Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shazzou díky, snad to bude ok v pondělí už bych měla mít ET, doufám že to do tý doby přejde, aby to nějak nevadilo
zatím se nám dal vyvíjí 5 embryek ![]()
@Arabeska22 No to je nadhera ❤️ Dej pak vedet, jak to v pondeli slo.
Ja zas googlim jak pominuta, to je des. Mam tupou bolest v krizi, jako by mega slabounkou tupou bolest v podbrisku, blbe mi dnes neni, tak nevim. Vcera krasny priznaky, dnes spis nic moc. Muze to byt blby, muze to byt tim, ze je jeste brzy na poradny priznaky.. mne z toho hrabne uz.
Ahoj. Tak to mám za sebou, odebrali 3 vajíčka… budu doufat, že budou kvalitní a vyjde to.
@Michaelka94 Moc drzim palce, at se jim dari a pekne rostou ❤️ ❤️ ❤️
@Shazzou
Nevěš hlavu, uvidíš v pondělí, jediný test po kterým bych si byla jistá je ten dražší, takže hlavně v klidu, všichni na Tebe myslíme a posíláme Ti pozitivní energii, třeba se andílek jen skrývá
![]()
@Arabeska22
Já měla první dva dny bolesti, že jsem se tak tak vyčůrala, jednou se mi udělalo špatně až tak moc, že mi musel manžel přinést rohlík a pití přímo na záchod, jinak bych asi omdlela…
Takže si myslím, že zatím to určitě není tak strašné, buď na sebe opatrná a hodně se pozoruj… Jíš hovězí vývar? To bylo jediné co doktor neustále opakoval… A myslím, že právě to mě z toho dostalo ![]()
@Michaelka94 hlavni je, aby byly kvalitni
Ted se soustred na sebe, rozmazluj se, odpocivej, at mas pak silu na mrnouse ❤️
@Arabeska22
To je úžasné 5 je krásné číslo, kolikátý den? ![]()
@Shazzou
Jedna slečna právě tímto poznala, že tam maličký andílek je, každý má jiné příznaky…
Jí také bolelo v kříži a v podbřišku tak od třetího týdne, tak pořád je to dobré znamení si myslím
![]()
@Michaelka94
Musí být, tak se teď hlavně pořádně rozmazluj a dávej na sebe pozor a pak dej vědět jak se maličkým daří
![]()
Manželce od kamaráda odebrali také tři a dva andílci z nich přežily až do toho 5. dne ![]()
@Týna 93 dekuju za podporu. Ja vim na jednu stranu, ze to muze byt i tim, ze jsem vcera hodne pila, az se me vecer pritel ptal, jestli nepiju trochu moc. Je to se mnou jak na houpacce. Pritel mi dobre rika, ze s pripadnym smutkem mam pockat do pondeli. Ale ty hormony mi s naladou rozhodne nepomahaji. Jeste kdyz je mi jeden den blbe, druhy den ne.
@Shazzou
Pořád je to dobré znamení si myslím, se smutkem opravdu počkej až to bude stoprocentní, mysli na to jak brouček bojuje a mluv s ním a říkej mu hezké věci, třeba to pomůže
![]()
Holky, jak vám bylo po OPU?
Já nemuzu skoro vstát z postele a otočit se na posteli, tak doufám, ze to do rána bude OK.
@Michaelka94
Já měla první dva dny dost velké bolesti, že jsem se tak tak vyčůrala, jednou se mi udělalo špatně až tak moc, že mi musel manžel přinést rohlík a pití přímo na záchod, jinak bych asi omdlela…
Tak buď na sebe opatrná a hodně se pozoruj… Jíš hovězí vývar? To bylo jediné co doktor neustále opakoval… A myslím, že právě to mě z toho dostalo
první tři dny jsem jedla jen silný hovězí vývar…
@Týna 93 jo, děkuji. Mne není špatně od žaludku, to je OK. Jen to břicho, přijde mi, ze jsem taková nafouklá. Odpo to bylo celkem OK, ale pak už jsem sotva seděla a zvedla se z postele. Vezmu si ibalgin a uvidím. V CAR řekla sestřička, ze kdyby se nám udělalo hůř, ze máme hned jet do nemocnice, ale to se mi nechce. Uvidím ráno 🙂
@Michaelka94
Pokud jdeš hned na transfer tak Ibalgin neber, to je prý špatně… Paralen ok… Teda aspoň to nám říkali, já též vzala Ibalgin, ale jdu na transfer až v lednu… Vám nic neříkali? Jaké prášky můžete a jaké ne? ![]()
Ahoj @Michaelka94, ja mela ten prvni den taky strasny ty bolesti. Mne rekli, ze si neco na to vzit muzu, ale ja se bala, abych poznala, jestli se to zhorsi. Mne pomohlo proste lezet a odpocivat. Ale nafoukla jsem byla az do dne transferu a to dost. Jak mi jeste dojizdelo hcg z pred opu a uz jsem brala progesteron, byla jsem jak balon a mela jsem i dost nevolnosti.
@Michaelka94, @Týna 93 holky mne se porad plete, ktera mate jaky cislo, kdyz to pisu 😄
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.