Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
24.11.21 06:48

@Týna 93 to je neuvěřitelný ❤️️ To se tak krásně čte❤️️ Strašně moc bych to každé z nás přála a VĚŘÍM že to utrpení pro nás brzy
skončí a už bude jen dobře :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.11.21 06:51

Ahoj holky určitě nám to všem klapne a budeme mít krásný miminka :srdce: musíme si věřit :hug:
Ja jdu dneska na Opu tam držte palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 08:58

@Niky0403 :srdce:
Nemysli na utrpení, to je špatně… Mysli na to, že to vše děláš, jen kvůli tomu, aby jsi brzy v náručí držela svého vymodleného andílka a věř, že až tohle vše nastane, Ty na tohle úplně zapomeneš, protože za to to vše stojí a my musíme být silné a zvítězit :andel: :srdce:
@Arabeska22
Budeme na Tebe myslet, určitě to budou jen samé dobré zprávy :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.11.21 09:01

Holky, mate někdo Gonal?
Nevite kolik je v peru jednotek navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.11.21 09:25

@Arabeska22 Ať to dobře dopadne, myslím na tebe :srdce:

@Týna 93 Zkusím si to v hlavě nastavit, tak jak to říkáš ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
24.11.21 09:29

@Tyna 93 mam to uplne stejne ❤️ Porad optimisticka, usmevava, vdecna za vsechno, co mam, raduju se z nejmensich malickosti. Jen ted uz mi nejak dochazi sily. Vubec se nepoznavam.
Ja porad myslim na miminko, porad jsem rikala, ze nase miminko bude perfektni a nakonec jsem mela perfektni embrya, prave I hodne, ze mi rikali, ze to je obdivuhodne, a to uz je mi skoro 37.
Kazdy den si predstavuju, jak uz miminko drzim nebo jak mi roste v brise.
A ted to vzdavam jeste pred testy, protoze vim, ze me negativni vysledek strasne semele. A pritom to mozna tak neni, mozna me dostava jen to, ze si neverim.
Nastesti od patku jedu delat pres vikend rozhodci pro Boccia, to je paralympijsky sport, tak tam je super parta a neni cas moc premyslet, musim se soustredit na hru. To je presne to, co potrebuju ☺️
Fakt vim, ze nemam proc brecet a je mi lip, ale jsou momenty, kdy me to zas dozene. Uz aby bylo pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
24.11.21 09:30

@Arabeska22 Moc ti drzim palce ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 09:51

@Michaelka94
Já měla Rekovelle a tam mi +- v jednom Peru zůstávalo cca 4, měla jsem dávku 10, ale u tohohle opravdu nevím a to je taky na váhu ta dávka? Nevypočítáš kolik dávek je navíc si myslím, mně vyšlo na jednu celou, tu mám v Peru navíc…
@Niky0403
Určitě zkus, i když to někdy bude moc těžké, musíš se snažit a nevzdávat to… :srdce:
@Shazzou
Musíš se zkusit znovu nakopnout, občas pomůže právě to odreagování :srdce:
Určitě to brzy vyjde a budeš moc šťastná, rok 2022 bude magický, musíme v něj jen věřit :srdce: tak moc bych nám všem v něj přála toho našeho vymodleného andílka mít u sebe, věřím že to vyjde a každá z nás, pak na tohle vše zapomene, až svoji lásku budeme držet v náručí :srdce:
Já už si i zakázala se nechat semlít negativním výsledkem, jednou jsem se tak zhroutila, že mě manžel nemohl dvě hodiny vůbec utěšit, byl z toho úplně v háji, ještě když mám astma… No nebudu na to myslet, prostě i na negativním musíme hledat pozitivum, menstruace je důkaz toho, že je žena plodná :srdce:
Tak ať Ti odreagování zabere a v pondělí čekám dobré zprávy :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.11.21 09:55

@Týna 93 nevím, já měla první dva dny 300j, pak 250 a dnes 225, zítra to vezmu s sebou na kontrolu a uvidím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
24.11.21 10:11

@Týna 93 ty jsi poklad. A mas pravdu. Ted jsem jeste mluvila se sestrenkou a pripomela mi, co jsem ji rekla nedavno. Ze mit dite nemuze byt smysl mehe zivota, ze musim zit svuj zivot. Nechci byt pak jako matky, co zijou skrze svoje dite. Chci svoje dite naucit zit svuj zivot za sebe ❤️ Tak se budu soustredit na veci, co me bavi a uvidim.
A s tim rokem 2022 to rika i pritel. Porad rika, ze pristi rok bude magicky. Tak to uz jste dva, to nemuze bejt nahoda 😄
Moc jsi mi pomohla ❤️ Skoda, ze tu neni smajlik jednorozce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 10:40

@Michaelka94
Tý jo, tak s tímhle já nemám vůbec zkušenost, koukám, že je vše úplně jiné, určitě se optej pana doktora, bude to lepší :srdce:
@Shazzou
Tady máš jednoho ode mne pro štěstí :srdce: :andel: :srdce:
Jinak máš pravdu i Ty samozřejmě, také to říkám, jen říkám, že kdybych neměla dítě, tak by mě kousek celý život chyběl, ale i s tím musí člověk umět žít…
Ale my si nic takového připouštět nebudeme, protože příští rok je ten, co potřebujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.11.21 12:32

Holky tak to mám za sebou, ještě ležím na pokoji a bolí mě bříško, ale už tu byl doktor a udelal mi radost získali 15 oocytů :srdce: v pondělí bude transfer, jsem zvědavá jak se budou vyvíjet :andel: děkuju všem za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 12:41

@Arabeska22
Jeee, tak to je úplně supeeer :srdce: :srdce: :srdce:
Budeš si volat, nebo budeš čekat až do pátého dne? Já to moc prožívala, pořád jsem na mrňousky myslela :srdce: :andel: :srdce:
Jinak moc přeji to pondělí, já si musím minimálně do půl ledna počkat, no uvidíme co pan doktor řekne po kontrole v prosinci…
Já třeba teď vůbec nevím kdy mám čekat menzes… :D Si říkám jestli vůbec přijde tento měsíc, když mi je všechny vzali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.11.21 12:44

@Týna 93 já volat nemusím, každý den to budu mít na internetu aktualizované, tak to asi nevydržím a budu koukat 8o a nebo nevím :nevim: asi jak budu zvědavá :think: ale nerviky budou pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.11.21 12:55

@Arabeska22
Já musela, nemohla jsem na ně přestat myslet, prostě mi to nešlo :srdce:
My to na netu neměli, bohužel, což mne i celkem mrzí, takže jsem volala, každý pracovní den po 9h., o víkendu volali oni a jsem za to ráda, že jsem mohla být aspoň takto přitom s nimi :srdce: :andel: :srdce:
Tak přeji ať jich je co nejvíc a aspoň jeden je ten pravý andílek :srdce: :andel: :srdce:
Hlavně dnes jen odpočívej, já dva dny nemohla pořádně jít ani na záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.