
Uvidíš no, je to jen o pocitu… :*
Já vím, že jsem chtěla vše i to naříznutí, jen abych měla větší šanci mít už svého malého andílka :srdce: :andel: :srdce:
A věřím že nám to všem brzy vyjde a budeme úplně nejvíc nejšťastnější :srdce: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 18:59

@Týna 93 já uvidím jak se domluvíme s embryoložkou a co nám třeba ještě ona doporučí 🙂
Taky věřím, že nám to vyjde a za chvíli si tu budeme moct psát o tom, jak máme ty naše prcky v břiše a kopou 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 19:13

@Michaelka94
Na to se už strašně moc těším :srdce: :andel: :srdce: budou to úžasně krásné časy co nás všechny čekají :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
29.11.21 08:55

Tak nejak po druhy hodine bych mela mit vysledky. Od vcerejsiho vecera trochu spinim, tak nevim, co cekat, ale jsem nejak v klidu at je to jakekoli. Jsem rada, ze uz mam aspon tu krev za sebou.
Dneska se mi zdalo, ze jsem cekala jednovajecny dvojcata a byly to holky :mrgreen: Tak si jeste uzivam hezky pocit z toho snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.11.21 08:58

@Shazzou tak třeba ten sen něco znamená 🙂 budu držet palce a pak napiš výsledek. Určitě to bude OK!
Mne dnes volali, ze teda máme dvě embrya a jedno dobře kvality a druhé horší… tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
29.11.21 09:10

@Michaelka94 tak to je krasny! :srdce: Vidis, ze vajicka byly kvalitni!
Dekuju, ja ted nevim, co si myslet, no. Neco ukazuje na to, ze to klaplo, neco zas vypa to, ze ne.. uvidim :D Nejradsi bych si vzala tak mesic volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
29.11.21 09:11

@Shazzou no pořad si říkám, že ještě uvidíme. Říkala sestra, že třetí den bývá zlomovy, tak ten bude zítra.
A testy sis dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
29.11.21 09:15

@Michaelka94 moc drzim palce!!!
Ja se testovala jen do soboty, kdy mi vysel slabsi nez v patek, pak uz ne. Takze bud mrnous odchazel a nebo to bylo tim, ze jsem o dost vic pila a k tomu byla v noci 2× na wc. Uz jsem to ale nechtela resit, takze jsme to brali, ze je vsechno ok, dokud vysledky neukazou opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.