Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My to meli mailem, se mi vzdycky uplne zastavilo srdce, kdyz mi vyskocilo, ze mam mail 😄 vzdycky jsem se poradne nadechla z hluboka nez jsem to otevrela 😄
@Arabeska22 to ke skvělý 🙂 Držím palce aby se krásně vyvíjeli ![]()
@Shazzou
Jo to věřím, taky jsem to vždy musela nejdřív rozdýchávat
![]()
No já už dostala menzes o deset dní dřív, což je super
tak jsem nějak doufala, že by jsme mohli 1. transfer dát už v prosinci, no bohužel… On si pan doktor chce být jistý…
Takže 15.12. jdeme na nějakou kontrolu, kdy budu 22. Dmc a tam mi řekne co a jak, no těšila jsem se, že bychom mohli mít krásný vánoční dárek, no co, tak si svoje Vánoce uděláme v lednu či v únoru
![]()
Holky děkuju
teď už si jdu konečně lehnout a snad ta bolest přestane, neschopenku mi normálně vypsali bez problémů
@Arabeska22
Já měla neschopenku od nich už před punkcí… Ty dnes hlavně odpočívej, hodně pij a pomáhá hovězí vývar
první tři dny jsem jedla jen ten vývar
![]()
Holky, tak jsem se zas vzbudila kolem paty a nemohla zabrat, premyslim, ze si po pristim transferu beru neschopenku a tak.
Chtela jsem se dnes testnout, ze at si to predbezne potvrdim, ze tam nic neni. Jsem 15dpo a na testu uplne pidi duch, co se ukazal az po par minutach. Je to tak pidi, ze to ani nejde poradne vyfotit, mozna na dennim svetle.
Takze vim zas kulovy 😂 Nechci se na to upinat, tak to nijak neresim, ale holt koupim jiny testy a zitra zkusim znova.
On I ten kontrolni prouzek byl ze zacatku hodne svetly, tak tomu testu moc neverim.
@Shazzou
Jeee
![]()
Tak moc bych Ti to přála, já třeba v životě ještě neměla ani toho pidi ducha, určitě kup nový test a ať tam už jsou // ![]()
Myslím na Tebe
![]()
@Týna 93 ja prave taky jen uplne bilo. Mam trochu strach, jestli to neni neco na odchodu, ale je to vopruz, ze zas nic nevim 😅
Koupila jsem dalsi testy a vecer zkusim min pit, at to zkoncentruju 😄
@Shazzou
Hned zítra dej vědět a moc přeji, aby tam byly //
![]()
No já bych už šla kupovat ten dražší test, už při tom slaboučkém duchovi
jsem trošku blázen, ale že rok 2022, bude tím nejhezčím
![]()
No ja sla do lekarny a tam mi daji vzdycky ten jejich, tak uvidim. Kdyztak zitra zkusim jeste sehnat lepsi, jestli nekde maji.
Ted jsem jeste zkusila klasicky prouzek, jina znacka nez rano, pac jsem od rana jeste skoro nic nepila a je tam. Totalne pidi, ale je..
Achjo, doufam, ze to poroste a neni to ”na odchodu”. Drzte palce, v pondeli bude jasno… ![]()
@Shazzou já ho vidííím :
Držím Ti strašně moc palce ať sílí!! ❤️️
@Shazzou
Jeeeee, já ji vidím
je tam
ten lepší testík by měl napsat i týdny
tak strašně moc přeji aby každým dnem byla víc a víc vidět
![]()
Moc moc moc dekuju holky. I za podporu, kdy jsem silela a brecela a mozna zbytecne. ❤️
Dnes me v tom brise porad dloube a picha, tak snad to je dobre znameni. S pritelem jsme se shodli, ze se zatim radovat nebudeme. Ale je to prijemny, to nepopiram! 😁
@Shazzou určitě je to velký bojovník a teď se tam pořádně uvrtá a už se tě nepustí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.