Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4692
24.11.21 13:05

My to meli mailem, se mi vzdycky uplne zastavilo srdce, kdyz mi vyskocilo, ze mam mail 😄 vzdycky jsem se poradne nadechla z hluboka nez jsem to otevrela 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.11.21 13:38

@Arabeska22 to ke skvělý 🙂 Držím palce aby se krásně vyvíjeli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 13:58

@Shazzou
Jo to věřím, taky jsem to vždy musela nejdřív rozdýchávat :srdce: :andel: :srdce:
No já už dostala menzes o deset dní dřív, což je super :srdce: tak jsem nějak doufala, že by jsme mohli 1. transfer dát už v prosinci, no bohužel… On si pan doktor chce být jistý…
Takže 15.12. jdeme na nějakou kontrolu, kdy budu 22. Dmc a tam mi řekne co a jak, no těšila jsem se, že bychom mohli mít krásný vánoční dárek, no co, tak si svoje Vánoce uděláme v lednu či v únoru :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.11.21 14:48

Holky děkuju :srdce: teď už si jdu konečně lehnout a snad ta bolest přestane, neschopenku mi normálně vypsali bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 17:26

@Arabeska22
Já měla neschopenku od nich už před punkcí… Ty dnes hlavně odpočívej, hodně pij a pomáhá hovězí vývar :srdce: první tři dny jsem jedla jen ten vývar :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.11.21 06:46

Holky, tak jsem se zas vzbudila kolem paty a nemohla zabrat, premyslim, ze si po pristim transferu beru neschopenku a tak.
Chtela jsem se dnes testnout, ze at si to predbezne potvrdim, ze tam nic neni. Jsem 15dpo a na testu uplne pidi duch, co se ukazal az po par minutach. Je to tak pidi, ze to ani nejde poradne vyfotit, mozna na dennim svetle.
Takze vim zas kulovy 😂 Nechci se na to upinat, tak to nijak neresim, ale holt koupim jiny testy a zitra zkusim znova.
On I ten kontrolni prouzek byl ze zacatku hodne svetly, tak tomu testu moc neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.11.21 09:34

@Shazzou
Jeee :andel: :srdce:
Tak moc bych Ti to přála, já třeba v životě ještě neměla ani toho pidi ducha, určitě kup nový test a ať tam už jsou // :srdce:
Myslím na Tebe :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.11.21 09:40

@Týna 93 ja prave taky jen uplne bilo. Mam trochu strach, jestli to neni neco na odchodu, ale je to vopruz, ze zas nic nevim 😅
Koupila jsem dalsi testy a vecer zkusim min pit, at to zkoncentruju 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.11.21 09:50

@Shazzou
Hned zítra dej vědět a moc přeji, aby tam byly // :srdce: :andel: :srdce:
No já bych už šla kupovat ten dražší test, už při tom slaboučkém duchovi :D jsem trošku blázen, ale že rok 2022, bude tím nejhezčím :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.11.21 09:51

No ja sla do lekarny a tam mi daji vzdycky ten jejich, tak uvidim. Kdyztak zitra zkusim jeste sehnat lepsi, jestli nekde maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.11.21 10:01

Ted jsem jeste zkusila klasicky prouzek, jina znacka nez rano, pac jsem od rana jeste skoro nic nepila a je tam. Totalne pidi, ale je..
Achjo, doufam, ze to poroste a neni to ”na odchodu”. Drzte palce, v pondeli bude jasno… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.11.21 11:44

@Shazzou já ho vidííím : :hug: Držím Ti strašně moc palce ať sílí!! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.11.21 11:52

@Shazzou
Jeeeee, já ji vidím :* je tam :srdce: :andel: :srdce: ten lepší testík by měl napsat i týdny :srdce: tak strašně moc přeji aby každým dnem byla víc a víc vidět :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.11.21 12:27

Moc moc moc dekuju holky. I za podporu, kdy jsem silela a brecela a mozna zbytecne. ❤️
Dnes me v tom brise porad dloube a picha, tak snad to je dobre znameni. S pritelem jsme se shodli, ze se zatim radovat nebudeme. Ale je to prijemny, to nepopiram! 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.11.21 13:15

@Shazzou určitě je to velký bojovník a teď se tam pořádně uvrtá a už se tě nepustí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.